20. - 22.9.2019 - setkání v kempu Dolce




I v letošní sezóně byl poslední sraz na motorkách v kempu Dolce. Byl to již 6 ročník, kdy jsme si připomněli našeho předsedu Václava Krejčíka. 

Zůčastnili se ho:

Alone se Zdeňkou, Barvínek57 s Janinou, Bigbel, Bronko s Vendulkou, Covboj, dědkulín,  fendt312 se Zdeňkou, Fik52 s Jiřkou, guutty s Alenkou, Hafik1 s Hankou, hana15, Ibba, jahanka s Hankou, JanekAkvarista s Hankou, Jarys55, Jindrix s Hankou, Kája51, Káňa140, Laďa s Helenkou, Lamaya s Aničkou, luhen1, Méťa47, miko, PadlýAnděl s Marcelkou, pája47, Palček, Pete45 s JankouK, RadekC s Blankou, samotář47, saporo, skyair s Aničkou, spacírek47, starýučitel, strejda, vaky, zajicjedna s Alenkou, milošk ( Miloš Kalvoda ), 

Přijeli se podívat:

 
Maroš57 s Pavlou, 


Ze zdravotních důvodů jsem se tohoto setkání nemohl zůčastnit a tak vše co je zde psáno je jen díky členům, kteří mi poslali podklady.


V PÁTEK nás přivítal Roman a předal sponzorské dary – výživné nápoje, výbornou tlačenku a tradiční buřty k opékání. K večeři byl segedínský guláš.

Pohodový večer zpestřil dýdžej Martin (zaměstnanec restaurace) reprodukovanou hudbou k tanci a poslechu. Opět jsme rozhýbali všechny zatuhlé klouby.



V SOBOTU jsme si naplánovali individuální vyjížďky – do Polska na pstruhy, do Josefova na moto mši s žehnáním motorek, prohlídka pevnosti Josefov a muzea Waldemara Matušky, návštěva Babiččina údolí, někteří se vypravili na houby (našli i praváky). K večeři byl řízek, brambory a příloha.

Večer probíhala volná zábava.

V NEDĚLI po dobré snídani jednotlivý odjezd k domovům.

Počasí se velmi vydařilo, po chladnějších ránech bylo slunečné a teplé počasí.
Děkujeme všem organizátorům, zaměstnancům kempu, Romanovi , sponzorům a všem, kteří dorazili.

Sepsal Pete45 a samotář47. Fotodokumentace HankaJanka

Odkazy na fotky

Hanka od jahanky

Pete45

luhen1

 

Žádné komentáře:

Okomentovat