18. - 20.9.2020 - kemp Dolce



Tohoto setkání jsem se nezůčastnil a tak jsem udělal prezentaci z fotek. Pokud jste tam byli a nejste v seznamu, tak mi dejte vědět a já vás tam doplním.
Nakonec byla i přes spoustu odhlášených účast slušná a podle reakcí na fóru se setkání líbilo. 
 
Adnaf, Alone se Zdeňkou, Barvínek57, Covboj, Fik52 s Jiřkou, fendt312 se Zdeňkou a trhačem, gutty s Alenkou, Hafik1 s Hankou, Jarys55, jarizz s Věrkou, Jurabrno, Káňa140 s Bohunkou, Laďa s Helenkou, Lamaya s Aničkou, Medy2 s Jarkou, Méťa47, Qaky s Dagi, samotář47, saporo, skyair s Aničkou, spacírek47, vaky




Díky dobré duši našeho spolku Hance Hanušové sem můžu přidat i pár řádků o tomto setkání.


Tradičně jako každý rok jsme dorazili do Dolců, akorát v omezeném množství. Počasí nám po celou dobu pobytu přálo. Ti, kteří přieli v pátek dříve, již seděli u kiosku a po cestě se občerstvovali. Večeře okolo 18 hodiny a po večeři hrála hudba, kterou zajistila restaurace. Bylo i pár tanečků, ale hlavně to bylo o povídání. 

V sobotu ráno jsme se dohodli, že pojedeme na 14. ročník motorkářské mše v Josefově k zakončení sezony 2020 a po mši žehnání strojů  a motorkářů. Jelikož  se letos někteří nedostali do Polska na ryby, navrhla jsem, že by jsme mohli při zpáteční cestě z Josefova navštívit Studenec u Horek, kde je i rybárna.  Cestu do Josefova vedl Méťa 47 společně s  Covbojem. V Josefově jsme se  sešli s Jarisem 55 a ten nás dovedl do Studence u Horek velice krásnou cestou, to jsme si libovali, že je to fajn projížďka. V rybárně si každý dal na co měl chuť, rybí ňamku nebo něco jiného, výběr byl docela bohatý. Hezky jsme si poseděli a hromadně se navrátili do Dolců. V Dolcích na nás čekal nový člen Adnaf, který se s námi postupně seznamoval. Fendt 312  se Zdeňkou přijeli s karavanem, na projížďce nebyli, ale šli na houby a upekli houbové řízky a smaženici, tak jsme také ochutnali. 




Sobotní večer byl jako vždy klidnější, povídalo se a šlo spát. 

Nedělní ráno bylo krásné a slunečné, po snídani jsme se rozloučili a každý odjížděl do svého domova nebo na vyjížďku. Všichni tajně doufáme, že se letos ještě uvidíme.

Díky Hani

Odkazy na fotky:


Hana Hanušová

samotář47


Žádné komentáře:

Okomentovat