Minisraz v Ústí - 29.8.2009

Jirka Šolc mi zavolal , že má cestu do Ústí. A tak slovo dalo slovo a my jsme se dohodli, že se spolu projedeme.
A tak jsem naplánoval výlet po Krušných horách , aby Jirka viděl , že i u nás je hezky. Snažil jsem se vybrat trasu tak, abychom se pěkně svezli a také něco viděli.
Z Ústí jsme vyjeli přes Krupku na Komáří Vížku ze které je krásný výhled do našeho kraje. Málem jsme se tam nevešli co tam bylo motorkářů z Dojčlandu.


Potom jsme pokračovali po vrcholu Krušných hor na Cínovec a potom serpentýnama dolů do Dubí. Jirka dokonce zahlédl jednu z mála sexuálních pracovnic které v Dubí zůstaly.
Z Dubí jsme pokračovali do nedaleké Střelné, kde je motorkářský obchod Top moto. Pokochali jsme se pohledem na zboží v obchodě a dali si kávu.
Potom jsme pokračovali do Mikulova. Proto , že byl čas oběda , tak jsme se zastavili v penzionu Cepín na oběd.


Velice dobře jsme poobědvali a pokračovali zatáčkami opět na vrcholy Krušných hor. Jeli jsme směrem na západ až na Flájskou nádrž.

S Flájí jsme to vzali zpět po vrškách směc Cínovec. Po cestě jsme zastavili nad Mikulovem kde byl opět krásný výhled.

Přes Cínovec jsme pokračovali směr Adolfov , Zadní Telnice do Krásného Lesa, kde jsme měli u mě na chatě poslední občerstvovací stanici. Manželka nám udělala kávu a po krátkém odpočinku jsme pokračovali směr Ústí. Vzali jsme to kousek po dálnici abychom si projeli dálniční tunel Panenská.
Na výjezdu z Ústí jsme se s Jirkou rozloučil a on pokračoval domů do Sobotky.
Najeli jsme 120 km a oba jsme se shodli, že jsme si sobotní výlet užili.

Žádné komentáře:

Okomentovat