22. - 24.7.2016 - sraz v hotelu Jelenovská.




Toto zhodnocení srazu sepsala a věnovala mi ke zveřejnění Domi.1 a já jí za to móóóóc děkuji. Najdou se ještě hodní lidé, kteří mi ušetří práci a z toho mám radost.


Horský hotel Jelenovská ( Valašské Klobouky) 

Na čtvrtý červencový víkend Léta Páně 2016 byl pořádán sraz naším členem Dědouškem v krásné moravské krajině v hotelu Jelenovská. Ač se meteo - rosničky v televizi předháněly v chmurných předpovědích na celý víkend strašíce lijákem, bouřkami, chladnem a kdoví čím, opět se jim jejich pesimistická předpověď nenaplnila – zaplať Pánbůh za ty dary .. Možná se na tom podílel i sám pořadatel, který se jistě modlil za pěkné počasí tak usilovně, až ho nebe vyslyšelo a pokud byla „čina“ jinde, tak na místě srazu bylo počasí přímo luxusní ! 

Na místo určení se lidičky sjížděli postupně, mám dojem, že mezi prvními byl Tajemník, kterýžto měl cestu možná nejdelší , asi se nemohl dočkat a nebo si myslel, že musí být všude PRVNÍÍÍÍÍÍ…. 

Na přivítanou bylo nachystáno malé štamprdlátko pravé moravské - že by slivovice ? :o)))) a moc dobré koláčky. Poté se každý nahlásil na recepci, byl stáhnut o nějaký ten malý obolos a vyfasoval určený klíček od pokojíku a mohl se konečně vysvléci z motooděvů, které se již nějakou dobu skoro lepily na tělo, aspoň mně. Sprška a hupky dolů na terasu se přivítat s ostatními již odlehčenými kamarády, kteří, majíc před sebou na stolečku pitivo, už byli těžce v pohodě. 

Večeře byla výborná, musím pochválit kuchařinky či kuchtíky, polévky bych si dala nejraději hned 2 talíře, ale to bych pak už asi nezvládla hlavní chod a hlavně ty mňamózní zákusky …. I obsluha během snídaní a večeří byly velice milá a ochotná s úsměvem na tváři. 

Samozřejmě bylo i přivítání od pořadatele, i pan majitel hotelu pronesl pár slov, takže všichni věděli, co bude dál. 

Večerní hudebníci hráli zvesela, bohužel byli slyšet tak do půlky terasy, holt nám bylo moc a všichni měli něco na srdci, co musí nutně povědět kamarádům a kamarádkám. Ale to není výtka, jen poznateček. 

V sobotu po snídani, no kousek PO snídani, bylo společné focení, už se bude muset za chvíli dělat foto na pokračování, aby nepraskla čočka, kolik nás bylo, naštěstí schody k hotelu byly strmé a v dostatečném množství.



Následně byl vyhlášen čas na odjezd na vyjížďku do lázní Luhačovice, cesta byla zajištěná velice dobře i místními policisty, parkování v dostatečném prostoru. Následoval rozchod, program indy-vindy, návrat každý dle svého přání.

Pak už jsme se jen tak různě potkávali na kolonádě, v parku, u občerstvovacích stanic ( hospůdky a restaurace – (papárny). Někdo se jel projet i na další místa v okolí, já se jela projet městem mašinkou na přehradu a zpět.

Po návratu byl nejlepší nápad skočit do venkovního bazénu a setrvat ve vodě co nejdéle… 

Po skvělé večeři se připravoval místní pan muzikant, který nám vyhrával k tanci s přestávkami skoro do půlnoci. 

V neděli ráno pohled na nebe nevěstil nic moc dobrého, takže lidičky po snídani pobalili saky paky a vydávali se na cestu s nadějí, že pokud zmoknou, tak snad né moc. 

Celý víkend se opět VELICE POVEDL a za to patří díky všem zúčastněným a hlavně pořadateli a jeho pomocníkům.

Takže děkuji a příště zase někdy někde !! 

Poznámka tajemníka. 
Přijeli jseme se Zdenou na Jelenovskou opravdu mezi prvními ale bylo to proto, že jsme si cestu rozdělili na dvě etapy aby tu dlouhou cestu přežila.  

Také já se připojuji s poděkováním za příjemně prožitý víkend. 

To poděkování patří dědouškovi, panu řediteli s celým osazenstvem hotelu, muzikantům a také všem členům za jejich účast.

Zůčastnili se:

Členové:
Alone, AP53, belinda, biker.all, Bochnik50 s Alčou, Covboj, ĎáblíkPadlýho, dědkulín, dědoušek, dědeknavrátilec, Denyn s Bohuškou, Domi.1, Fajc, Fik52 s Jiřkou, Fíra, Goodmen60hana15, Hrabě-poky se Sašou, izidorkulič, jahanka s Hankou, JanekAkvarista s Hankou, JankaK, Jaruš52, Jirnys, Jobik, Jurabrno, Kája51 s Janinou, Káňa140, Kareš, Laďa s Helenkou, ladinhlad s Jiřkou, lachtan123, Lamaya s Aničkou, lelusek, luhen1, LUSO, Makája01, Maroš57, Méťa47, motodedek, motodědekGustik s Magdou, motodědekMilan s Majkou, Neep, PadlýAnděl, petásek s Ivou, Pete45, Phil_Marlowe se Skrolian, rajdak51, Ráček s Jájou, samotář47, sanyťák, saporo, skyair s Aničkou, spacírek, šéfíček, tdm9 s Věrkou, Tramp52, vaky, Virágodědek se Zdeňkou, Votec s Miládkou, WEN52, zajicjedna, zajíctři,  

Příznivci:
Golett s Danou, Jura z Jablůňky, Půcholdovi, Josef a Jana Šimkovi,

Přijeli se na nás podívat:
Luigi s EvouBarice, oldthomas, pavsa663,

Pokud jsem na někoho zapoměl tak se omlouvám.

Lamaya   

lachtan123

luhen1

Hanka od JankaAkvaristy

WEN52

Pete45

Virágodědek

pavsa663

4 komentáře:

  1. Chtěl bych vám všem, kteří jste se zúčastnili našeho srázku na Jeleňovské, poděkovat nejen za krásnou účast, ale zejména za skvělou reprezentaci a propagaci našeho klubu "Motorkáři nad 60 let" u nás na Valašsku.
    Zvláště bych chtěl poděkovat a vyzvednout podíl Jurky Bochníka a jeho Alči na organizaci této akce, za jejich nezištnost a obětavost, kterou velmi výrazně přispěli ke zdárnému průběhu akce.
    Přeji vám všem co nejvíce pěkných dnů v sedle našich šemíků.

    OdpovědětVymazat
  2. Tož mně se tento víkend HODNĚĚ LÍBIL..... TAK TEDA děkuju... noooooo...

    OdpovědětVymazat
  3. Jak už jsem řekla, velký dík organizátorům, pracovníkům hotelu a v neposlední řadě Domi. Ta s humorem sobě vlastním vyjádřila vše. Dík, dík, dík a co nejdříve ahoj !

    OdpovědětVymazat
  4. I já se přidávám k poděkování Všem,kdo se podílel na přípravě tohoto setkání.Bohu žel sem musel odjet dřív. Jsem rád,že jste mně mezi sebe vzali - dík - COVBOJ

    OdpovědětVymazat