1.5.2019 - Prvomájové setkání v Plzni



Opida napsal na naše fórum.
Ahoj motorkáři,
ve středu 1. května vyrážíme do průvodu, ech co to kecam, do pivovaru v Plzni na zahájení motorkářský sezony. Sraz v 9. 30 na nádvoří, motorky necháme na parkovišti u „Klíčového centra“, hned naproti vjezdu do pivovaru, abychom potom mohli bez problémů odjet na vlastní vyjížďku (z pivovára to vyjíždí víc než hodinu). Kam pojedeme ještě nevíme, domluvíme se na místě. Mělo by to být někam na oběd, takže si připravte návrhy, případně to můžete někdo někde předdomluvit a dát vědět.
Takže už se všichni těšíme. Očekáváme všechny motorkáře od Prahy na západ (nebo alespoň od Berouna), ty východnější jezdí k Pokymu do Českýho Brodu (touto cestou je všechny zdravíme).

Plzeňská klika se na zahájení sezóny sešla v plzeňském Prazdroji. Takhle to tam vypadalo:

 
A sešli se v sestavě:

Atlan, jahanka s Hankou, Kalel Hála, KarelHD, Kralovičák, -Lady-, oldmar, Opida, školník, ZdeněkZsP s Janou. Ty dva vlevo nejsem schopen identifikovat. Pomůžete mi někdo? Opida mi pomohl. Jsou to Laďa Dornica aKOny Schmelzer.



školník mi napsal:
Posílám Ti dvě nepovedené fotky z hospody. Ta první je po příchodu a ta druhá po placení. Jistě poznáš která je která podle obličejů.



A takhle rozjaření jsme byli po obědě ve Lnářích:


Bylo to bezva!  

Fotky od Hanky

1 komentář: