24. - 26.5.2019 - setkání v hotelu Pod Zvičinou



Tak jsme si užili letošní první sraz, který se konal v hotelu Pod Zvičinou.

Sjeli jsme se v této sestavě:

Alone, Barvínek s Janou, belinda, Covboj, dědazdenda, dědkulín, Domi.1, fendt312 se Zdeňkou, Fik52 s Jiřkou, Goodmen60, gutty s Alenkou, Hafik1 s Hankou, HAFIN s Jaruškou, Hrabě-poky se Sašou, jahanka s Hankou, JankaK, Jarys55, Jindrix s Hankou, Káňa140, Kareš, kokin01, Laďa s Helenkou, Lamaya s Aničkou, Maccouch s Hankou, Makája01, maratonec, Méťa47, motokapr, Milka52, PadlýAnděl s ĎáblíkemPadlýho, paullo61, Pete45, Qaky s Dagi, Růža53, samotář47, saporo, skyair s Aničkou, spacírek47, standa55 s Janou, vaky, Virágodědek se Zdeňkou, Zajda6, zajicjedna s Alenkou

Přijeli se na nás podívat:

Chalupa Eduard, Jarda s Úpice, Kodl535, petasek s Ivou, Taťka, zajíctři, 

Pepa Fikar, Hanka Hanušová a Jarys55 objevili tento hotel při svých toulkách a domluvili nám pro náš spolek v hotelu víkendové setkání. Ukázali se jako vyborní organizátoři a my jsme si mohli užít vše co pro nás připravili. Musíme ocenit tu spoustu práce co tomu věnovali.

Musím za sebe i ostatní ještě také poděkovat Janině od Barvínka57, která před srazem pekla a pekla a tak byla lednička plná dobrot jako v cukrárně.




Při přijezdu nás čekalo překvapení. Vítali nás Hanky kamarádky, dvojčata v krásných kostýmech. Dostali jsme od nich " panáčka proti odjezdu " jednohubky a letáček s programem našeho setkání.




Po uvítání jsme se ubytovali a postupně se scházeli na terase hotelu kde jsme " konzumovali " při krásném výhledu na zasněžené vrcholky Krkonoš.





Po večeři zahráli k tanci a poslechu manželé Němečkovi. Někteří s nimi vydrželi až do půlnoci. 



Po snídani nám přijel požehnat pan farář Filip Janák.


Po žehnání přišlo na řadu tradiční společné focení.


Sobotní vyjížďku pro nás připravil Jarys55 a za pomoci samotáře47, který nám zajišťoval bezpečný průjezd křižovatkami, nás bezpečné provedli po Krkonošských silnicích až do cíle, který byl v areálu firmy SKLÁRNA A MINIPIVOVAR NOVOSAD A SYN. V restauraci jsme poobědvali



Kolem 16 hodiny jsme se vrátili zpět do hotelu a připravili se na naplánované sportovní hry, které pro nás Hanka s Pepou připravili.



První discilínou byla jízda na invalidním vozíku. Nejrychleji tuto vytýčenou trasu zdolal fendt312



Druhou disciplínou byl hod tenisovým míčkem na cíl, kterám byl panák s různě velkými otvory. 


 Po tuhém boji a rozstřelu nakonec zvítězil HAFIN.


Při poslední soutěží jsme naháněli po vytýčené trase pneumatiku.



Nejrychlejší byl Laďa


Hanka s Pepou připravil pro první tři v každé soutěži i krásné ceny.



V sobotním podvečeru pro nás roztopili jeden sud HOT-TUB a našlo se několik zájemců, kteří koupel využili. Užili si při tom i spoustu legrace.




I v sobotu po večeři se sedělo a povídalo, jen to tentokrát bylo bez muziky. 

V neděli po snídani jsme se začali rozjíždět do svých domovů.

 
Tak na závěr ještě jednou poděkování organizátorům Hance, Pepovi a Jardovi za to co pro nás připravili. Samotářovi za pomoc pří sobotní vyjížďce a Janě od Barvínka za spoustu zákusků. A nakonec také osazenstvu hotelu za jejich péči.

Celý pobyt se nám vydařil i díky tomu, že nám přálo počasí.

Sepsal tajemník

Odazy na fotky

Jarys55

Hanka od Jahanky

Pete45

Makája01

Virágodědek 

1 komentář:

  1. I já se přidám s DÍKY pro organizátory, sic jsem přijela zřejmě poslední (rovnou z práce po hradecké a v pátek navečer),nicméně našla jsem hotel bez bloudění. Je to v moc krásné krajině, výhled z terasy nemá chybu. Takže organizátoři - byli jste skvělí, starali jste se o nás po celý den a části noci, program byl zábavný a hudba se též povedla. :o)) A ty napečené dobroty už nikdo nevozte, páč pak je mé předsevzetí jíst zdravě a s mírou rázem v čudu !!!! Na vyjížďce jsem byla autmo s andělama na kopci Zvičina, nádherný vrchol, parádní vzdoušek, pak jsme se stavili v Hořicích.(trubičky samo nakoupeny). Celý víkend bylo počasí opravdu na jedničku, ani vedro ani zima, prostě tak akorát.Setkání se vydařilo jak jinak než parádně. Domi

    OdpovědětVymazat