17.6. - 19.6.2016 - sraz v hotelu Dolte


Sraz se uskutečnil  17.6. - 19.6 2015 v hotelu Dolte v Sobotíně. Je to nedaleko Šumperka. Organizaci tohoto srazu si vzal na svá bedra Méťa47.


Tohoto srazu se zúčastnili:

Členové

Alone se Zdeňkou, Alop, AP53, belinda, biker.all, Bodlina1949, BUSHMAN, Covboj, dědkulín, Denyn s Bohuškou, Devils s Ivanou, Domi.1, EMI111, Endy58, Fik52 s Jiřkou, Fíra, Goodmen60, hana15, Hrabě-poky, JanekAkvarista s Hankou, Jaruš52, kabernetik s Alenkou, Kája51 s Janinou, Káňa140, Kareš, Kobra17, Laďa s Helenkou, lachtan123, Lamaya s s Aničkou, lelusek, Makája01, Manysek, Maroš57, Méťa47, motodědekMilan s Majkou, Neep, Opida, pája47, Pedro18, petasek s Ivou, prosos, Ráček s Jájou, Ruda53, samotář47, sanyťák, saporo, skyair s Aničkou, spacírek47, šéfíček, šobul1, vaky, Viragodědek se Zdeňkou, Votec s Miládkou, WEN52, zajicjedna,   

Příznivci 
Alice, Dvořákovi Fanda s Mílou, Petrášovi Pavel s Eva, Přikryl Václav, Šimkovi Josef s Janou
  

Našeho srazu se zúčastnilo i pár členu HADova spolku.

JIŘINO, komáreček, Ortéza, Trojda, vac610,





Na otočku se na nás přijeli podívat:

dědoušek, oldthomas, 44822Tom,



V pátek ráno při pohledu z okna jsem si vzpomněl na slova pana Komárka - chčije a chčije. A tak jsme oblékli nepromoky a v 9 hodin vyrazili směr Sobotín. Déšť nám vydržel až do Hradce ale za ním se už počasí vylepšovalo. Baťůžek byl statečný a tak jsme po několika zastávkách před 15 hodinou dorazili do hotelu Dolte. Tam už seděla pod slunečníky spousta našich kamarádů s kterými jsme se přivítali. I na tomto srazu to bylo podobně jako na minulém v kempu Borovinka. Účastníci z Česka většinou zmokli a kamarádi z Moravy dojeli za sucha. Při deštivém odjezdu jsem si v duchu říkal, kolik členu asi počasí odradí, ale když jsem v pátek v podvečer dělal pravidelnou prezentaci, tak jsem byl příjemně překvapen, že účast byla skoro stoprocentní. Do večeře se sedělo a povídalo. Sedělo se uvnitř v restauraci i na terase.
















Po loňské zkušenosti s kapelou, která nám hrála k tanci a poslechu a neměla u většiny členů moc velký úspěch tak se pořadatel Méťa rozhodl pro změnu. Po guláši, 


 
který byl jednotnou večeří pro všechny rozbalila aparaturu country kapela 



a měla určitě více posluchačů jak kapela loňská. Členové se dobře bavili a někteří to vydrželi až přes půlnoc.
V sobotu ráno nás čekala bohatá snídaně formou Švédského stolu a na desátou hodinu bylo před vyjížďkou naplánováno společné focení. Opida nás srovnal na schodiště a tradičně nám ještě před vyfocením povyprávěl vtípek.



Společně se vyfotili i naše děvčata.


Letošní vyjížďku měl na povel Covboj. A vyjížďka se moc povedla. Za pěkného počasí nás František přiměřeným tempem provedl po velice pěkné trase se zastávkou na Rýmařovském náměstí. 




Po příjezdu zpět na hotel byl čas oběda a to byl asi jediný problém, který se na tomto vydařeném srazu vyskytl. Kuchař nějak nestíhal a tak jsme někteří na oběd čekaly až do 15 hodiny.  A proto jsme se snažili večeři, ke které byl řízek s bramborovým salátem, 

 
oddálit na pozdější dobu.

Odpoledne bylo napínavé pro Endyho, který měl poruchu na motorce. Museli jí přivézt hotelovým pikapem a řešilo se, co se pokazilo. Naštěstí v hotelu pracuje mladá slečna Mia a ta se s přítelem Zdeňkem pustila do hledání závady. A byli úspěšní, závadu odstranili a Endy mohl v neděli ráno vyrazit k domovu.

Po večeři nám k dobré zábavě pustil šéf hotelu reprodukovanou hudbu a tak se zpívalo a tančilo a všichni se velice dobře bavili. Mimo našich členů se s námi bavili i dva cyklisti, věkem mohli být našimi členy, kteří se odpoledne zastavili na pivko. Velice se jim mezi námi líbilo a tak mezi námi vydrželi velice dlouho. Docela by mě zajímalo, jak se s těmi koly dostali domů.


V neděli ráno po snídani nás čekalo to, co nemáme na našich setkáních rádi, loučení. Ráno bylo slunečné ale předpověď počasí na odpoledne pro severní Čechy nebyla příznivá a tak jsme odjížděli s obavama, co nás čeká. Ale naštěstí se předpovědi nevyplnily a my jsme dojeli domů za sucha.

Něco na závěr.
Sraz se povedl a tak ještě jednou poděkování Méťovi za zorganizóvání, Covbojovi za vyjížďku, slečně.. s přítelem za opravu Endyho motorky a zaměstnancům hotelu za starostlivost.


Odkazy na fotky a videa účastníků.

Hanka od JankaAkvaristy

BUSHMAN

Makája01

Virágodědek

WEN52

 

4 komentáře:

  1. Při psaní titulků ve videu ze srazu v hotelu Dolte jsem si popletl BUSHMANNA s Covbojem. Chybu jsem opravil a kamarádu Covbojovi se tímto omlouvám.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkně napsaný komentář... pisatel zasluhuje odměnu :o)))

    OdpovědětVymazat
  3. Odměnu a hlavně potlest zasluhují i organizátoři srazu a vyjížďky. Poděkování patří i personálu hotelu.
    Kluci DÍK

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě jednou bych rád touto cestou poděkoval Mie +Zdeňkovi za opravu motorky.Sraz se povedl,a to díky Méťovi i velmi vstřícnému jednání celého personálu hotelu Dolte.Endy58

    OdpovědětVymazat