24. - 26.6.2022 - Hotel Rusava

Sraz v hotelu Rusava pro nás opět zorganizoval Jindrix s Hankou. Bylo to již podruhé a tak už jsme věděli, do čeho jdeme. 

Jindrovi a Hance patří velký dík. Připravit toto naše setkání je stálo spoustu času a určitě i financí.

Na Rusavu přijeli a ubytovali se:

Alone se Zdeňkou, belinda, biker.all, dědkulín, Fik52 s Jiřkou, Fíra, gutty s Alenkou, HAFIN s Jaruškou, Hrabe-Poky se Sašou, jahanka s Hankou, JanekAkvarista s Hankou, Jarys55, Jindrix s Hankou, Jirboz, Jurabrno, Kabernetik s Alenkou, Káňa140 s Bohunkou, Kareš, Lamaya s Aničkou, luhen, macgyver55 s Lenkou, Maccouch s Hankou, Mucina, Neep s Jaruš52, pepededek se Zdeňkou, petásek s Ivou, Pete45 s JankouK, Phil_Marlowe, Pražáček s Alenkou, RadekC s Blankou, samotář47, sanyťák, saporo, spacírek47, Standa54 s Věrkou, standa55 s Janou, strejda, vaky, Virágodědek se Zdeňkou,

Přijeli se podívat:

Laďa s Helenkou, Kobra17, Pedro18, Ibba, SAT1, SAT2 a příznivec Emil Ptáček a v té době ještě nečlen Petr Zacios

 

Někteří z nás přijeli na Rusavu už ve čtvrtek a tak jsme si víkend prodloužili. 

Na páteční dopoledne pro nás Jindra připravil exkurzi do firmy Psí Hubík, která vyrábí motooblečení na míru. Firmou nás provedl přímo pan majitel a ředitel Libor Hubík. Mohli jsme vidět jak kombinézy vznikají a viděli jsme pracovnice při jejich precizní práci. 

 Více fotek ZDE

Po exkurzi jsme ještě navštívili podnikovou prodejnu 

 

a zašli si na oběd.

Po příjezdu zpět na Rusavu jsme se Zdeňkou šli na místní velice pěkné koupaliště. Párkrát jsme se vykoupali ve vířivce a pak se vrátili k hotelu, kde už pod slunečníky seděli a občerstvovali se už i ti, kteří přijížděli v pátek. Hanka Vízdalová rozdávala panáka proti odjezdu a výborné koláčky a také jsme všichni dostali samolepku.

 

Počasí nám přálo a tak jsme vydrželi venku sedět až do večeře a i po večeři jsme v tom pokračovali. V hale hotelu vyvěsil Jindra program, naplánovaný na sobotu po snídani a také pro zájemce několik návrhů na výlety.

Po sobotní snídani jsme se sešli ke společnému focení, ale ještě před tím nás čekalo jedno překvapení. V místě kde jsme minulý tok zasadili strom našeho spolku bylo něco přikryté červeným hanáckým šátkem. Někteří z nás už věděli o co se jedná ale pro většinu to bylo překvapení.

Společně s Jindrou jsme pronesli pár vět. Přivítali jsme všechny účastníky, poděkovali paní provozní hotelu za to jak se o nás v hotelu starají a předali jí po vzoru kuchaře Pohlreicha samolepku. Ta se vyjímá na dveřích hotelu pod tou z minulého roku.


 

Pak jsme si poslechli v podání Věry Špinarové její písničku JAWA 250 a potom jsem za cvakání fotoaparátů odhalil to co bylo ukryté pod šátkem.


Tento krásný pamětní kámen vyrobil Jarys55 a o tabulku s textem se postarala Hanka od Maccoucha. Někteří členové se také podíleli na instalaci.

Po aktu odhalení přišla na řadu tradiční společná fotka v podání Peteho45.

Po focení se většina členů rozjela po zajímavých místech v okolí. Já se Zdeňkou jsme byli ve skupině, která jela navštívit poutní místo Hostýn. Navštívili jsme baziliku a pak jsme obešli Jurkovičovu křížovou cestu.




 

Po návštěvě Hostýna jsme si zajeli do Bystřice pod Hostýnem na oběd a po obědě odjeli zpět na Rusavu. Zbytek dne jsme strávili opět opět pod slunečníky. Někteří průběžne využívali možnost se vykoupat v hotelovém bazénu.

Po večeři jsme ještě poseděli, potom zaplatili útratu a postupně se trousili na pokoje.

V neděli po snídani už jenou loučení a odjez do svých domovů.

Na Rusavě se nám opět líbilo a tak máme domluvený pobyt i na příští rok. Opět je možný příjezd už ve čtvrtek. Po domluvě s účastníky jsem seznam a rozdělení do pokojů okopíroval a vložil do návrhů na příští rok. 

Více fotek s tohoto setkání je v odkazech níže.

Hanka od Jahanky

luhen1

Jaruš52

Pete45 

Hanka od Janka

 

Komentář zveřejněné na našem fóru na " Motorkáři cz "

 

Virágodědek - Moc jsme si to užili, velký dík organizátorům.


Strejda napsal - Poděkování Hance a Jindrovi za skvěle připravené a vydařené setkání na Rusavě.

 

Neep s Jaruš52 - Hanka a Jindra opět nezklamali. Oběma obrovské DÍK .

 

Pete45 s JankouK - vydařený sraz díky organizátorům i počasí, bylo to moc pěkné

 

Děkujeme Haničce a Jindrovi za překrásný sraz Jiřka a Jirka Fík52

 

Jirboz napsal - Chtěl bych podekovat Jindrixovi a jeho manželce za jejich péči o mě, při mém zranění na kole. Ještě jednou děkuji. Zdraví Cyril

 

Žádné komentáře:

Okomentovat