30.11. - 2.12.2018 - Mikulášský sraz



Mikulášský sraz 2018 – Penzion Resort Hulín



Toto místo objevili a sraz zorganizovali JankaK s Pete45
Jak vše probíhalo se pokusím sepsat i když to nemůže nahradit přímou účast.

Na setkání přijeli :
Alone se Zdeňkou, atlan, belinda s Jitkou, Bronko s Vendulkou, biker.all, Domi.1, Fik52 s Jiřkou, Fíra, Goodmen60, HAFIN s Jaruškou, Hafik1 s Hankou, jahanka s Hankou, JanekAkvarista s Hankou, JankaK, Kareš, Kobra17, -Lady-, luhen1 s Míšou, Lamaya s Aničkou, Makája01, Opida s Lubou, Pedro18, petásek s Ivou, Pete45, Pražáček s Alenkou, Ráček s Jájou, Samotář47, sanyťák, saporo, starýučitel s Jiřkou, Virágodědek se Zdeňkou, zajic1 s Alenkou,

Přijeli se podívat:
dědkulín a vaky s manželkou Zdeňkou


Na začátek moje poznámka. Mikulášských srazů už bylo 10 a já byl na 9 a musím konstatovat, že jejich organizátoři stále zvyšují laťku v jejich zajištění a vymýšlení programu. Na toto letošní setkání jsem slyšel jen samou chválu a tak myslím, že to byla špičkově zorganizovaná akce a určitě patřila k těm nejlepším.

Velice výstižně to zhodnotil samotář47.

Letošní Mikulášský sraz, připravený v roce 10. výročí existence našeho spolku byl vskutku jubilejní. Janka a Petr mu věnovali spoustu nápadů, energie a času ( vím o čem hovořím ). Proto jim velký dík za to, že jsme se mohli setkat, úžasně se bavit a ještě si odnést něco na památku. Smekám pomyslný klobouk. 

Letošní Mikulášský sraz , připravený v roce 10. výročí existence našeho spolku byl vskutku jubilejní. Janka a Petr mu věnovali spoustu nápadů, energie a času (vím o čem hovořím). Proto jim velký dík za to, že jsme se mohli setkat, úžasně se bavit a ještě si odnést něco na památku. Smekám pomyslný klobouk.

Více na: https://www.motorkari.cz/tema/?t=49447&pgr=1201#goto9760365
Copyright © Motorkari.cz
Jak vše probíhalo z mého pohledu.

Pátek.
Cesta probíhala bez problému, ve 14 hod. příjezd do penzionu. Navigace nás dovedla bezproblémově po silnici na rozdíl od dvou našich členů, kteří dojížděli do penzionu podle navigace přes louku a les. 
Po přijezdu jsme se v restauraci přivítali s těmi, co přijeli před námi a začali s konzumací. 


Před večeří nás Jana s Petrem seznámili s programem, který pro naše setkání připravili. Na sobotu nám nabídli návštěvu pivovaru Vysoký Chlumec a většina přítomných se přihlásila.
Já se musím pochlubit, že jsem od pořadatelů jako poděkování za 10 let služby pro spolek dostal krásný kalendář s podpisy.



Všichni přítomní pak dostali před večeří "klubové ubrousky"  


K večeři byla knedlíčková polévka a knedlo, vepřo, zelo a na obojím jsme si velice pochutnali. Po večeři jsme ještě jako zákusek dostali vánoční cukroví. Janka aby toho neměla málo s přípravou srazu ještě upekla vanilkové rohlíčky a minivětrníčky a Hanka od JankaAkvaristy napekla čokoládové rohlíčky. Na cukroví jsme si móóóc pochutnali.   


Na večerní zábavu byla naplánovaná hudba k tanci ve stylu country. Překvapením pro nás bylo to, že těmi kteří nám večer hráli byli také Jana s Petrem. Nikdo jsme nevěděli, že máme mezi námi tak šikovné kumštýře.


Paní zajícová nás obdarovala jablíčky z jejich sadů.

  
Jaká byla páteční nálada můžete vidět na pár fotografiích.








I na panáčky došlo.



Všichni se dobře bavili a postupně odcházeli před a po dvanácté do hajan.

Sobota
Po vydatné snídaní bylo na  9:30 naplánováno společné focení, které proběhlo ve vstupní bráně do areálu.  
Po focení jsme se autama přesunuli k pivovaru ve Vysokém Chlumci, kde jsme měli domluvenou prohlídku s následou ochutnávkou. Po prohlídce jsme konstatovali, že tento pivovar má své nejlepší roky za sebou.








Po prohlídce došlo na degustaci. Ti co řídili měli smůlu.



 
Po degustaci jsme se rozjeli ne už společně někam na oběd. Já se Zdeńkou jsme využili nabídky samotáře47 s Domi.1, že nás vezmou na návštěvu Votic. V pátek tam byly na náměstí vánoční trhy, ale bohužel v sobotu už tam bylo pusto. 

 
A tak jsme si došli na oběd a vrátili se do resortu. 
Po příjezdu jsem si prohlédli malou ZOO, která k rezortu patří.









V 16 hodin začal odpolední program. Začalo to na třech dráhách boulingu. Překvapením bylo, že se této soutěže zůčastnila velká část našich členů. 




Bouling
 
Výsledky muži:

1. sanyťák     -  130 bodů
2. Opida        -  111 bodů
3. Goodmen  -  105 nodů

Výsledky dámy:

1. zajícova Alenka         -  89 bodů
2. Jaruška od HAFINA  -   79 bodů
3. Jitka od belindy         -   78 bodů

Po boulingu jsme absolvovali ještě dvě soutěže s těmito výsledky.

Čára

1. Opida
2. Samotář47
3. starýučitel 



Hod kloboukem na věšák

1. saporo
2. Hafík1 s Bronkem   

Soutěžit jsme skončili před večeří. K večeři byla gulášová polévka a španělský ptáček s rýží nebo řízek s bramborovou kaší. I sobotní večeře nám chutnala.

A v 8 hodin přišel zlatý hřeb večera. Navšívil náš Mikuláš ( Pete45 ) s andělěm ( Hafil1 ) a čertem ( Hanka od Hafika1 ) a přinesli nám dárečky, které pro nás připavili Hafíci. 




Na takové mašině přijel anděl.


Na fotkách s Mikulášem je vidět velká televize kde běžely fotky, které nám připomínaly 10 let naší sezóny. Tyto fotky pro nás připravili Pete45 a Opida.

Když Mikuláš s pomocníky rozdali dárečky tak došlo na poslední část připraveného programu. Byla to tombola, která už k Mikulášským srazům patří. Dárečků se sešlo spousta a tak na každého vyšli 2 dárečky. Děvčata také dostali od Makáji osobní vlastnoručně vyrobené dárečky.


Jak býva už zvykem, tak sobotní posezení už nebývá tak dlouhé. Do postelí se odcházelo dříve jak v pátek.

Neděle
V neděli přišla ta smutná část tohoto letos posledního srazu.
Po snídani zabalit, rozloučit se a s pocitem příjemně prožitého víkendu vyrazit k domovu.

Na závěr ještě jednou poděkování všem, co se přičinili ke zdárnému průběhu Mikulášského setkání. 

Poděkování patří také osazenstvu restaurace a kuchyně, že se o nás tak vzorně postarali a přátelům Jany a Petra, že jim pomohli s hudební produkcí.

Sepsal Virágodědek

Tak jsem si ten svůj článek s odstupem jednoho dne přečetl a zjistil, že jsem na některé věci zapomněl. Tak se pokusím o doplnění.


Doplnil bych něco k tomu co napsal samotář47 ( Janka a Petr srazu věnovali spoustu nápadů, energie a času ) že tam také ještě patří peníze z jejich kapsy. Financovali ceny pro vítěze soutěží ( klubové hrnky a kalendáře ) a pro všechny zůčastněné také ubrousky a klubové kapesní kalendáříky.

 
A také Hafíci měli mimo práce i vydání s výrobou dárků, kterými nás Mikuláš obdaroval. Co musela Hanka naštípat dříví do balíčků.

 
Pokud si ještě na něco vzpomenu, tak to sem doplním.

Fotky účastníků

Pete45

Makája01

Virágodědek

samotář47

Hanka od Janka

luhen1

10 komentářů:

  1. Není co dodat, vše již bylo řečeno a napsáno,hodnotíme jen jen samé velké plus, jistě si všichni přejeme, aby nám to takhle vydželo alespoň dalších deset let.
    Hafík1 + Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. JanekAkvarista
    Janko a Petře, za obětavou přípravu Mikulášského srazu Vám udělujeme jedničku 10x podtrženou. Bavili jsme se skvěle, jídlo a pití nám chutnalo. Poděkujte za nás i Vašim kamarádům - muzikantům. Do budoucna musíme využít Vaše organizační schopnosti, ať se Vám to líbí nebo ne! Bylo to super! Díky

    OdpovědětVymazat
  3. samotář47
    Letošní Mikulášský sraz , připravený v roce 10. výročí existence našeho spolku byl vskutku jubilejní. Janka a Petr mu věnovali spoustu nápadů, energie a času (vím o čem hovořím). Proto jim velký dík za to, že jsme se mohli setkat, úžasně se bavit a ještě si odnést něco na památku. Smekám pomyslný klobouk.


    OdpovědětVymazat
  4. Alone
    Janka a Pete - děkujeme Vám za uspořádaný mikulášský motosraz v Hulíně a páteční hudební překvapení .
    Pěkný, Jirka a Zdeňka

    OdpovědětVymazat
  5. Fik52
    Moc děkujeme Jance a Petému za hezký víkend bylo to super a jinak všem kamarádum zlatíčka dávejte na sebe pozor máme vás moc rádi Jiřka a Jirka Fík52

    OdpovědětVymazat
  6. Opida
    Asi jen budu opakovat všechna sdělení: bylo to krásné, krásné a krásné. Děkujeme Jance a Petemu a všem, kteří se i jinak zapojili do přípravy. A taky personálu penzionu. Především jídlo bylo skvělý.

    OdpovědětVymazat
  7. Zakončili jsme desátou sezónu našeho spolku výtečne zorganizovaným Mikulášským srazem. Všichni jsme byli nadmíru spokojeni a za to patří dík organizátorům JanceK a Petemu a Hafíkovcům s Hankou od Janka.

    OdpovědětVymazat
  8. luhen1
    Tak po předčasném návratu z Mikulášské, už je poškozená střecha na zahrad.domku opravena .Žádné další větší škody už vítr nenapáchal.Ale i přes nepříjemnou zprávu,která nás na mikulášské zastihla, jsme se skvěle bavili a bylo nám mezi vámi moc hezky .Všem přejem příjemné prožití vánočních svátků, a hodně šťastných kilometrů v nové sezoně 2019.Luboš a Míša.

    OdpovědětVymazat
  9. Děkujeme všem za krásná hodnocení, jsme moc rádi, že se vám akce líbila. Přejeme vám klidné Vánoce a všechno nejlepší do nového roku a už se těšíme na jaro, až se zas uvidíme na dalším setkání. Pete45 a JankaK.

    OdpovědětVymazat
  10. Snad trochu opožděně,ale přece....Za organizaci a provedení Mikulášského srazu dávám velikou 1.Jen jsem zvědav,jestli ji někdo překoná.Velké díky,jistě za všechny Plzeňáky.Standa-Atlan

    OdpovědětVymazat