1.5.2022 - Okruh Českobrodský

 

 

I letos se pokračovalo v prvomájové tradici a naši členové se sjeli do restaurace U Hrabětů v Českém Brodě u příležitosti akce Okruh Českobrodský

Počasí účastníkům přálo a tak si to všichni podle reakcí užili.

Toto napsali na naše fórum.

Dnešní setkání v Českém Brodě se vydařilo a velký dík patří Saše a Láďovi. Vše bylo perfektní! Šífíček, Sanyťák, Iva s Pepou Peťáskovi 

Fik52 - Děkujeme Hraběti a Saše za moc krásný den bylo moc fajn 

Milos1 - Také děkuji. Myslím, že to bylo vydařené setkání.

Aqu - Také děkuji Saše a Láďovi. Povedlo se.

JanekAkvarista - Sašo a Láďo, ještě jednou děkujeme za pozvání do rozkvetlého Brodu. Setkání nemělo chybu. Jídelníček pestrý a obsluha dokonalá , všem chutnalo

Pete45 - Májové setkání, prima akce, díky Láďovi a Saše

 

Z fotek jsem se pokusil dát dohromady seznam těch kteří do Brodu přijeli.

AlenaHD, Alone, aqu, blaubod, dědazdenda, divoch60, doltonolda, Fanda, Fí-ďas, Fík3, Fík52 s Jiřkou, fík1943, fkfany, Haspepík, JanekAkvarista s Hankou, JankaK, jarizz s Věrkou, Jarys55, JiB, Káňa140, KarelHD, Kareš, Keda1, kodl535, leo1200, Michaelhd, Milos1, oldmar, pepededek, peepeee s Lídou, petasek s Ivou, Pete45, Ruda53, samotář47, sanyťák, saporo, skyair s Aničkou, Slon-Petr, standa54 s Věrkou, šéfíček, škorpion12 s Vlastou, vaky, Zajda6, zajic1 s Alenkou, příznivec Petr s manželkou

Pokud jste někdo na tomto setkání byl a nenašli jste se v seznamu, tak mi dejte vědět a já vás dopíšu. 

Takto viděl toto setkání Jirka Bašný.

Vstávám brzičko do klubajícího se rána. Brod Český mám "za komínem", tedy kalkuluji, že půlhodinka pohodové jízdy bude stačit.

"Cesta z města" pěkně okreskami bez provozu probouzejícími se polabskými vesničkami končí lehce po deváté ve středu města, kde se to již hemží přijíždějícími veterány různého počtu stop. Ne tak ale na place "U Hrabětů", neb pusto prázdno, jsem tu jak vidno první... Ale, někdo první musí být.

Přivítání panem majitelem, odstavení stroje a poděkování za milou minipozornost od něj - placku s logem našeho spolku. Bude se vyjímat doma vedle různých trofejí, visíc na motobundě by dříve nebo později došla k úhoně:-(.

V poklidu je čas na dopolední kávičku, běhemž ní konečně začínají přijíždět i další, i jediný aktivní účastník dnešního klání z naší party - Slon Petr na své číze.

Kolem desáté popadnu foťák a vydávám se na náměstí omrknout, co se sjelo. Jsem mile překvapen, zdá se že po invazi čínského zmetka jsou lidé (jak účastníci, tak i diváci) natěšení, obého je zde znatelně více než v letech předchozích. Prostě a jednoduše, je na co koukat, bohužel s focením je to horší neb zahuštěnost je značná. Ale občas se nějaká ta fotka povede, zvláště u strojů, které jsem ještě "naživo" nepotkal (nákladní čtyřkolý Velorex, stodvacítka coupé a j.).

Po jedenácté se varcím zpět na dvůr, kde již znatelně přibylo osazenstva a zábava je, jak jinak než po zimě a odloučení, bujará. Taky se znatelně oproti ránu oteplilo, takže bundu dolů, do sebe pak dršťkovku (vynikající, pochvala!) a dva půllitry malinovky. Kupodivu se to v útrobách nepopralo:-).

S dvanáctou opět foťák do ruky a na nedaleký roh zaujmout pozici pro focení výjezdu. Skoro hodinku opouštějí soutěžící náměstí, od Stadiona až po bus RŤáka, který ještě my délevěcí pamatujeme z pravidelné dopravy....Pěkný zážitek.

Poslední návrat do místa konání, už je plně obsazeno a takřka hlava na hlavě. Takže lehké napití, zapravím účet a pomalu to vidím na nějaký ten odpolední vejletík. Ještě vypáčit motorku zarovnanou v chumlu později přijedších (pro příště bude nutno parkovat obezřetněji s možností nerušeného odjezdu neboť někdo odloží svůj stroj bez úvahy že i ten za ním třeba pojede dřív), no a rozloučím se s partou s tím, že se opět někde potkáme!

Výborná akce a pochvala "panu domácímu", organizace neměla chybu a bylo fajn se opět potkat po značně dlouhé době. Díky!

Odkaz na fotky

Milos1

JanekAkvarista

Pete45

JiB

Fík3

dědazdenda

 

 
 

  

Žádné komentáře:

Okomentovat