20. - 22.8.2021 - Chata Lesanka

 



Letos jsme se na Lesance potkali už po osmé. 

Přihlášených bylo zase víc než kapacita Lesanky a tak se někteří museli ubytovat mimo Lesanku.

Zprávu o tomto setkání začnu účastí.

Atlan s -Lady-, belinda, dědazdenda, dědkulín, džeff, Fik52 s Jiřkou, Fí-ďas, Hafik1 s Hankou, jahanka s Hankou, JanekAkvarista s Hankou, JankaK, Jarys55, Jib, Káňa140 s Bohunkou, Karel Hála, Kareš, Laďa s Helenkou, Lamaya s Aničkou, loban, macgyver s Lenkou, Maccouch s Hankou, pepededek se Zdeňkou, Pete45, Pražáček s Alenkou, Qaki s Dagi, saporo s Libuškou, skyair, školník s Aničkou, tdm9 s Věrkou, vaky, Virágodědek se Zdeňkou, zajicjedna s Alenkou, Zajda6, ZdeněkZsP s kamarádem Láďou Bendou

Přijeli se na nás podívat.

Fík3, kutil1, starýučitel s kamarádem Pavlem, Ibba, 

 

Z důvodu odjezdu na dovolenou jsem byl se Zdeňkou na Lesance jen do sobotního dopoledne. 

Páteční příjezd byl tradiční Lesankový, s deštěm. Někdo zmokl více, někdo méně. Na Lesance jsme byli se Zdeňkou jako první a čekali jsme kdo dorazí další. Druhé místo obsadil Laďa s Helenkou i když to měli nejdál.

 
A postupně se sjížděli další účastníci. Ale našli se i tací, kteří si spletly termín a proto nedorazili.


 

Po večeři jsem seznámil účastníky s tím, co všechno je na setkání čeká. Určili jme si čas na společnou fotku a také jsme si připoměli bronka, který nás letos v lednu opustil. JiB pro zájemce připravil tři trasy na sobotní vyjížďku a paní Černá zajistila na večerní posezení hudbu a na sobotu měla připravenou soutěž.

Zde je trio, které nám zahrálo k poslechu.


 Sobotní ráno nás vítalo modrou oblohou a předpověď počasí byla příznivá. Mezi ranní ptáčata patří tato dvojka, která si už zvesela pokuřovala.



 Po snídani bylo na programu společné focení.

 


Po focení jsem se Zdeňkou odjel směr Kvilda a tak jak to na Lesance pokračovalo mi napsala Hanka od Hafíka.


Sobotní ráno bylo celkem slunečné a počasí přálo  vyjížďce. Rozdělili jsme se na dvě party, jedna odjela po trase, kterou navrhla paní Lenka a druhé trasy se ujmul Qaky s Dagi. Tato vyjížďka měla být původně krátká, jen do stylové cukrárny na Lokti, kam jsme nedorazili. Qaky nás jako znalý domorodec vedl delší trasou, chtěl nám ukázat betonový kolos (továrnu) v  Krušných horách, ale pro blátivou cestu jsme se tam nedostali. Dále jsme pokračovali až do motorestu na Horách, tady jsme se velice dobře a levně najedli. Při zpáteční cestě jsme se stavili  restauraci u Vlčků a vyjížďku ukončili sladkou tečkou.

Mezitím pro nás paní Lenka připravila lehkou vědomostní soutěž ve formě kvízu, rozdělenou pro motorkáře a motorkářky. Po skupinách jsme v areálu Lesanky hledali poschovávané otázky na které jsme zapisovali správné, ale i nesprávné odpovědi. Některé otázky byly tak šikovně poschovávané, že nám dalo práci je najít, ale bylo to moc  fajn. Po vyhodnocení soutěže jsme dostali ceny dle svých zásluh,  ale i cenu s logem Lesanky. 



 

Večer se jako vždy posedělo a šlo spát.

V neděli po snídani se účastníci rozjeli do svých domovů.

Chtěl bych za nás všechny poděkovat paní Černé a personálu, že se o nás jako vždy vzorně postarali. Jirkovi Bašnému za to, že připravil pro zájemce trasy na vyjíždky a poděkování patří také Jiřince Fičkové, že se nechala přemluvit k nepopulárnímu výběru financí do klobouku pro hudbu.

Už v pátek večer jsme se dohodli s paní Černou, že za rok přijedeme zase. A tak jsem překopíroval s malými změnami seznam účastníků a vložil ho do návrhu na setkání na příští rok.

 A ještě odkazy na fotky.

Hafik1

školník

Pete45

Hanka od Janka

Virágodědek

 

2 komentáře:

  1. Péťo a Hani,
    díky za komentář. my jsme si víkend na Lesance opět užili. Janek a Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj kamarádi. Bylo to na Lesance moc fajn. Navíc jsme si těch celkových 910 km užili. Maccouch a Hana

    OdpovědětVymazat