17. - 19.9.2021 - Kemp Dolce

 




 I letos jsme se setkali v kempu Dolce. Byl to již osmý ročnik, kdy jsme si vzpoměli na Václava Krejčíka.

Zůčastnili se ho:

Alone, belinda, dědazdenda, Covboj, džeff, ELCid, Fí-ďas,  guutty, Hafik1 s Hankou, HAFIN s Jaruškou, hana15, JanekAkvarista s Hankou, Kája51 s Janinou, Káňa140 s Bohunkou, Kareš, Laďa s Helenkou, Lamaya s Aničkou, luhen1, Maccouch s Hankou, macgyver55 s Lenkou, Méťa47, Michaelhd s AlenouHD, mil750, pája47, Pete45 s JankouK, Phil_Marlowe, RadekC s Blankou, samotář47, saporo, skyair s Aničkou, spacírek47, standa55 s Janou, strejda, tdm9 s Věrkou, vaky, Virágodědek se Zdeňkou, zajicjedna s Alenkou

Přijel se podívat: MotodědekTonda

Letos nám počasí moc nepřálo. Už v pátek jsme většina zmokli a také teplota nebyla nic moc.

Páteční odpoledne do večeře jsme trávili u bufetu.






 

Ještě před večeří nás navštívil syn předsedy Václava Krejčíka Roman a přivezl jako každý rok " dárek od táty " v podobě výborné tlačenky, chleba a také špekáčky, které jsme si opekly na dřevu, které také dodal. Že byla tlačenka výborná bylo vidět, zmizela okamžitě a na některé z nás se ani nedostalo. Díky Romane

 
Po večeři jsem s organizátorem Méťou47 přivítal účastníky, představil nováčky, které jsme viděli poprvé a nastínili jsme program na sobotu. 

 

Večerní zábavu nám zpříjemnila hudba, kterou zajistil Méťa.









Na fotkách je vidět, že to byla zábava.






Při tanci vyhládlo a tak přišli vhod Romanovi špekáčky. 



 

Zábava končila až po půlnoci.

Ráno jsme bohatě posnídali


Po snídaní přišla na řadu společná fotka a potom se účastníci rozjeli po okolí. Někteří jeli do Josefova na křtění motorek





 Někteří zajeli do Polska na pstruha



I v sobotu před večeří jsme poseděli u venkovního bufetu a po večeři v restauraci, ale už to nebylo tak velké jak v pátek.

Na neděli byla předpověď bez deště a tak jsme se těšili, že dojedeme domů za sucha. Opravdu jsme za sucha dojeli, ale zima byla pořádná. Můj baťůžek mi oznámil, že to bylo naposled, kdy se mnou v takovém počasí seděla na motorce.

Díky všem co přijeli za účast, obsluze za to, že se o nás postarali a teď se musíme dohodnou, jesti bude zájem o uspořádání dalšího ročníku v příštím roce.

sepsal tajemník

Odkazy na fotky účastníků

Hafíci

luhen1

Virágodědek

 

1 komentář:

  1. luhen1
    Cestou na náš poslední letošní sraz do Dolců, jsem se zastavil v muzeu veteránú v Kuksu a při pokračování v cestě mě déšť zahnal do Cyklo muzea, které bylo na trase.Než jsem muzeum prohlédl,přestalo pršet a v pohodě jsem dorazil do Dolců.Večer byl doprovázen hudbou,tancem a opékáním špekáčků.V sobotu se někteří účastnili motorkářské mše v Josefově, nebo zajeli do Polska na rybu.Děkuji organizátorům i všem účastníkům srazu za příjemně prožitý víkend.

    OdpovědětVymazat