Srazy 2021


EČTĚTE SI ZÁKLADNÍ PRAVIDLA PRO ÚČASTNÍKY VYJÍŽDĚK NA NAŠICH SRAZECH 

 

Vážení přátelé.

Zde budu jako každý rok vkládat návrhy na srazy a výlety. 

Pro ty , kteří nejsou tak zdatní při práci na PC je zde návod jak přidat komentář při hlášení se na jednotlivé akce.

Pod oknem pro napsání komentáře je třeba vyplnit " komentovat jako ". Po rozbalení nabídky můžete použít nabídku " anonymní " ( potom je třeba se do příspěvku podepsat jménem nebo nickem ) nebo použít " Název/adresa URL ". Po kliknutí na " Název/adresa URL se otevře okno kde do horního řádku napíšete jméno nebo nick. Do spodního řádku se nemusí vyplňovat nic. Pak dát " pokračovat ".
Pokud bude někdo mít problém s napsáním komentáře , tak je možno se přihlásit na akce na můj email PetrRehberger@seznam.cz

Ještě jedena poznámka
Pokud se na srazy budou hlásit kamarádi členů a naši přiznivci tak nebudou mít místa jistá. Ubytování dostanou jen v případě, že nebude naplněna celá kapacita našimi členy. Budu je vždy psát jako náhradníky. 

Prosím komentáře vkládejte k jednotlivým srazům, ne na tuto stránku. Až bude návrhů více, tak ať víme, ke kterému srazu komentář platí.

 

Srazy 

Přátelé přihlášení na srazy.

Než se rozhodnete platit zálohy na jednotlivá naše setkání tak si prosím u jednotlivých srazů zkontrolujte, jestli se plánovaný sraz bude konat. Vše záleží na tom, jak se bude vyvíjet situace s rozvolňováním zákazů.

 

 3. - 5.12.2021 - Mikulášské setkání - Lázně Libverda

 

 

 

Odkaz na mapu Srazů


 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat