25. - 27.6.2021 - Setkání v hotelu Rusava


Tři týdny po vydařeném setkání v hotelu Pod Zvičinou jsme měli naplánovaný sraz v hotelu Rusava, který pro nás zorganizoval Jindrix s Hankou. Minulý rok se toto setkání neuskutečnilo a tak jsme se na nové místo těšili.

Na Rusavu přijeli a ubytovali se:

Alone se Zdeňkou, AP53, belinda, biker.all, Covboj, PadlýAnděl s DáblíkemPadlýho, dědazdenda, Fíra, Goodmen60 s Makájou01, gutty s Alenkou, HAFIN s Jaruškou, Hrabe-Poky se Sašou, jahanka s Hankou, Jarys55, Jindrix s Hankou, Jirboz, Jirnys, Kája51 s Janinou, Káňa140, Kareš, Laďa s Helenkou, Lamaya s Aničkou, luhen, macgyver55 s Lenkou, Maccouch s Hankou, Méťa47, motodědekMilan, Neep s Jaruš52, pája47, petásek s Ivou, Pete45 s JankouK, Ráček s Jájousamotář47, sanyťák, saporo, skyair s Aničkou, spacírek47, standa55 s Janou, strejda, šéfíček, vaky, tdm9 s Věrkou, Virágodědek se Zdeňkou, Zajda6, a ještě kamarádka biker.all

Přijeli se podívat:

Black9, Bob955, Denyn, Ibba, Luigi, SAT1, SAT2, SAT3 a 44822Tom  
 

Už při cestě na Rusavu jsme se potkali s pár kamarády v motorestu Studená Loučka před Mohelnicí.

 

Po dlouhé a také mokré cestě na nás už za sluníčka čekal uvítací výbor s tradičním panáčkem "proti odjezdu" a také sladké dobroty nám Hanka napekla.


Po ubytování jsme se přesunuli pod deštníky před hotelem a při konzumaci sledovali nově přijíždející.







Jindra už měl připravený program našeho setkání a také několik tras pro sobotní vyjížďky. Vše bylo vyvěšeno na nástěnce u recepce.

Po páteční večeři nás Jindra přivítal a připoměl nám, co nás bude čekat v sobotu po snídani. 

 

Potom jsme se přemístili někdo na posezení před hotelem a někdo na terasu a tam se při konzumaci vedli řeči. 






V sobotu po snídani jsme se sešli před hotelem k tradičnímu splečnému focení. Tentokrát jsme se netradičně vyfotili na třech místech.




 Po focení jsme přešli k Jindrou vymyšlené a připravené akci " zasazení 1. moravského motostromu " 


Po zasazení stromu jsme se rozjeli různě po okolí. Já se Zdeňkou jsme využili nabídku samotáře a v jeho kabrioletu jsme jeli do Kroměříže, kde jsme navštívili podzámeckou zahradu. Zahrada je velká a tak jsme využili možnost si jí prohlédnou z vláčku. Měli jsme to i s výkladem.

 


Po prohlídce zahrady jsme si na náměstí dali oběd a vrátili se na Rusavu.

Pozdní sobotní odpoledne a večer jsme pokračovali v povídání a probírání témat, které jme v pátek nestihli probrat. Musím se přiznat, že jsme trošku porušovali zásady našeho spolku. Na přetřes přišlo něco o nemocech a taky trochu politiky. 

V neděli po snídani se účastníci setkání postupně rozjížděli do svých domovů. Při odjezdu jsem vyfotil páju47, který i přes jeho zdravotní hendikep dorazil na toto naše setkání. Rádi jsme ho všichni viděli.


Ještě se musím zmínit o jedné události. V sobotu odpoledne jsme při procházce kolem hotelu potkali mladíka, který našel na cestě od hotelu 2 peněženku a ptal se nás, jestli jí někdo od nás neztratil. Zjistil jsem, že je to peněženka Fíry a tak jsme mladíkovi poděkovali a peněženku Fírovi vrátili. Jirka byl rád, že se peněženka našla a poctivému nálezci poděkoval a dal mu i malé nálezné.

Já se Zdeňkou jsme měli zaplacené ještě dvě noci a tak jsme ještě na Rusavě zůstali. 

Když v neděli všichni odjeli, tak jsme navštívili moc pěkné koupaliště pod hotelem.


Odpoledne jsme u hotelu potkali znovu poctivého nálezce peněženky. Zjistili jsme, že se jmenuje Dominik a tak jsme mu ještě jednou poděkovali za jeho poctivost a věnoval jsem mu klubové samolepky. Zde je na fotce. 

V hotelu jsme se skoro báli. V celém hotelu jsme byli dva páry.

V pondělí jsme si udělali výlet na rozhlednu Maruška.



A bylo tady úterý a tak jsme vyrovnali účet, zabalili a vydali se k domovu.

A je tu mé zhodnocení prodlouženého víkendu.

Zvláštní poděkování patří patří Jindrovi s Hankou za to, že pro nás tento sraz zorganizovali a připravili program. Vybrali moc pěkné místo, pěkný hotel s obsluhou, která se o nás vzorně postarala a i jídlo nám chutnalo. I počasí nám přálo a tak jsme si to všichni užili.

Více fotek od účastníků.

Hanka od jahanky

luhen1

Pete45

Virágodědek 

 

3 komentáře:

  1. Moc děkujeme Jindrixovi a Haničce za krásný Sraz. A snad příští rok zalejeme 1.motorkářský strom v Evropě.
    Moc se nám na Rusavě líbilo. Jaruš a Neep

    OdpovědětVymazat
  2. Návrat domů ve 14,30 a poděkování za bezvadně prožitý sraz.Děkuji všem.pája47.

    OdpovědětVymazat
  3. luhen - Z Hostýnských vrchů jsme dorazili v pořádku s pocitem příjemně stráveného víkendu.
    Největší podíl na tom má Jindrix s Haničkou, kteří nám zajistili veškeré pohodlí za což jim velmi děkujem.

    OdpovědětVymazat