28.9.2018 - Posvícení v České Brodě


Hrabě-poky se Sašou nás i letos pozvali na již šestý ročník posvícení do jejich restaurace v Českém Brodě. Počasí měli zase objednané a stejně jako loni se povedlo. Letos se přhlásilo 22 členů ale hezké počasí nakonec přilákalo 38 účastníků. 

blaubod, boruli, cibar, dědazdenda, Fí-ďas, fík1943, Haspepík, Hrabě-poky se Sašou, JanekAkvarista, jarizz, KarelHD, Kareš, Maroš57 s Pavlou,  Michaelhd s AlenkouHD, Milos1, oldmar, pedro51, Pete45 s JankouK, RadekC s Blankou, Rebeka, sanyťák, saporo, Six52, skyair s Aničkou, šabik s Milenou, Virágodědek se Zdeňkou, zajicjedna a ještě dvojice na tříkolce,



Dali jsme si kachničku, popili, pokecali s kamarády a s pocitem příjemně prožitého dne jsme odjížděli domů. 

Odkazy na fotky

blaubod

Pete45

Virágodědek

Milos1

5 komentářů:

  1. Příjemné posezení, děkuji všem....jarizz

    OdpovědětVymazat
  2. Kačenka byla výborná, kontrolní orgán neshledal žádných závad. Díly Láďovi a Saše https://www.rajce.net/a15545981

    OdpovědětVymazat
  3. Hlavně počasí, super, kdo objednal, moc děkujeme, posezení příjemné, obsluha úžasná, jídlo, podle prázdných talířů, což mluví za vše, výborné, děkujeme, že jsme se s Vámi mohli vidět a že jsme v tom prekérním cestování za Vámi nebyli sami :). Krásný zbytek sezóny :) Maroš s Pavlou

    OdpovědětVymazat
  4. Děkujeme za tradiční pohostinnost v restauraci u Hrabětů, poděkování patří celému osazenstvu restaurace. I když jsme příjeli později než jsme chtěli, tak na nás kachnička zbyla a tak jsme pojedli, popili, pokecali s kamarády a s pocitem příjemně prožitého dne jsme odjížděli domů.
    Virágodědek se Zdeňkou, šabik s Milenou

    OdpovědětVymazat
  5. Blaubod - Za torzo polabské větve dávám restauraci u Hrabětů, obsluze i kachně za 1. Na https://blaubod.rajce.idnes.cz/ zatím foto, video bude trochu dýl.

    OdpovědětVymazat