2. - 4.9.2022 - Hotel Pivovarská bašta

 

 

Tohoto setkání ze zúčastnili.

belinda, David s Janou, Fik52 s Jiřkou, Gedžitka, Gutty s Alenkou, Jindrix s Hankou, Lamaya s Aničkou, luhen1, Maccouch s Hankou, PepinoHolander, samotář47, skyair s Aničkou, strejda, Zajda6, 

Na tomto srazu jsem nebyl a tak děkuji organizátorce Lence za tuto reportáž.

V pátek jsme se přivítali, dobře jsme se napapkali. 

Večer nám pak zazpíval a dlouho si s námi povídal, můj kamarád Jožka Zelený i se synkem. Manželka a dcera s ním také byli, aby ho tu podpořili.

Měl tolik zážitků, že jsme ani nedýchali. Při písničkách od lidovek až po písně k táboráku jsme na mladá léta vzpomínali.

U těch, pro které to dlouhé bylo, dobrá nálada a pivko napravilo.

Druhý den jsme naše koně vzali a do Polska se podívali. Dali jsme si velkou rybu, někteří i polívčičku a oddychli si na chviličku.

Krásná příroda nás uchvátila, i když občas nějaká ta díra byla. Po cestě zpátky jsme se zastavili za cukrátky. Přece máme dětičky ( i vnoučata), které se těší, že jim něco přivezeme, když už je svézt nemůžeme…..Když jsme z Polska vyjeli, spoustu motorkářů jsme viděli. Je to prima vidina, že jsme taková motorkářská rodina …..

Počasí nám přálo, den nám pěkně utíkal. Večer jsme trošku mozky potrápili (hádanky), pusy zahřály ( jazykolamy ) a nakonec se zasmáli, když jsme papírové koule na lžících přivázaných kolem pasu, do branky strkaly. Kdo je zvědav jak to bylo, koukne na fotky, aby věděl že se umí bavit jak důchodci tak důchodky.

Tak jsem chtěla zvládnout také vše ve verších, ale i když jsem hubatá, na to moje slova nestačí, ostatní tedy napíši radši.

Moc chci všem poděkovat, že se nezlobili, za mou indispozici (nachlazení), že se jim pobyt líbil, jídlo chutnalo a byla super nálada a legrace.

Petrovi ( Samotářovi 47), za to, že nám ukázal cestu do Polska, kde jsme jeli přes Úpu a druhou stranou jsme se vraceli s vedoucím v čele Gutty s Alenkou. Moc děkujeme, že jsme si to tak i Vaší zásluhou užili a zpátky do hotelu se včas vrátili. Petrovi ( předseda), že mi pomohl při zařizování, i když s námi  jet nemohl.

Malé dárečky, které nám věnovala moje pojišťovna RBP 213, se doufám také líbily, a dárek pro vítěze v soutěži sada piv od pana Devátého z hotelu Pivovarská bašta také. Kluci, kteří byli jako obsluhující personál, byli naprosto skvělí. Kuchaři výteční a po večeři ještě zákusek? Kdo by tohle z kluků řek? 

Po snídani, jsme si vybrali opět co kdo chtěl. Zásluhou ŠVÉDSKÝCH STOLŮ, bylo z čeho vybírat. Před desátou fotečky, rozloučení a opět jsme se rozjeli každý do svého. Věřím, že jste dorazili všichni v pořádku. Byl to opravdu jak říká David LUXUSNÍ víkend !!!!!

 Odkaz na fotky

1 komentář:

  1. Lenko! Děkuji za organizaci výletu. Bylo to fajné! S pozdravem, fík3.

    OdpovědětVymazat