Návštěva srazu na Lesance.


Zdravím všechny motorkáře nad 60 let!

A rovnou se pustím k jádru pudla - chtěli bychom Vás všechny do dokumentu o motorkářích všeho věku a skupin. Našim cílem je "zmapovat" život v jedné stopě. Chceme tam všechny možné skupiny - malé kluky s tátou, autoškoly, mladé divočáky, protřelé cestovatelé, maminky, policajty na mašinách... a končit bychom chtěli motorkáři nad 60 let. Půjde vlastně o cestu životem motorkářů.

A abyste věděli, s kým to vlastně jednáte, ve zkratce nás představím. Jsme pár, který jezdí na motorkách. Mně je 36 let, mému příteli 44 let.
Přítel se jmenuje Hynek Bernard. Natočil pár dokumentů z výletů po světě se svoji partou, ale točil i nějaké další věci. A pak dostal šanci točit poslední 2 série Moto cestou necestou s Egonem Kulhánkem, Pavlem Liškou a Honzou Révaiem. 

ZDE  je link na jeho stránky, kde toho najdete víc.


Já jezdím teprve pár let, ale motorka mě nabíjí a zajímá mě nejenom jízda na mašině, ale taky všechno kolem toho. I proto jsem začala psát do časopisu Motocykl sloupek, který je mým pohledem na motorkařský svět. A právě mě napadlo natočit i nějaký dokument, jaký je život pod helmou. Jediná podobná věc, která tady v Česku vznikla, byl jeden díl ze série Kmeny, ale to motorkaře jenom tak lízlo. My bychom chtěli jít o něco dál. Od dokumentu nečekáme slávu ani peníze, děláme to jen z čisté lásky k motorkám.

Rádi bychom se s Vámi sešli a natočili celou partu. Takže ideálně při nějakém srazu. Co jsem tak na Vašich stránkách vysledovala, jste opravdu zajímavá a různorodá sestava, před kterou smekám a doufám, že v tom věku budeme mít stejně sil jako Vy všichni. Rozhodně byste v dokumentu neměli chybět!

Co myslíte, šli byste do toho s námi a zapózovali nám chvíli na kameru?

Díky za odpověd a přeji krásný den.

Petra Grimová

Petra se mi ozvala a informovala mě, že přijedou v pátek na Lesanku.

Virágodědek

3 komentáře:

  1. A jéje... to abych si buď vzala kuklu a nebo přibalila kufr šminek.....:o))))))))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petře, doufám, že to budeš moct trocha cenzurovat.

      Vymazat
  2. Tak to ši nešmím žapomenout žuby.Votec

    OdpovědětVymazat