1.5.2019 - 1. máj u Hrabětů v Českém Brodě



Stalo se tradicí, že se na 1 máje sjíždíme do restaurace U Hrabětů v Českém Brodě na setkání a obhlídku veteránů. 1.5. se totiž koná pravidelný Okruh Českobrodský 

I letos platilo


I přes to, že počasí nebylo jako loni, tak se nás opět sjelo hodně. Spočítal jsem to na cca 63 členů a příznivců. Mile nás překvapil pája47, který se na nás přijel podívat i přes to, že má zdravotní problémy.

Alone, Bigbel, blaubod, boruli, cibar, dědazdenda, divoch60, Doltonolda, Fík3, Fik52, Hafik1 s Hankou, Haspepík, Hrabě-poky se Sašou, JanekAkvarista s Hankou a kamarády Evženem a Milanem se kterými se chystá na dalekou cestu do Gruzie, JankaK, JardaSku s Kristínkou, jarizz s Věrkou, Jarys55, JiB, Joza61 s partnerkou jejíž jméno jsem úspěšně zapomněl, Káňa140, Kareš, leo1200 s kamarády Pavlem a Robertem, luhen1, macgyver, Marvan13, Milka52, Milos1, pája47, paullo61, petasek s Ivou, Pete45, Pilotka62, primavera, Ruda53, Sajda, samotář47, sanyťák, saporo Six52, Slon-Petr, škorpion12 s Vlastou, vaky, vendys51 s Álou, Virágodědek, Zajda6, zajicjedna s Alenkou, Jiří Včelák

Vyjel jsem z Ústí po osmé hodině a do Brodu dorazil před desátou a dešti jsem se vyhnul. Seděli jsme u Ládi na dvorku a vyhlíželi, kdo další přijede. Ale začalo pršet, a tak jsme se přemístili do restaurace. Když přestalo pršet, tak jsme se šli podívat na náměstí, kde byly k vidění auta i motorky staršího roku výroby. 

Svůj stroj předváděl a závodu se zůčastnil náš člen Slon-Petr


Když jsme se nabažili pohledu na krásné stroje, tak jsem se vrátili do restaurace a využili nabídku kuchyně a něco pojedli. 
Na 12.30 byl vyhlášen čas na společné focení. Tak jsme se přemístili na plac, kde jsme měli zaparkované motorky a tam jsme vedli řeči a okukovali zaparkované stroje. A proto, že byl první máj, lásky čas, tak se naše dvojice sešli pod rozkvetlým stromem a bylo společné líbání. Všimněte se, že toho využili i vaky a saporo, kteří jsou v registrovaném partnerství. 😆


Došlo na společné foto


Po společné fotce se začali členové postupně rozjíždět do svých domovů.

Skupinka zvaná " Polabská větev " s dědouzdendou odjeli do Sadské, kde k hrobu našeho člena WEN52 položili kytku a zapálili svíčku.

  
Toto setkání jsme si zase všichni užili a poděkování patří Láďovi se Sašou s osazenstvem restaurace za to, jak se o nás postarali.

Odkazy na fotky.

Pete45

Viragodědek

luhen1

Milos1 

Žádné komentáře:

Okomentovat