8. Mikulášský sraz ve Vápenném Podole


Tak vážení motorkáři a motorkářky tímto srazem pro nás skončila letošní sezóna.
Sešli jsme se 5.12. - 6.12. v penzionu ve Vápenném Podole. Vzhledem k pokročilé roční době tentokrát už bez motorek.
Toto je seznam účastníků. Sjelo se nás 19.

Přes noc zůstali : 

Bigbel, dedek new, dědkulín, Jirboz, JISOSO, JVK, leo1200, motobaba, MotodědekTonda, miko, samotář47, střelec,  předseda Venda_Marauder se synem Merlinem. Virágodědek, 

Jen v sobotu se zúčastnili : Franciska, Petr Ježek, LUSO a Milamoto

Bylo to setkání bohaté na nové tváře. Z členů jsme se poprvé viděli s dedkem new , leem1200 , dámou_v_sedle a čekatelem MilouDeauvilem a zatím nečlenem Petrem Ježkem.

Do penzionu jsme se postupně sjížděli již před obědem. Tentokrát byl v cílové pásce první dedek new. Parkoviště se postupně zaplňovalo , tentokrát ne motorkami , ale auty.
Postupně jsme se ubytovali a potom přesunuli do salónku , kde jsme zasedli k občerstvení. Díky tomu , že většina z nás neodjížděla večer domů , tak se tentokrát místo nealkoholického piva pilo to lepší s alkoholem.
Předseda Václav přivezl našim dvěma dámám , které byly ozdobou našeho srazu , dárek . Tvrdil nám , že buchty zvané řepánky plněné mákem pekl děvčatům sám. Děvčata se z důvodu udržení štíhlé linie s námi o tu dobrotu rozdělily a tak se dostalo na všechny.

Proto , že byl čas oběda , tak jsme postupně vyzkoušeli kvalitu místní kuchyně. Po obědě jsme pokračovali při dodržování pitného režimu v povídání o všem možném. Hlavně jsme vyzvídali na na našich nováčcích , aby jsme se o nich něco dověděli. Například leo1200 nás překvapil množstvím motorek , které vystřídal. Přivezl nám ukázat i fotodokumentaci , která to potvrdila.
Když se sešeřilo , tak přišel na řadu JVK , který si pro nás připravil promítání fotek s komentářem z jeho cest v zahraničí. Hodně z nás mu závidělo ty krásné trasy , které projel. Někteří už se nechali inspirovat si začali na příští sezónu plánovat výlet do cizích krajů.

Po promítání jsme se zase občerstvovali a povídali si. Někteří z nás se občerstvovali i u baru.

Promiň Václave , třeba se manželka na tyto stránky nepodívá.

Všimněte si této fotky. Takhle nám tam Jirboz podkuřoval. Ale odpustili jsme mu to , protože nám slíbil , že to jsou jeho poslední cigarety. Tak Jirko , bereme Tě za slovo.

samotář47 nám slíbil kulturní vložku tak se také stalo. I když přišel jen jeden muzikant , tak jsme si při kytaře zazpívali až měli někteří druhý den problémy z hlasem.

Večer se s námi postupně loučili ti kteří odjížděli domů. Ještě než odjeli tak nám udělal Bigbel ohňostroj a stihli jsme ještě udělat společnou fotku. Omlouvám se za špatnou kvalitu.

Po večeři jsme pokračovali v zábavě. Postupně nás začali opouštět někteří členové a odcházeli do pokojů k zasloužilému odpočinku. Po půlnoci , kdy jsem se také odebral k spánku , tak ještě zůstávalo v šenku tak zvané tvrdé jádro členů. Tito vytrvalci končili někdy kolem třetí hodiny ranní.

Ráno na snídani bylo vidět podle času příchodu , kdy kdo šel na kutě. Po snídani se začali někteří účastníci balit a odjížděli. Zůstávali jen ti , kteří měli naplánovaný odjezd po obědě nebo ti , kteří po zkoušce alkoholtestrem nesplňovali podmínky k řízení motorového vozidla. Čas do oběda jsme využili promítáním fotek z cesty mika po Spojených státech. Po obědě jsem také já , dedkulín a střelec vyrazili k domovu. Při cestě jsme se zastavili u střelce a manželka nás pohostila kávou a koláčem. A pak jsme ujížděli k domovu.

Hodnocení akce.
Myslím , že i tato Mikulášská akce byla vydařená a jako všechny letošní akce nikoho nezklamala.
Teď už si jenom přát , aby ty příští v roce 2010 , dopadly také tak.

další fotky
Fotky od Motodědka

1 komentář:

  1. Hezky jste si to tam užívali,já osobně nejvíc závidím ty buchty(tedy ty makový)!!!

    OdpovědětVymazat