5. sraz - Žilina u Kladna


Naplánovali jsme ho do penzionu Žilina v obci Žilina u Kladna. Po zodpovědném naplánování , objednání a zamluvení nastal den „D“ Bylo 8.8. 2009 a my jsme odjížděli směr Žilina. ( když jsem někomu řekl , že jedu na sraz motorkářů do Žiliny , tak mi říkali , že jsem blázen jet tak daleko.) No ale my jeli do Žiliny u Kladna a to zas tak daleko nebylo.


Předběžně jsme počítali s účastí do 20 členů , čekatelů a hostů. Měl to být zatím na počet náš největší sraz. Ale skutečnost předčila očekávání. Skyair , který prováděl postupné sčítání přijíždějících , skončil na čísle 27 motorek.


Rekapitulace účastníků:

BobyShrekOLD, BONY, divoch60, Farmer20, ivan1,  japepánek, JISOSO, Kocour1, LUSO, Marťan-ka, Merlin., Milos1, motodědekTonda, Pavelmazel, samotář47, skyair s Aničkou, StařecPetr, střelec, Taťka, předseda Venda_Marauder, Viper54, Virágodědek, Witti, 

Nečlenové Jarka, Monty, Libor,
 
Nováčkové - ivan1, Pavelmazel, divoch60



A také čekatele a hosty : japepánek s Montym


a Milos1 s kamarádkou Jarkou


Předseda měl tentokrát rozšířenou družinu. K synovi Merlinovi, který mu dělá tiskového mluvčího, přibral ještě druhého syna Libora.
Punc mezinárodnosti našeho srazu zajistil BobyShreckOLD ze Star Riders Slovakia. a jeho dva kamarádi z Čech. V modrém tričku je Pepa Štursa (farmer) a druhým je samotář47 a jeho krasavice YAMAHA BT 1100 Bulldog


Ozdobou našeho setkání byly tři dámy.
Manželka skyaira s ním přijela jako batůžek. marťan-ka ( se šátkem) přijela na XVS 650 DragStaru a kamarádka Miloše1 přijela na Yuki Darker 250


foto Břetislav Kostka (Kladenský deník)
Při družném povídání a seznamování se s nováčky a hosty nám čas utíkal a před dvanáctou hodinou jsme byli v plném počtu. Čekání na poslední opozdilce jsme si krátili popíjením nealka , kávy a dalšími pochoutkami z nabídky restaurace.


Kolem poledne si účastníci začali objednávat něco na zub z bohatého jídelního lístku. Všechna jídla vypadala na talíři krásně a takové koleno , které si dal Shrek s kamarádem to nemělo chybu.


Po obědě se probírala některá důležitá témata. Musíme vymyslet a zorganizovat další sraz a také se řešil návrh na naše logo. Dopracování návrhu na logo dostali za úkol arthus a marťan-ka. Bylo by dobré to stihnou do příští sezóny .


Odpoledne nám zpestřila svatba , která přijela do restaurace. Nevěsta s ženichem využili DragStára , kterým přijela marťan-ka k focení.


Kocour1 také nějakým způsobem zařídil návštěvu novináře pana Břetislava Kostky s Kladenské deníku. Pan Kostka si s námi popovídal , prohlédl si motorky něco nafotil a tady je výsledek. Odkaz na článek v Kladenském deníku
Díky panu Kostkovi jsem také mohl použít některé jeho Fotky.
Po 15 hodině se se někteří účastníci začali loučit a odjíždět domů. Já odjížděl v 17:30 ale tvrdé jádro našeho spolku ještě pokračovalo.
Za sebe hodnotím toto naše setkání opět za povedené. Počasí nám zase přálo a reakce zúčastněných jsou zatím zase pozitivní.
Jestli se ale někomu něco nelíbilo , nebo jsem na něco nebo na někoho zapomněl tak dejte vědět. Zlepšovat se můžeme stále.
Co o srazu napsal na svých stránkách Stařec Petr a Mann53
Další fotky zde a také od Wittiho

1 komentář:

  1. Pri hľadani smerového čísla 27301 Žilina som mi vybehla táto moto akcia. Super spracované a potešilo moju motodušu. Je to síce staré ale bola tam vžzva na kometár tak píšem. Možno zbytočne ale nedalo mi nenapísať.

    OdpovědětVymazat