6. sraz - Hostinec pod Houskou

 19.9.2009

Jak už se stává tradicí, počasí bylo zase super. Začátek setkání jsme měli po dohodě s paní vedoucí naplánovaný na 10:00. Na návrh Taťky z Boleslavi jsme si dali sraz na čerpací stanici v Liběchově, aby jsme se před srazem společně kousek projeli. Setkali jsme se tam jen Taťka, já, Šabik, Skyair s manželkou a nováček a nejstarší náš člen Veterán34. Počkali jsme pár minut jestli ještě někdo nedorazí a pak jme vyjeli na známou trasu Liběchov - Dubá. Ještě bylo asi brzy, tak nás žádní rychlíci neobtěžovali a neohrožovali. Z Dubé jsme pokračovali do místa setkání Hostince pod Houskou. Tentokrát jsme byli na místě první. Perzonál teprve začínal připravovat posezení na terase. Postupně začali přijíždět další a další účastníci až bylo parkoviště před hostincem plné. Napočítali jsme 32 motorek.



Nyní se pokusím sepsat " Prezenční listinu "

Bigbel, dědkulín, divoch60, Japepánek s kamarády, Jarda s Úpice, JISOSO, Kocour1, Mann53, Marťan-ka, miko, motobaba, NERO s kamarádem, Pavelmazel, samotář47, skyair Aničkou, StařecPetr, Střelec, Šabik, Taťka, Venda_Marauder se synem Merlinem. a Liborem,  Veterán34, Viper54 s kamarádem a kamarádkou, Virágodědek,


Hosté a příznivci :

Milan"bosá noha"  a JiOr 
A teď nevím jestli jsem na někoho nezapomněl.






Sjelo se nás tolik, že ani židle na terase nestačili a museli jsme si vzít další z lokálu. Proto, že se mezi námi opět objevili nové tváře a tak jsme se vítali a seznamovali. Z nováčků jsme přivítali zatím našeho nejstaršího člena Veterána34. Na terase, ale i na parkovišti u motorek, se živě diskutovalo. Kolem poledne jsme si postupně začali objednávat také něco k snědku. Jak to vypadalo je vidět na následujících fotkách.




Také jsme zažili dvě události které zpestřily náš sraz.
První událostí byl příjezd kamaráda marťan-ky Milana. Ihned dostal přezdívku " Bosá noha". Nenosí totiž už 25 let boty. V létě, v zimě, na motorce a stále bos.



Dalším zpestřením byl příjezd dvou policistů na motorkách , kteří přijeli na udání zkontrolovat, zda neprovádíme nějaké nepřístojnosti. Když poznali, že jde o sraz motorkářů v letech kteří se chovají samozřejmě slušně, tak si s námi popovídali a odjeli.


Proto, že bylo krásné počasí, tak již po obědě začali někteří účastníci opouštět naše řady, aby se ještě projeli po okolí. Také došlo v Hostinci nealkoholické pivo a to byl poslední důvod k ukončení našeho již šestého a opět vydařeného srazu.
Proto, že se pomalu blíží konec motoristické sezóny, tak jsme se dohodli, že ještě využijeme co nejbližší sobotu s předpovědí na slušné počasí na další sraz. Tak začínáme na motorkářích diskutovat o místě, kde se příště setkáme.

Tady jsou odkazy na články našich členů na jejich stránkách. Po jejich přečtení nevím, nevím jestli ten můj dosahuje jejich úrovně. Hlavně byli kamarádi rychlejší.


Jarda z Úpice článek v sekci cestování.
Mann53
Stařec Petr

Další fotky zde

Žádné komentáře:

Okomentovat