3. - 5.12.2021 - Mikulášský sraz v penzionu Protěž - lázně Libverda

 

Naše osvědčená dvojice organizátorů Hanka a Pepa ( Hafici ) pro nás připravili již druhý ročník Mikulášského srazu v Lázních Libverda. Setkali jsme se opět v penzionu Protěž


Kovidová situace zasáhla do počtu účastníků. Odhlásilo se z různých důvodů několik přihlášených a tak se nás sjelo nakonec 34.

Účastníci:

 Adnaf, dědkulín, Hafik1 s Hankou, Hana15, Jarys55, Káňa140 s Bohunkou, Kareš, Lamaya s Aničkou, macgyver55 s Lenkou, motodědekMilan s Majkou, Neep s Jaruš52, paullo61 s Irenkou, pepededek se Zdeňkou, Pete45 s JankouK, Pražáček s Alenkou, samotář47, saporo s Libuškou, tdm9 s Věrkou, Virágodědek se Zdeňkou, zajicjedna s Alenkou,


První odstavec můžu klidně okopírovat z minulého setkání.

 
Začnu poděkováním všem, kteří se zasloužili o toto setkání. Největší díl měli na svých bedrech Hafíci. Zajistili místo konání, připravili pro všechny dárečky, soutěž a i do kostýmů se oblékli. Ke zdárnému průběhu tohoto setkání přispěli také JankaK, Libuška od sapora a Pete45, kteří pomáhali s programem.

Hanka s Pepou pro nás měli při příjezdu jako vždy při setkání které pořádají připraveno občerstvení. 

V ceně pobytu jsme měli i wellnes nebo masáž a tak jsme hned po příjezdu řešili rozpis procedůr. Masáže a wellnes byli v penziony Zvon v nedalekých Hejnicích.

Po večeři ( brambory s kuřecím řízkem ) jsme začali večerní program tím, že jsem předal Hance jako poděkování kytku a malý dárek.

A naopak já se Zdeňkou jsme dostali dáreček od našich členů.


A k tomu ještě dárkové balení jablíček od Alenky zajícové.

 

Chvilkou ticha jsme se rozloučili s Jaryci která měla v pátek pohřeb a vzpoměli si i na ostatní kamarády, kteří nás letos opustili. 

 

Hafik zajistil k tanci a poslechu aparatůru, která přispěla k dobré náladě. Někteří se bavili a tančili a šli spát až po půlnoci. 

 

V sobotu po snídani jsme se většina rozešli na kratší nebo delší výlety a někteří se střídali v Hejnicích na masáži nebo wellnes. Museli jsme se vrátit do 16 dodin, kdy začal sobotní odpolední program.

K Mikulášskému setkání patří i cukroví. A jako vždy se ho sešlo dost.

 

Sobotní program začal soutěží o ceny, kterou pro nás připravil Hafik. Vyrobil takový trenažer, kde se ukázalo, jakou má kdo sílu v prstech při simulovaném brždění přední brzdou.




Zde jsou výsledky.

Ženy  

1. místo - Bohunka od Káňy140

2. místo - Libuška od sapora

3. místo - Alenka od zajíce1

Muži

1. místo - tdm9

2. místo - zajic1

3. místo - adnaf 

A po soutěži přišel Mikuláš s jeho partou a proto, že jsme nezlobili, tak každý od něj dostal balíček.




Také jsme se s Mikulášem, čertem a andělem vyfotili.


A po focení přišla na řadu oblíbená tombola o kterou se postarala JankaK s Libuškou.



Sobotní večer už nebyl tak " aktivní " jako v pátek. Do hajan se odcháze postupně už před půlnocí.

V neděli jsme vstávali s očekáváním jaké bude počasí. V sobotu po republice napadal sníh a tak jse byli zvědaví jak bude v neděli v Libverdě. Měli jsme štěstí, sníh se nekonal.

A tak jsme se po bohaté snídani začali rozjíždět do svých domovů. Setkání se opět povedlo a všichni už se těšíme, že se na jaře setkáme v režii Hafíků v hotelu Pod Zvičinou.

Na závěr ještě jednou poděkování všem, co se zasloužili o toto setkání a také členům za účast.

Odkaz na fotky

Jarys55

Jaruš52

Pete45

Virágodědek

 

3 komentáře:

  1. Dojeli jsme v poradku.Tesime se na dalsi setkani.pepededek se Zdenkou.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkujeme Hance a Pepovi, kteří pro nás připravili letošní Mikulášské setkání v lázních Libverda.Moc jsme si to všichni užili a bylo vidět, že přípravě věnovali spoustu času a také finance to stálo. Poděkování patří i ostatním co pomohli a přispěli ke zdárnému průběhu této naší akce.

    OdpovědětVymazat
  3. Jaruš52 - Moc děkujeme Hance a Pepovi za suprový Sraz

    OdpovědětVymazat