29. - 31.7.2022 - Penzion Přeštěnice


 

Přijeli a ubytovali se:

Atlan s -Lady-, belinda, dědazdenda, ELCid s Magdou, Fik52 s Jiřkou, gutty s Alenkou, Hafik1 s Hankou, Hrabě-Poky se Sašou JanekAkvarista s Hankou, Jarys55, Jurabrno, Káňa140 s Bohunkou, Lamaya s Aničkou, Maccouch s Hankou, Macgyver55 s Lenkou, mil750, motodědekMilan s Majkou, Pete45 s JankouK, RadekC s Blankou, samotář47, skyair s Aničkou, Standa54 s Věrkou, Zajd6, zajicjedna s Alenkou, ZdeněkZsP s Janou

Přijeli se podívat: jahanka s Hankou a Fik1943

 

Na tomto srazu jsem z důvodu nemoci nebyl a tak jesem vděčný Hance od Jahanky, že mě opět poslala raport o tomto setkání. Je to jenom z pátku ale přesto dík.

Dva týdny od srazu na hotelu Kubát utekly jako voda a my se opět sešli - tentokráte v penzion Přeštěnice. 

Počasí nám přálo, takže cestou do penzionu nikomu zima nebyla. Některé dvojice trochu bloudily a pak se o své zážitky podělily s ostatními na terase. 
Milá obsluha (2 dámy) se starala, aby bylo stále co pít. V nabídce bylo pivo Kozel a Plzeň, k chuti přišla i cola s červeným vínem, cola s rumem, káva, ...
Janka K. všechny obešla, aby zjistila, co si vyberou z nabídky jídel na pátek (kuře na paprice s knedlíky, kotleta na bylinkách s rýži nebo zeleninový salát s tousty), co na sobotu. 
Hanka od Hafíka zase zjistila, kdo má zájem o sobotní vyjížďku na rybí hody do Buzic. Předběžně se přihlásilo 16 osob, další se chtěli rozhodnout až ráno podle počasí. S p. Čilákem vše vyřídil Atlan.
Před večeří děda Zdenda všechny přivítal a nabídl i další možné výlety:
- Zvíkov a Zvíkovské podhradí
- klášter Milevsko
- řetězový most ve Stádlci
 

 
Po večeři se zase většina lidí vrátila k příjemnému posezení na terase.
A ještě jednou od Hanky tentokrát ve verších.
 


Do sobotního programu zasáhl trochu déšť ale přesto si to všichni užili. Někdo se prošel kolem Přeštěnic


 Někdo odjel do Buzic na rybí hody,

 

Co se dělo dál nevím, protože jsem tam nebyl, ale třeba to poznáte z fotek

Odkazy na fotky 

Hafíci

dědazdenda

Pete45

Hanka od jahanky


Žádné komentáře:

Okomentovat