1.6. – 3.6.2018 - Hotel HORNÍK – Tři studně



Tento sraz si vzal na svá bedra i hlavu JanekAkvarista, a aby se mu ta hlava samou starostí nevyvrátila z pantu a neupadla mu, o to se postarala jeho skvělá milující ženuška HankaJanka. Jako organizační pár byli naprosto skvělí, starali se o nás celou dobu jako ti nejlepší hostitelé. Hanka pobíhala celé tyto dny mezi všemi, každou chvíli se objevila u někoho jiného, aby se snad nedejbože někdo snad necítil odstrčený – tak to skoro vypadalo.  Jen se dost divím, že oba dva ještě v neděli byli schopní mluvit.
 
A nyní report ke srazu : v pátek se počasí bohužel nechovalo ke všem spravedlivě, a tak někteří šťastlivci stihli přijet suchým kolem, a někteří holt vysprchovali sebe i své stroje opravdu důkladně.

A jak jsem zaslechla, Leo1200 si mohl své boty do tanečních rovnou vyždímat. 

Přijeli a v hotelu přespali:
AP53, belinda, biker.all, BobyShrekOLD, cigi57 s Vildou, dědazdenda, Domi.1, dundde62 s Lenkou, džeff, EMI111 s Janou, Farmer20, Fí-ďas, Fik52, Fík3, Fíra, Goodmen60 s Makájou01, gutty, HAFIN s Jaruškou, Hrabě-poky se Sašou, Hrki s Helen, jahanka s Hankou, JanekAkvarista s Hankou, JankaK, Jarys55, Jindrix s Hankou, Jurabrno, Kája51 s Janinou, Káňa140, KarelBush, Kareš, lelusek, luhen1 s Míšou, Medy2, Méťa47, miko, Neep s Jaruš52, oldthomas, petasek s Ivou, Pete45, Phil_Marlowe, Ráček s Jájou, RadekC s Blankou, samotář47, sanyťák, saporo, skyair s Aničkou, spacírek47, standa55 s Janou, strejda, šéfíček, tdm9 s Věrkou, vaky, Virágodědek se Zdeňkou, Zajda6, zajicjedna s Alenkou

V bydlících mimo hotel přespali Bigbel, Jisoso a Nero
Mimo hotel ještě bydleli PadlýAnděl s Marcelkou.

Na tento sraz se ještě přijeli podívat:
Jobik, Laďa s Helenkou, Lamaya s Aničkou, Leo1200, Maccouch s Hankou, miraXXL, sajda, zajictři, 

Do 18 hodin se sjelo 45 motorek, myslím že 4 autíčka a samo se objevili i 3 ks tříkolek. Před večeří byl  nachystám přípitek v podobě sklenky cinzana, každý byl obdarován Haničkou perníkovou motorečkou ( nádhernou, ozdobenou – jen jí imaginárně nastartovat ! )     


Jako večerní pokrm bylo připraveno české oblíbené hamy – ňami  jídélko  knedlo- zelo-vepřo. Po naplnění všech pupíčků byl naporcován krásný dort k 10 - tému výročí našeho spolku, který byl vyroben vlastní rukou Hanky.


Večer jako obvykle byl hudební s taneční vložkou, vlastní výroba motodědků a motobabek.

I sólo vystoupení bylo v podání Boby + Hrki, sklidili také zasloužené ovace !


V sobotu po vydatné snídani byl nástup v 9,30 na společné foto, sotva jsme se vešli na ten snímek, 
 



a v 10 ,00 odjezd na vyjížďku. Trasa  - Hotel Horník →Žďár nad Sázavou - poutní místo Zelená Hora, klášter Sv. Jana Nepomuckého → Ždírec nad Doubravou Motorest Nové Ransko, kde byl domluven oběd – svíčková → Hlinsko → Čertovina – PEKLO, s opravdickými čerty a čerticí → Svratka → Sněžné→ Fryšava → Hotel Horník. Kolem 90 km. Naši andílci ve svítivých vestičkách byli naprosto skvělí, všude se projíždělo parádně vcelku, nikde jsem se neroztrhli ani nepoztráceli. U jedné světelné křižovatky dokonce Janek zajistil průjezd městskou policií.

Odpoledne nám Janek s Hančou připravili 2 soutěže:

1. Hod malou pneumatičkou na přesnost k čáře, vyřazovací způsobem vyhrál KarelBush

 
2. Jízda na koloběžce  kolem 3 kuželek, tam slalom , nazpět rovným rychlým tryskem do cílové rovinky a čáry. Zde v této soutěži všechny převálcovala a uštvala Marcelka – Ďáblík Padlýho.



Zde se vedl nelítostný souboj, pánové omládli snad o 50 let, jakou měli snahu zabrat a VYHRÁT . Bylo to skvělé a všem účastníkům patří obdiv, protože člověk je stár tak, jak si sám připouští, a i když tělesná schránka pomalinku uvadá, uvnitř je duše mladá.

Jako sportovní vložku bych zmínila ukázku Sapora, jak se NEMÁ  skákat přes obrubníček s koloběžkou a pak i Hrabě Poky, kterýžto okomentoval tuto situaci slovy :„ No jo, on si může stěžovat, že se zranil při sportu, ale já si ukopnul malíček na pokoji o postel ! A jak to bolí ! “

Následovala večeře, kuřecí stehýnko a šťouchané brambory, následná zábava již byla spíše klidnějšího komornějšího rázu. 

Po večeři následovalo poděkování pořadatelům Hance a Honzovi 


a také předání cen vítězům soutěží. Byli jsme na Vysočině a tak vítěz a druhý dostali salám " Vysočina ".


V neděli po časné snídani už se človíčkové balili a postupně vyráželi domů. I když to vypadalo, že po cestě domů bude výletníky vyprovázet místy déšť, nakonec se sluníčko umoudřilo a celou sobotu a neděli bylo krásně.

Takže na závěr mého písmenkování  Děkuji moc Jankovi a Haničce za parádní sraz, ostatním přítomným za účast a zábavu. Samozřejmě díky patří i do hotelu Horník a nesmíme zapomenout na ty svítivé andílky, co nám dělali doprovod na cestě .

Domi.1 

A ještě já přikládám pár řádků.
Skoro všechno už napsala Domi, ale já se musím zmínit o kulišárně, kterou na mě členové připravili. Dostal jsem za mou nelehkou práci pro spolek dárek v podobě přeletu nad Alpami.


Poukaz na temto let jsem si musel podepsat a tam se naši členové projevili jako správní " šmejdi ". V pravém dolním rohu bylo malinkým písmem napsáno " Tento podpis platí i pro druhou stranu "

A copak že bylo na druhé straně napsáno.
" Zavazuji se, že budu vykonávat funkci tajemníka a administrátora pro  Motorkáře nad 60let dalších 10 let, a to vše bez nároku na honorář "

A tak co je psáno, to je dáno a já se budu muset těch dalších 10 let ve zdraví přežít. Ještě, že jsem dostal na udržování svého zdravotního stavu dostatečnou zásobu Alpy.

A když jsem dostal ten poukaz na přelet dostal, tak mi ho kamarádi také umožnili. 


Tak to je něco málo o tomto setkání, více je vidět na spoustě fotografií.
Tak ještě jednou poděkování organizátorům, členům a ostatním, kteří se postarali o to, že se toto naše setkání tak povedlo.

Virágodědek


Odkazy na foto a video

Virágodědek

Marcelka od PadléhoAnděla

Jaruš52

luhen1

JanekAkvarista

Pete45

dědazdenda

Níže jsou překopírovány příspěvky s našeho fóra na " Motorkáři cz "

19 komentářů:

  1. petasek
    Je 10,45 , právě jsme za sucha dojeli domů. Díky Jankovi a Haně za krásný sraz, moc se nám líbil.

    OdpovědětVymazat
  2. samotář47
    Taky za sucha doma. Haně a Jankovi velký dík !!!!!!!! Perfektně připravená a zorganizovaný sraz. I to počasí pochopilo, že to nemůže kazit.

    OdpovědětVymazat
  3. vaky
    Díky Honzo a Hanko za krásně strávený víkend v hotelu Horník. Ještě jednou díky. Byla to důstojná oslava 10 výročí spolku.Domu jsme dojeli za sucha a slunce.

    OdpovědětVymazat
  4. luhen1
    Velký dík organizátorům setkáni v hotelu Horník.Vše bylo perfektní a nemohlo to zkazit ani počasí.Dojeli jsme za sucha.

    OdpovědětVymazat
  5. dědazdenda
    Já rovněž děkuji za perfektní setkání v hotelu Horník Hance a Jankovi. V pořádku jsem dojel domů. Dědazdenda.

    OdpovědětVymazat
  6. Hance a Jankovi patří obrovský dík za parádní setkání. Taktéž jsme doma a také za sucha. Jindrix

    OdpovědětVymazat
  7. Jaruš52
    My jsme dorazily domů už v 9,45 hod. Za sucha a v pořádku. Janku a Haničko, ještě jednou velký dík za super sraz. A všem kamarádům za krásný víkend.

    OdpovědětVymazat
  8. skyair
    V suchu a pohodě doma.
    Velký dík Hance a Jankovi za skvělou organizaci srazu včetně víkendového počasí. Samozřejmě zdravíme i všechny další "účastníky zájezdu", kteří přispěli k pohodové atmosféře.
    Pavel + Anna

    OdpovědětVymazat
  9. i My dva se přidáváme k pění chvály na organizátory tohoto bezva setkání na Vysočině.Vše bylo perfektně zařízené včetně vyjížďky,kterou zabezpečovali na trati jak příslušníci policie,tak hlavně místní skupina motorkářů. Hodně krásného jsme spolu s našimi dlouholetýma kamarádama viděli,pokecali,zasmáli se ,dokonce i bezvadně naplánované soutěže. Také nesmíme opomenout našeho jednatele Petra,který tuto dědkovskou bandu stále bezvadně kočíruje. Už se těšíme,až se zase všichni potkáme na SEČI. Zdraví vás všechny vaši Padlí Anděl a Ďáblík Padlýho

    OdpovědětVymazat
  10. Připojujeme se a plně souhlasíme. Díky! Spolujedoucí zbytek hradecké větve gangu: sanyťák, Méťa47 a šéfíček

    OdpovědětVymazat
  11. standa55
    Připojujeme se s poděkováním Hance a Honzovi za pěkně zorganizovaný víkend. Na doporučení jsme navštívili Veselý Kopec a doporučení stálo za to. Ještě jednou dík. Standa +Jana

    OdpovědětVymazat
  12. Budu opakovat dříve uvedené. Setkání na Horníku bylo super a za to dík Hance a Honzovi a také všem, kteří přijeli a přispěli k dobré náladě.
    Také děkuji všem za nevšední zážitek při přeletu nad Alpami.

    OdpovědětVymazat
  13. Velký dík Hance a Jankovi za bezva organizaci srazu "Horník".
    Dojel jsem v pořádku.
    strejda

    OdpovědětVymazat
  14. Pete45
    Tři Studně bylo velmi vydařené setkání, za to díky Hance a Jankovi, cesta domů byla bez problémů.

    OdpovědětVymazat
  15. JanekAkvarista
    Máme vyřídit od personálu HOTELU HORNÏK pochvalu nejen za to, že jste v okruhu 1 km vypili a snědli vše co se dalo, ale že se celá parta uměla společně bavit a vše probíhalo s úsměvem na tváři. Zkrátka - byli jste všichni super!
    My vám všem děkujeme! Přijeli jste všichni. Někteří za doprovodu vydatného deště, blesků, hromů a krup, a přesto s dobrou náladou. Potěšili nás i všichni, kteří se za námi přijeli jen podívat. I to se počítá! Hanka a Janek
    S tou kyticí jste to přehnali, bába je teď namyšlená, ale nebojte se, já si ji zase srovnám. Janek.

    OdpovědětVymazat
  16. Nic nerovnej chlapče, Hanka má u mě ještě jednu kytku a Ty flašku. Bylo to super.
    Hrabě-poky

    OdpovědětVymazat
  17. I když jsem se stavil na Horníku jen na otočku, dobře jsem udělal. Hančo, Jene, bezva, jste šikovní.
    No a ten Veselý Kopec dopadne třeba příště. Sajda

    OdpovědětVymazat
  18. JISOSO
    Hani a Janku byli jste skvělí,všechna čest.Výběr místa,nemělo chybu.Prostě vyšlo to na jedničku.
    My jsme dojeli také za sucha

    OdpovědětVymazat
  19. Děkujeme Vám za skvělé komentáře, my bychom již nic nevytvořili, už v tom zase lítáme, bohužel ne nad Alpami, ale kolem ryb. babičky a vnoučat.
    Děkujeme všem, dokonale jste nás podpořili. Janek a Hanka

    OdpovědětVymazat