6. - 8.9.2024 - Hotel Jesenice

 


Tak i letošní poslední sraz na motorkách je za námi a bylo to opět jako minulý rok v hotelu Jesenice. A i letos se to zůčastněným opět líbilo. 

Myslím, že můžu za nás za všechny poděkovat celému osazenstvu hotelu za vzornou péči. Sympaťák pan ředitel nám vycházel ve všem vstříc, děvčata a mladík nás neúnavně obsluhovali a v kuchyní nám chutně uvařili. A sobotní grilovačku jsme si také užili.

Přijeli a ubytovali se:

Antonny53 s Blankou, dědkulín, fkfany, HAFIN s Jaruškou, JanekAkvarista s Hankou, luhen1, macgyver s Lenkou, Maccouch s Hankou, pepededek se Zdeňkou, Qaky s Dášou, RadekC s Blankou, samotář47, saporo, skyair s Aničkou, Standa54 s Věrkou, strejda, vaky, Virágodědek se Zdeňkou, zajicjedna s Alenkou, Zajda6

Přijeli se na nás podívat:

Ála, atlan s Janou, Karel Hála, Levap, Medy2, mil750, starýučitel, školník 

Snad jsem na někoho nezapoměl.

V pátek odpoledne za námi dorazila ve velkém počtu plzeňská klika. Přijel také Tonda starýučitel a navrhl zájemcům, že je v sobotu vezme na vyjížďku do muzea amerických veteránů v Lužné. 

Jak slíbil, tak to splnil.

 

A stihli ještě muzeum Českých drah v Lužné. 

 

A také se dobře naobědvali v restauraci U Lípy v Krušovicích

 

Jako loni vyrazila menší parta tentokrát pod mým vedením do Panenského Týnce. S restaurací Na Pile jsme měli minulý rok dobrou zkušenost a tak jsme se tam i letos zastavili na oběd.Tuto restauraci můžu doporučit. 

Po obědě jsme navštívili nedostavěný chrám Panny Marie.  


 



I letos jme po načerpání energie s tohoto magického místa přejeli k vakymu, kde pro nás jeho žena Zdeňka opět připravila pohoštění. 





Sobotní večeři jsme měli opět formou grilování. Byl na to hezký pohled a také nám chutnalo

jak je vidět na druhé fotce

 

Kamarád belinda tentokrát chyběl, a tak jsem ho musel u baru zastoupit já.


Po večeři jsme ještě poseděli na hotelu. Druhý večer už se většinou nesedí tak dlouho a tak nám nevadilo, že obsluha končila po 22 hodině.


Všem se nám toto setkání zase líbilo, bylo to také tím, že nám opět přálo počasí. Proto jsem v neděli před odjezdem domluvil s panem ředitelem termín i na příští rok. Bude to víkendové setkání 5. - 7.9.2025. A tak by jsme se měli v Jesenici potkat v příštím roce.

Jak jsme si to v Jesenici užívali je vidět ze spousty fotek.

Odkazy na fotky

strejda

Virágodědek 

luhen1 

Hanka od Janka 

 

Hodnocení účastníků 

luhen1 - Krásné počasí, zajímavé výlety a to vše zakončeno výbornou grilovačkou, takový byl náš poslední letošní sraz v Jesenici. Kdo přijel určitě nelitoval.

Akvaristovi - Hotel Jesenice, jídlo a příjemný a ochotný personál, podle nás na jedničku s hvězdičkou. Děkujeme

Virágodědek - Byli jsme zde již podruhé s partou " Motorkáři nad 60 let " a opět velká spokojenost. Začnu panem ředitelem, recepční, obsluhou restaurace, kuchyní, všichni pro nás udělali co mohli. Už máme zamluveno i na příští rok. Rádi se vrátíme.




Žádné komentáře:

Okomentovat