24. - 26.5.2024 - Hotel Pod Zvičinou

 


Letos jsme se na Zvičině setkali už po páté. O organizaci se opět postarali Hanka s Pepou a bylo to zase super. Myslím, že jim můžu za všechny účastníky poděkovat, že to pro nás opět zorganizovali.

Hanka opět připravila uvítací pohoštění a Pepa zařídil soutěž.

Na toto setkání přijeli a ubytovali se:

Antonny53 s Blankou, belinda, biker.all, dědazdenda, džeff, Fí-ďas, Fik52 s Jiřkou, fkfany, Hafík1 s Hankou, HAFIN s Jaruškou, JanekAkvarista s Hankou, Káňa140 s Bohunkou, Lamaya s Aničkou, Leevap, macgyver55 s Lenkou, Maccouch s Hankou, mil750, Neep s Jaruš52, pepededek se ZdeňkouRadekC s Blankou, samotář47, saporo, skyair s Aničkou, Standa54 s Věrkou, starýučitel, vaky, Virágodědek se Zdeňkou, zajic1 s Alenkou, Zajda6

Přijeli se na nás podívat:

Jarys55 s Álou, MotodědekTonda, Mucina, Naďa Kozáková, zajíc02,

Letos na srazu chyběla Hanka od jahanky, kerá mi dodávala zveršovaná povídání o srazech a tak je to na mě, abych se pokusil napsat pár vět o tomto nejspíš posledním setkání v hotelu Pod Zvičinou. Budeme se snažit najít nové místo pro naše setkání.

Letos nás při příjezdu vítala tato dvojka

Ani letos nechybělo občerstvení, které pro nás Hanka připravila

 

I když počasí v pátek nepřálo a většina členů na motorkách zmokla tak nakonec u hotelu parkovalo 10 motorek a Radkova tříkolka. Ostatní přijeli auty. Těch bylo na parkovišti 17.

Po ubytování jsme se postupně scházeli na terase hotelu kde jsme " konzumovali a vedly řeči ", ale chyběl nám tentokrát ten krásný výhled na vrcholky Krkonoš, který jsme si užívali, když bylo slunečné počasí.




Po večeři jsme pokračovali v klábosení a probírání všeho možného. Nebylo zrovna teplo a tak ti otužilí a hlavně kuřáci byli opět na terase a ostatní seděli v jídelně. Hanka nás seznámila co se chystá na sobotní den. Bylo naplánované společné focení, tradiční návštěva pana faráře Filipa Janáka a odpoledne tradiční soutěž o ceny kterou připravil Pepa. Také se probíralo, kam vyjet na sobotní výlet.

 

V sobotu po snídani došlo na plánované společné focení.

A po focení nám přijel požehnat pan farář.

Po akci s panem farářem jsme se rozjeli na námi zvolené výlety. Já s paní tajemníkovou a dalšími jsme se zůčastnili návštěvy akce ve Studenci. Byl to 17 ročník Studenecké míle. Je to setkání veteránů. Více fotek z této akce najdete v odkazech na fotky.

Po této akci jsme navštívili hospůdku na hřišti TJ Sokol Bílá Třemešná, kde kamarádi zajistili stůl pro zájemce o sledování semifinálového utkání našeho hokejového týmu. Někteří z nás se jen občerstvili a odjeli zpět na Zvičinu ale většina tam zůstala až do vítězného konce utkání.              



Po skončení hokeje jsme se všichni sešli na terase hotelu a mohla začít soutěž, kterou připravil Pepa. Byly i ceny.



Výsledky soutěže.

Muži 

1 - Káňa140

2 - Antonny53

3 - HAFIN

Ženy

1 - Naďa Kozáková

2 - Mucina

3 - Jaruš52 


 


Po soutěži jsme šli na večeři a potom pokračovali v " konzumaci a vedení řečí ". Dohodli jsme se také na tom, že by jsme pro příští rok pro první naše setkání našli nějaké nové místo. Tak pokud se najde někdo z vás kdo objeví nějaké vhodné místo tak dejte vědět.

 

V neděli po snídani došlo na loučení a postupně jsme se rozjížděli do svých domovů. Ti na motorkách odjížděli s přáním aby dojeli domů za sucha. 

Tak to je vše.

 

Odkazy na fotky účastníků

Jaruš52

Virágodědek

Hafíci

Hanka od Janka

 


Žádné komentáře:

Okomentovat