4. - 6.12.2015 - hotel Holzbecher - Zlíč


S návrhem na letošní Mikulášský sraz přišla Irena.iris a pozvala přihlášené do hotelu Holzbecher Hotel se nachází ve Zlíči u České Skalice.

Na tento sraz jsem se ze zdravotních důvodů nedostal a tak o něm nemůžu referovat. Doufám, že se najde někdo, kdo měl to štěstí a mohl si to užít a pošle mi o tomto setkání pár řádků abych to mohl vložit. Pokud bude příspěvků více, tím lépe.

Tak a je tu první příspěvek, který mi poslala Domi.1 a za který jí děkuji.


Tento sraz – na procházkové vzdálenosti od Babiččina údolí byl vybrán dle mého dobře, a to, že parkoviště praskalo ve švech je spíše připomínka na provozovatele hotelu.

Ubytování bylo v pořádku, obsluha milá, jídlo dobré, místa mohlo být trochu více, docházelo totiž k tomu, že si lidí neměli KAM a na CO sednout, toto by krom jiného měl hlídat Pořadatel.

Ovšem co já osobně považuji za největší zádrhel, bylo nezajištěné ozvučení, protože takto se mohla ochotná Makája třebas přetrhnout, ale od půlky sálu dozadu bylo slyšet jen velmi špatně a místy vůbec, což se projevilo po chvíli začínajícím šeptáním „neslyšících“ členů. Nebudu nikomu nic vyčítat, zda je to neslušné, ale ono to po nějaké době nebaví nikoho jen sedět a čumákovat doblba takříkajíc.

Hudební kapela o pátečním večeru byla vybrána velice dobře, a Endy si tak zachránil i svojí mužnou okrasu na tváři, kterou dal do sázky, řka, pokud se Vám kapela nebude líbit – oholím si vousy !

V sobotu dopoledne si někteří vyjeli na Vánoční trhy do Polska, jiní šli na procházku po okolí a po obědě se dopolední nakupující mohli vydat též na krátkou procházku do Babiččina údolí do Ratibořic, kde byl i malý vánoční jarmark s hudbou, občerstvením a představeními.

Odpolední soutěž ve hře Prší byla započata od 16 hodin, což jsem třeba já nestihla vrátit se z Jarmarku, kde byl mmch dobrý punč a velká fronta na trdelníky – ten já můůůžu… Tímto se Ireně omlouvám za pozdní příchod, ona ta soutěž proběhla nějak moc rychle jak jsem slyšela, nicméně čest vítězi ! (Janek Akvarista)

Soutěž o nakládané utopence proběhla též v klidu a míru, i když u těchto stolů byla zpočátku řádná tlačenice !! :o))))

Tombola byla bohatá, čertíci se mohli strhat při samém pobíhání a rozdávání dárků. Ale i tady se měly ženy šetřit a povolat na vyvolávání čísel nějakého muže se zvučným hlasem, jistě by se někdo našel. :o

V neděli, jak to tak bývá, se hotel vyprázdnil tak rychle, jako když do vrabců střelí ! To už každý spěchal domů do SVÉ postýlky a do SVÉHO křesílka…..:o))))


I organizátorka Irenka mi poslala příspěvek a tak je zde.


Pro letošní rok jsem se rozhodla uspořádat Mikulášský sraz.

V pátek se sjížděli přihlášení účastníci a po ubytování byla do večeře volná zábava, ochutnávka utopenců a hodnocení toho nejlepšího. Po večeři se vyhlásila nejlepší aktérka u nejchutnějšího utopence.
Od 20hod. nám hrála živá hudba, kterou zajistil Méťa a určitě byl každý spokojen a tančilo se až do 24hod. Kolem jedné  se většina opozdilců rozcházela na pokoje.


V sobotu ráno od 8.00 do 9.30hod se konala snídaně formou švédského stolu a nechyběla ani bábovka.
Po snídani si motodědci a motobabky své dopoledne užívali dle svého. Procházkou do Babiččina údolí a Ratibořic, tam se konal předvánoční jarmark. Někdo si zajel na trhy do Polska a já sama nevím, jak kdo a kde to dopoledne strávil.
Kolem poledne už jsme se scházeli na oběd jak si kdo vybral ze dvou jídel. Porce opravdu veliké a někteří nad jídlem funěli a nedojedli, ale nebylo to tím, že by jim nechutnalo.
Po obědě, jsem Všem řekla, že do 15hod. bude oddech a do té doby uvolníme restauraci pro hosty co jezdí kolem.
Od 15hod.byla restaurace opět rezervována pro náš spolek.
Jak už tradičně se uskutečnila  hra v kartách, ale členů v ten čas v místě restaurace moc nebylo. Někteří co se nahlásili, nakonec odešli na procházku. Čtvrtou čtveřici jsem tedy dávala těžko dohromady a obětovala se sama, aby se mohlo hrát. Skládalo se také puzzle a i trochu trápení s tím bylo, ale nakonec se zadařilo složit. Výherci v kartách dostali medaile a menší dárek a vítěz ve skládání puzzle si výhru vybral sám v menší tombole co jsem si připravila pro různé hry či soutěže.
Soutěže se nekonali a hra v kartách skončila brzo. Využila jsem na tento čas tedy pro aukci na které se měla vybrat nějaká částka na chod našich stránek.
Pár věciček se sešlo a aukce proběhla v dobré náladě a s humorem.
Před Mikulášskou nadílkou jsme vzpomínkou uctili zesnulé kamarády motorkáře co nás letos opustili.
No a jelikož nás letos Mikuláš nenavštívil, tak se této akce ujala Mikulášová a přiběhli dvě skvostné čertice, které se s rozdáváním dárků hodně naběhali a svou úlohu splnili ke spokojenosti (doufám) všech.
Po rozdání dárků bylo ještě společné foto a pak už jen volná zábava jak kdo chtěl.

V neděli po snídani se postupně každý vydal k domovu a já byla opravdu s tímto srazem v celku spokojena. Žádný zádrhel se nekonal a tak Všem děkuji.
Pochvalu uděluji  Makáje, která se sama od sebe angažovala a pomáhala. Má můj velikej dík.

Také chválím personál hotelu za Vše co pro nás udělali i jejich milé chování.
 

Irena.iris
 

Na tento sraz byli přihlášeni a zúčastnili se

Alone se Zdeňkou, belinda, biker.all, dědkulín, Domi.1, Endy58, Fik52 s Jiřkou, Fíra, Goodmen60, hana15, Irena.iris, JanekAkvarista s Hankou, JankaK, Jurabrno, Kája51 s Janinou, Kareš, Kobra17, lachtan123, Lamaya s Aničkou, Makája01, Marťan-ka, Méťa47, motobaba, Maroš57, miko, motodědekMilan s Majkou, Nero, Opida s Lubou, pája47, Pedro18, petasek s Ivou, Pete45, Ráček s Jájou, samotář47, sanyťák, šobul1 s Helenkou, zajijedna s Alenkou, Jana a Josef Šimkovi    


Přijeli se podívat

Bigbel, Hrabě-poky, saporo, vaky, 



Odkaz na fotky účastníků


Pete45 

Hanka od JankaAkvaristy 

11 komentářů:

  1. Myslím si,že se Mikulášský sraz povedl.Atmosféra byla pohodová,hudba hrála písničky našich mladých let.Obsluha personálu byla výborná,ubytování taktéž. Tak jsem to viděl já-Endy58

    OdpovědětVymazat
  2. Povedený sraz, jak píše Endy. Ceny mírné obsluha hezká (Barunky :)). Ze sobotní 11km procházky mě ještě teď bolí nohy.
    Všem, zejména Ireně děkujeme.
    Jirka a Zdeňka.

    OdpovědětVymazat
  3. Se Saporem a Hrabětem přijel Vaky. Fí-ďas tam mysslím byl.
    Přivezli ceny do tomboly.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkujeme se Zdenou všem účastníkům za krásné přáníčko které mi dneska dorazilo. Moc milé překvapení.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu ale opravdu se ti zadařilo a nám myslím si se líbilo. Ahoj pája47.

    OdpovědětVymazat
  7. Mikulášský sraz - to byla parádní tečka za letošní sezónou a pořadatelce Irence patří velký dík. Mikuláška, čertice a vyvolávačka pracovaly bez chyby. Zlatou medaili, za karty, mám vystavenou. Pokud Vám to cukroví chutnalo, tak jsem rád, dělal jsem ho já, mě to hrozně baví.
    Ahoj Honza a Hanka

    OdpovědětVymazat
  8. Mikulášská asi byla vydařená jako obvykle. Já jsem tam skutečně nebyl. Nebyl jsem ani přihlášen, protože jsem musel s rodinou na věneček mojí vnučky. To jsem ale zjistil, jak jsem starý. Mějte se . Fíďas.

    OdpovědětVymazat
  9. Ireno - opravdu chceš rozebírat, kdo má v čem pravdu ? Kopeš kolem sebe zbytečně, přečti si článek pořádně, pomalu a pak jdi na procházku tak, jak jsi Ty chodila vždy na každém srazu ... a pak přišla k hotovému.
    A pokud neskousneš konstruktivní nikoliv kritiku, ale připomínku, tak k tomu nemám co dodat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chodila na procházku v čase,když všichni odjeli a k hotovému došel každý.

      Vymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat