21. - 23.9.2018 - setkání v kempu Dolce




I letos jsme si při již 5 ročníku setkání v kempu Dolce  připomněli našeho předsedu Václava Krejčíka. 

Zůčastnili se ho:

Bigbel, Bodlina1949, boruli, Bronko s Vendulkou, dědazdenda, dědkulín, džeff, EMI111 s Janou, Fí-ďas, Fik52 s Jiřkou, Hafin s Jaruškou, Hafik1 s Hankou, JanekAkvarista s Hankou, Jarys55, Jindrix s Hankou, kedlubcibule, Laďa s Helenkou, Lamaya s Aničkou, Leo1200, luhen1, Méťa47 s kamarádem, miko, pája47, Palček, Pete45 s JankouK, RadekC s Blankou, saporo, skyair s Aničkou, spacírek47, strejda, vaky, Viragodědek se Zdeňkou, zajicjedna s Alenkou a ještě kamarádka sapora a dědkulína

Přijeli se na nás podívat:

 
Maroš57 s Pavlou, MotodědekTonda,
 


Z důvodu zdravotní indispozice jsem se Zdeňkou v pátek odjížděl autem a očekával jsem, jak to zase od kamarádů schytáme. Dokonce mi bylo vyhrožováno pokutou, když budeme jezdit autem. 

Páteční počasí bylo ještě super, dokonce se několik návštěvníků kempu koupalo. 


 
Přijeli jsme po druhé hodině a po ubytování jsme se přesunuli tradičně ke kiosku, kde vždy přečkáváme do večeře. Byli jsme překvapeni, že oproti loňsku jsme byli na místě mezi prvními, ale postupně přijížděli další a za chvíli jsme byli v plném počtu.















Na šestou jsme se přemístili do restaurace na večeři a následné posezení. 



Po večeři přijel Roman Krejčík, s kterým jsme si připomněli předsedu Václava a také jsme si vzpomněli na tragicky zesnulého Vláďu Kavce. Vláďa už je letos sedmý člen, který náš spolek nedobrovolně opustil.


 
Roman stejně jako minulé roky přivezl výbornou tlačenku a špekáčky, které si mohli zájemci opéct. Tak jsme měli k tomu našemu klábosení a popíjení něco k zakousnutí. 




Tento sraz v Dolcíh neprobíhá tak jako ostatní srazy, kde je organizátor, který připravuje program. Na tomto srazu záleží na účastnících, jaký program si na sobotu vymyslí a to bylo také to, co se probíralo.
Páteční večer byl tentokrát bez hudby a tance ale i tak se všichni dobře bavili. V noci pršelo, ochladilo se a tak jsme čekali, jak bude v sobotu. Předpověď byla chladno ale bez deště a to se nakonec vyplnilo. Po bohaté snídani 



došlo na tradiční focení  






a po focení se účastníci srazu ve skupinkách rozjížděli tam, kam si to naplánovali. Někdo odjel pod vedením MotodědkaTondy na pstruha do Polska, další parta jela na motomši do Josefova, 











a na bobovou dráhu Berta








 
další využili toho, že jsou v těchto končinách a navštívili příbuzné. Já se Zdeňkou jsme navštívili opravený Kuks. 



Před sobotní večeří jsme zase poseděli v kiosku a tentokrát to bylo v teplém oblečení. Na páteční teplotu jsme mohli zapomenout. V šest byla večeře 


 
a po ní jsme společně probírali kde, kdo byl a co zažil. Samozřejmě se k tomu povídání také něco vypilo. Jak už se to stává zvykem, tak sobotní večer byl už kratší. Možná je to tím, že už nám přibývají léta.

Po nedělní snídani došlo na loučení a postupný odjez domů. Před odjezdem jsem ještě na recepci zamluvil termín na příští rok. Při odjezdu bylo chladno, ale nepršelo. Předpověď ale byla, že od západu začne pršet a to se také potvrdilo. Někteří, co jeli západním směrem, před příjezdem domů zmokli.


Odkazy na fotky

strejda

luhen1

Pete45

Virágodědek

JanekAkvarista


Komentáře k tomuto srazu
 
dědazdenda 
Já, Pete s Jankou a Saporo, který se k nám připojil v Poděbradech jsme dojeli domů cca 12.30. Proti loňsku byla cesta do Dolců za sucha, užili jsme si s prima partou kamarádek a kamarádů jako vždy. Zpátky to vypadalo, že dojedeme za sucha, ale stejně jako vloni už od Říčan nám to dávala stověžatá na plný pecky notným lijákem.

vaky 

Doma v12.30 hod. Posledních 20 kilometrů v dešti. Dík za setkání s kamarády. 

 

Fik52

Dojeli jsme domu v pořádku za sucha jsme moc rádi že jsme vás viděli mějte se všichni krásně Jiřka a Jirka Fík52 

 

luhen1 

Dojeli jsme v pořádku, jen poslední kilometry v mírném dešti.Organizace perfektní, obsluha také a tlačenka to byla delikatesa.

 

Pete45

Tak je zase jeden pěkný víkend za námi, letos asi poslední. V Dolcích jako vždy OK, v sobotu se nás část jela podívat na motorkářskou mši do Jaroměře - Josefova,
seznámili jsme se párem na HD a ti nás po obědě pozvali na svoji chatu na kafe. Moc se nám u nich líbilo, příjemní lidé, následně se přijeli podívat za námi do Dolců.
Možná, že je uvítáme i v našich řadách.

Více na: https://www.motorkari.cz/tema/?t=49447&pgr=1192#goto9719998
Copyright © Motorkari.cz

Tak je zase jeden pěkný víkend za námi, letos asi poslední. V Dolcích jako vždy OK, v sobotu se nás část jela podívat na motorkářskou mši do Jaroměře - Josefova, seznámili jsme se párem na HD a ti nás po obědě pozvali na svoji chatu na kafe. Moc se nám u nich líbilo, příjemní lidé, následně se přijeli podívat za námi do Dolců. Možná, že je uvítáme i v našich řadách.  


Já, Pete s Jankou a Saporo, který se k nám připojil v Poděbradech jsme dojeli domů cca 12.30. Proti loňsku byla cesta do Dolců za sucha, užili jsme si s prima partou kamarádek a kamarádů jako vždy. Zpátky to vypadalo, že dojedeme za sucha, ale stejně jako vloni už od Říčan nám to dávala stověžatá na plný pecky notným lijákem.

Více na: https://www.motorkari.cz/tema/?t=49447&pgr=1192#goto9719998
Copyright © Motorkari.cz
  

Žádné komentáře:

Okomentovat