8. sraz - Mikulášské setkání v hotelu Kapitán




Vážené čertice a čertíci na motorkách, máme za sebou poslední setkání v roce 2016, které se konalo  2.12. – 4.12.2016 -  tentokráte v hotelu Kapitán ( víska Ústupky ), jako pořadatel se prezentoval Samotář 47. 


Setkání proběhlo v duchu námořnickém, tak, jak se sluší pro ubytované v takto pojmenovaném hotelu na břehu trochu větší louže nazývané Sečská přehrada.



Měli jsme veliké štěstí. Co se počasí týká, den před naším „náletem“ byla cesta k hotelu pod sněhem a jen stěží průjezdná. Naštěstí se do druhého dne podařilo uvést silnici do stavu sjízdného a tak se všichni človíčkové dostali tam, kam měli.

V pátek byli krom pořadatelů na místě jako první Pete 45 + JankaK. – následovali v přílivových vlnách ostatní účastníci. Na přivítanou byl podáván jako Welcome drink co jiného než R U M.  V pokojíčkách čekal na dočasné obyvatele Informační letáček srazu





položený s velkou péčí na stůl tak, aby byl ihned po příchodu viděn – což bylo prd platné,  protože nevděčníci světem vládnou a lidé nečtou domnělé Domovní řády a podobné bláboloviny vyvěšené či pohozené na každém hotelu a penzionu, včetně mne samozřejmě…. :o))))))))))


     Oficiální začátek, přivítání a informační bríífing byl svolán na 17,30 hodin, poté se již na stolech začala objevovat večeře obsahující gulášek a nadýchané knedlíčky. Následovalo dočasné pasování Tajemníka Petra na Vrchního Admirála Petra a Zdeňku Tajemníkovic na Vrchní dohlížitelku Vrchního Admirála.





Poté bylo učiněno povinné zvěčnění všech zúčastněných. Nejdříve ti v kostýmech



a pak všichni.




Kdo měl masku či jakýkoliv doplněk navozující atmosféru námořnickou, dostal i část z pokladu. Proběhla soutěž o Nej masku, kterou vyhrál největším počtem hlasů MotodědekMilan, protože komplet kostým navíc i s opicí na rukávu měl opravdu jenom ON… 




Všichni ostatní nám udělali velkou radost, protože je vidět, že legrace a šprýmy nejsou zdaleka pohřbeny což se potvrdilo i u další společenské zábavy – stoličkovaná, alias tanec párů kolem židliček. Zde byl boj o sesličku místy až nelítostný, nakonec všechny přetlačil a utancoval pár složený z Atlana a Helenky od šobula1


 

Následovala reprodukovaná hudba k tanci, kde se mohli aktivnější námořnice, námořníci, pirátky a piráti vyskotačit do stavu blaženosti.

V sobotu ráno po snídani byl sdělen čas k odjezdu na prohlídku vodní hráze Seč, kam nakonec vyrazilo autmo 20 lidí. 



 Další skupinka se mohla vydat o chvíli později na malou příjemnou procházku lesem na zříceninu hradu Oheb. 



Návrat všech vyšel akurátně na dobu oběda. ( řízek s bramborkem ).

Odpolední program byl nastaven na několik soutěží. Jako první byla Soutěž v páce – muži a ženy samozřejmě zvlášť. U mužů se bojovalo s plným nasazením, svaly se chvěly, nervy pracovaly, mozek posílal signály do paže makej, makééééj……a nakonec se jako vítěz po urputném souboji s hrabětem Pokym téměř zhroutil vysílením Janek Akvarista!



U žen se též soutěžilo, co to našemu méně silově vybavenému slabšímu pohlavímu šlo, a jako vítězka se vyloupla nejsilnější žena Pavla ( Maroškův baťůžek ).  Ta holka má sílu „jako bejk “  :o))





Čest vítězům a díky všem zúčastněným!! HIP HIP HURÁ  !!! 

Další soutěž byla odpočinková, rozdali se křižovky, 2 druhy a kdo odevzdal první a tajenka byla správně vyluštěna, dostali i odměny. Zde byl jako blesk Peťásek a Makája.


Následovala společenská hra Korýtka, tam to bylo spíše o trpělivosti a šikovnosti, byla 3 družstva zde se probojovala na první místo  skvadra ve složen Pete45, JankaK, Maroš57 s Pavlou




  

Další soutěží bylo nafukování balónků a vítězkou byla zase Pavla od Maroše.



Poté byla vyhlášena Vědomostní soutěž na téma „Co víš o spolku Motorkáři 60 + “ Zúčastnilo se celkem dost lidí, z toho 1 člověk udělal 1 chybu, 2 chyby byly napočítány 8 x , 4 chyby 4 x a atd., takže vítězem byla vyhlášena Milka s tímto 1 pochybením, protože Tajemník  se ženou byly předem vyloučeni pro nadměrnou chytrost. :o))


U všech soutěží byly rozdávány vítězům myslím vcelku hodnotné dárečky + krásné barevné kokardy. 
Večer pak už byl spíše povídací, neb na tanec již byli lidé poměrně unaveni, zřejmě tím lehce štiplavým vzduchem uvnitř a nebo zdravým vzduchem venku..

V neděli jsme se všichni probudili, posnídali a při okouknutí venku našli své plechové miláčky pod krásnou námrazou po celé kapotě i sklech. Následovalo loučení a postupný rozjezd domů. Musím podotknout, že tak nádherná panoramata namrzlé přírody opravdu stála za to nikam nespěchat a užívat si ten pohled. 


Toto setkání bych za sebe zhodnotila jako podařené, pozitivní ohlasy jsem naslouchala ráda, poslala je i dále Kapitánu Kormoránovi alias Samotáři, negativní názory ani myšlenky jsem nezaznamenala. Nedoslýchavost není někdy vůbec špatná, jak se zdá… :o)
Musím poděkovat všem za účast, milé chování, kdo zlobil, byl napomenut. Pochvalu si také zaslouží pán za barem a samozřejmě kuchyň a personál. Skutečně obsluha pobíhala sem a tam téměř kosmickou rychlostí.

Ještě malá vsuvka k jídlu, obě dvě polévky, česneková i vývar s domácími nudličkami byly výýborné. To ostatní jídlo také, ale na skutečně dobrou polévku jen tak běžně nenarážím….Takže za mne pochvala celé kuchyni letí vzduchem do kuchyně hotelu Kapitána. Děkuji!

Domi.1
 

Malá poznámka tajemníka.
Poděkování patří také paní zajícové, která obdarovala každého jablíčky, JanceK za větrníčky a Petemu45 za kalendáře s fotkami z našich setkání. Já také děkuji za osobní dárky, které jsem dostal.
 
Tohoto setkání se zůčastnilo 55 členů 

Alone se Zdeňko, Atlan, Belinda, biker.all, Bigbel, dědkulín, Domi.1, Endy58, Fik52 s Jiřkou, Fíra, Goodmen60, hana15, Hrabě-poky se Sašou, JanekAkvarista s Hankou, JankaK, Jirnys, Kareš, Kája51 s Janinou, Kobra17, lachtan123, Lamaya s Aničkou, Makája01, Maroš57 s Pavlou,  Marťan-ka, Milka52, motodědekMilan s Majkou, Nero, Opida s Lubou, pája47, Pedro18, petásek s Ivou, Pete45, Ráček s Jájou, samotář47, sanyťák, saporo, starýučitel, střelec, šobul1 s Helenkou, vaky se Zdeňkou, Virágodědek se Zdeňkou, zajicjedna s Alenkou,
 
Odkazy na fotky.

Makája01

Pete45

Lamaya

JanekAkvarista

3 komentáře:

  1. Domi dobře jsi slova nakladla! ;-) dědkulín

    OdpovědětVymazat
  2. motodědek Milan7. prosince 2016 v 18:52

    Pěkně napsané. A co Opida, fotky nepřídá??

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkně zpracovaný "dokument " z luxusního víkendu se super lidičkama :), zima bude dlouhá, do dalšího srazu daleko, alespoň máme z čeho čerpat, až se nám bude hodně stýskat, máme na co koukat:), (už teď prohlížíme každý den :( a vzpomínáme :( ), děkujeme za krásné fotečky, Jiřince za směs na topinky a Alence za výborná jablíčka, úžasně voněla na pokoji celý víkend :), doma se moc neohřála :) :). Lidičky, máme Vás moc rádi, je to s Vámi super a už teď se těšíme na další sraz :). Pokud nepojede Maroškův baťůžek :( (kvůli nové práci), Maroš chybět nebude !!!!!! Už i do Snu je přihlášen. Krásný den Vám všem :)

    OdpovědětVymazat