22. - 24.6.2018 - penzion Na Podlesí


Gedžitka ( Lenka Černá ) přišla s návrhem na setkání v penzionu Na Podlesí


Tohoto vydařeného setkání se zůčastnili:

Alone se Zdeňkou, Atlan s -Lady-, belinda, Domi.1, džeff, Fí-ďas, Fik52 s Jiřkou, Gedžitka, Hrabě-poky se Sašou, JanekAkvarista s Hankou, JankaK, Káňa140 s Bohunkou, Karel Hála, Kareš, Laďa s Helenkou, luhen1, macgyver, Medy2, Neep s Jaruš52, Pete45, samotář, saporo, skyair s Aničkou, spacírek47, starýučitel, strejda, vaky, Virágodědek se Zdeňkou

Přijeli se na nás podívat standa55 s Janou, Jahanka s Hankou, Lamaya a část páteční cesty se s námi svezl Kavec47





Zdravím kluci a holky.

 


 

Dostala jsem další úkol. Napsat něco k našemu setkání. 


      Což o to, psaní mi nedělá velký problém, ale jak začnu vyprávět, mám problém se zastavit. To vy už ale asi víte. J Gramatika asi také nic moc, tak mi to odpusťte. Proto jsem se rozhodla svůj komentář trošku zkrátit. Jestli mi to půjde, je otázka………?

      Týden před odjezdem jsem se radovala, jak nám vše krásně vychází a jaké budeme mít nádherné počasí. Ale….jak moje maminka vždy říkávala: “ nechval dne před večerem“. Přišla má komplikace s nohou. Pak předpovědˇ  počasí, a na mně šly mdloby. Protože nejsem tak zdatný jezdec jako vy, říkala jsem si, že pokud odjedu a má sešitá noha to zvládne, pak bůh ví, když začne  pršet  zda vůbec dojedu.

      Jak to vše nakonec dopadlo, všichni víte. Na to, že valnou část z nás přepadl po cestě déšť a byli jsme promrzlí až na kost, jsme se všichni ve zdraví na penzion dostavili. Ubytování až na menší komplikaci s jedním pokojem (majitel sehnal náhradní ubytování) a malinko překopanými místy majitelem, bylo také v pořádku. Pokud vím, tak většina z vás mi hlásila spokojenost s ubytováním. Jídlo asi nemusím moc rozvádět. Oči Vám svítily jako baterky. Boule za ušima se dělaly všem a všichni si našli to své, co mají rádi. Všeho bylo dostatek a celý personál se o nás vzorně postaral.

    Výlet, který Toník – „ STARÝ UČITEL“ naplánoval, vyšel také perfektně. Naše přesvědčení, že prostě na výletě pršet nebude, bylo vyslyšeno. Navštívené MOTO muzeum  v Kašperských horách nás vrátilo svými exponáty do dávných dob nejen svými nádhernými kousky  co se  týká  motocyklů, ale i zvláštními exponáty, které ukazovaly  šikovnost  a vynalézavost. Protože jsou mezi námi i odborníci, kteří motorům i historickému vývoji opravdu rozumí, vedli mezi sebou velmi poučné debaty, předávali si získané informace a my méně znalí jsme se opět něco naučili.

   Ti, kteří již někdy v minulosti muzeum navštívili, nebo mají rádi historii spíše měst a městeček, se šli pokochat malým, přesto malebným zákoutím Kašperských Hor. 

   Poté nás Toník zavedl do nedalekého muzea skla a staré sklárny, kde se i nyní stále sklo vyrábí. I když poskromnu. Přesto jsme zde nalezli krásné kousky ke koupi a majitel nám o vzniku sklárny ANÍN  i o jejím následném osudu krásně povyprávěl. Škoda jen, že sklo je křehké a tak si asi nikdo z nás netroufl něco koupit. Informovala jsem se, zda sklo posílají na dobírku. Posílají. Číslo je na internetových stránkách. Bylo mi řečeno, že pokud by měl někdo zájem, rádi mu vybrané zboží pošlou.

     Ze sklárny jsme již pospíchali na oběd. Opět Toník dopředu zajistil s kolika lidmi má restaurace počítat, takže jsme nečekali dlouho a každý z nás si vybral. 

    Po obědě jsme se těšili opět do penzionu. Přece jen některé z nás přepadla únava. Po krátkém odpočinku nás čekala večeře, po večeři jsme si trošku zasoutěžili.

      Měla jsem obrovskou trému, jak soutěž přijmete, ale chtěla bych Vám moc a moc poděkovat. Všichni jste byli naprosto skvělí.

    Přemýšlela jsem co vymyslet, aby to zvládli všichni. Bez rozdílu věku. Nevěděla jsem, zda jste nezapomněli ještě být malými dětmi a nezklamali jste mně.
 
   Soutěže v nafukování balonků. Skupinky byly po 3 a vždy ten, kterému balonek jako prvnímu praskl, zvítězil. Ze skupinky vždy vyšel 1, který se opět do soutěže vracel. Konečným vítězem se pak stal Janek Akvarista. Zúčastnili jste se téměř všichni. Ti co seděli, skvěle fandili soutěžícím, ti co nesoutěžili, legraci nezkazili. Naopak, našli si v balonkách i svou zábavu a alespoň nafouknuté balonky parátkem bouchly, nebo si balonkem pinkali. 

     Ti vynalézavější, pak přišli s dalším „ terapeutickým nápadem“ Vždyť vy víte co myslím Nakonec se rozdali dárky 3 vítězům a ostatním, za účast drobnosti. Snad potěšily……

      Jsem hrozně ráda, že jsem tam s vámi byla. Že jsem Vás viděla rozesmáté, že jste se bavili a znovu jste byli alespoň na chvilku jak malé bezstarostné děti. Tak by to mělo být. Ve vzduchu byla cítit atmosféra, která chytila nejen majitele penzionu a jeho personálu, ale i cizího náhodně příchozího člověka, který stál u baru. I oni se bavili s námi.

    Moc děkuji za velikou pomoc Petrovi (VIRÁGODĚDEK), který mi se vším pomáhal. Toníkovi (STARÝ UČITEL), který  výlety skvěle naplánoval a jel před námi tak, abychom všichni stíhali a jízdu si užili. V pořádku nás zase dovedl zpět.

   Přeji všem hlavně hodně zdravíčka, dobrou náladu, spoustu najetých kilometrů bez nehody. Kolečkama  dolů !!!!!!

    Vaše kamarádství, společný koníček, vaše setkávání a touha užít si život na plný pecky dokud to jde je nádherné.
  
    Život  není  to co chceme, ale to co máme. Vy máte jeden druhého a já jsem ráda, že mám vás. Budu se těšit na další setkání !!!!!!!!!!!.    Gedžitka


Odkazy na fotky a videa


Kavec47

luhen1

Samotář47

JanekAkvarista

Pete45

Jaruš52

Video 1

Video 2 

Video 3 

Video 4 

Níže jsou překopírovány příspěvky z našeho fóra na " Motorkáři cz " 

12 komentářů:

  1. Medy2
    Tak jsem dorazil bez deště. Děkuji Gedžitce za organizaci tohoto srazu a těším se zase někdy na setkání .

    OdpovědětVymazat
  2. Fí-ďas
    S Džeffem jsme dorazili domů bez deště a v pohodě. Díky za setkání.

    OdpovědětVymazat
  3. Ve 13:30 ze studeného jihu v pořádku doma. Děkujeme Lence za výběr místa, osazenstvu penzionu za péči a Toníkovi za zajištění vyjížďky.
    Užili jsme si to a už se těšíme na Seč.

    OdpovědětVymazat
  4. JanekAkvarista
    Leni, děkujeme za bezvadný a pohodový víkend. Když se sjede dobrá parta a umí dělat i blbiny, nálada je vždy dobrá, ani na počasí nezáleží. Dojeli jsme v pořádku, u Tábora na nás spadlo třináct a půl kapky.

    OdpovědětVymazat
  5. skyair
    Tak už jsme taky v suchu doma z vydařeného srazu, které nepokazilo ani trochu chladnější počasí. Díky organizátorům, pohodovým účastníkům, prostě všem, kdo se zasloužili o pohodové víkendové setkání . Děkujeme a brzo na viděnou
    P+A

    OdpovědětVymazat
  6. Pete45
    Taky doma bez deště, zase jeden prima víkend, vše OK, díky všem kdo se na organizaci podíleli.

    OdpovědětVymazat
  7. samotář47
    Taky jsem dorazil téměř za sucha domů. Poděkování Lence za hezký sraz v hezkém místě a zajímavou vyjížďkou. Bezvadný víkend s bezva partou.
    Těším se na další, už prázdninové setkání.

    OdpovědětVymazat
  8. luhen1
    Nic nemělo chybu,Lenko děkujem.Dojeli jsme se Strejdou v pořádku a za sucha

    OdpovědětVymazat
  9. Domi.1
    Též se mi povedlo dojet domů suchou gumou, ale doma jsem upadla skoro do kómatu, jak jsem byla utahaná.. Tělo si nějak odvyklo posezu na motorečce,

    Moc děkuji Jance a Petemu, že mne " vyvezli na výlet " - pro mne to byla zážitková jízda... jako ze Slevomatu..

    Referát o tomto srazu napíše Gedžitka, bude to zase něco jiného, než ode mne a Tajemníka...

    OdpovědětVymazat
  10. Kareš
    Díky za povedený sraz i když trochu studený

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem rada ze jste dorazili v poradku.Dekuji za info i nazory.BYLO TO MOC FAJN. Take ja jsem di to moc uzila. Doufam ze se zase brzy uvidime. Uz se moc tesim 👍👍

    OdpovědětVymazat
  12. Jaruš52
    Moc se omlouvám, ale nějak mi chybí čas. Lence a ostatním kamarádům děkujeme za krásně strávený víkend. Bylo "trošku" zima, ale dobrou náladu nám to nevzalo. Domů jsme dojeli za sucha jako většina z vás. Zdraví a těší na další sraz Jarka a Jožka

    OdpovědětVymazat