23. - 25.9.2016 - Kemp Dolce


7.sraz - kemp Dolce - 23. - 25.9.2016

Srazu se zůčastnilo 70 myslím spokojených členů

Alone se Zdeňkou, belinda, Bigbel, Bodlina1949, BUSHMAN, dědkulín, džeff, Endy58, Fajc, Fik52 s Jiřkou, Fíra, gutty s Alenkou, hana15, Irena.iris, JanekAkvarista, JankaK, japepánek, JardaSku s Kritínkou, Jarys55, Jirnys, Jurabrno, Kája51 s Janinou, Káňa140, Kareš, kedlubcibule, Laďa s Helenkou, Lamaya s Aničkou, Leo1200, Maroš57 s Pavlou, Méťa47, miko, MotodědekTonda, Nero, Opida s Lubou, pája47, petásek s Ivou, Pete45, Ráček s Jájou, sanyťák, saporo, skyair s Aničkou, spacírek47, škorpion12 s Vlastou, šobul1 s Helenkou, tdm9 s Věrkou, vaky, vendis51, Virágodědek se Zdeňkou, Votec s Miládkou, zajicjedna s Alenkou, 44822Tom + Zdeňka, 

Letos kemp Dolce přivítal účastníky již třetího ročníku memoriálu našeho předsedy Václava Krejčíka.




Termín jsme měli zamluvený již od loňska a proto, že to bylo na konci září, tak jsme měli obavy, jaké nás bude asi čekat počasí. Ale měli jsme štěstí. Ten nahoře nám připravil slunečný víkend a to je vždy základ toho, že si toto setkání užijeme.

Když jsme se Zdeňkou v pátek dopoledne vyjížděli z Ústí tak bylo chladno a zataženo ale za Jičínem už svítilo sluníčko a teplota byla příjemná. Po příjezdu do kempu a ubytování jsme se přesunuli ke kiosku, kde už seděla spousta našich kamarádů.







Po večeři přijeli organizátoři srazu Roman a Libor Krejčíkové a nastínili nám program pátečního večera a návrh na sobotní vyjížďku. 



Stejně jako vloni jsme si na začátku večera připomněli památku našeho předsedy Václava Krejčíka několika fotkami a Roman s Liborem nám také stejně jako vloni přivezli mapy s návrhy na trasy na sobotní vyjížďky. Zajistili také hudební produkci a ještě přivezli vynikající tlačenku a špekáčky na druhou večeři. Z fotek je vidět, že se všichni celý večer dobře bavili. 






V sobotu ráno před vyjížďkou jsme nakoukli do mini ZOO, kterou v kempu mají.



Samozřejmostí na každém srazu je společné focení před odjezdem na vyjížďku.


Na sobotní vyjížďku s kempu vyrazili účastníci rozdělení na několik skupin. Naší partu vedl Endy58 a cílem byla smažírna ryb v Polsku. Cestou jsme se na Pomezkách  zastavili v informačním centru podívat se na motor s Německého letadla, které havarovalo na Sněžce.






Po příjezdu do Polska do smažírny ryb jsme zjistili, že je zavřeno 


a tak nám nezbylo nic jiného než se vrátit a dát si oběd v Česku. Endy vybral vynikající restauraci v penzionu Poříčí v Trutnově, kde jsme se výborně a dokonce levně najedli.

  
Po návratu do kempu jsme se přemístili ke kiosku, kde jsme vydrželi do večeře.


Po sobotní večeři jsme ještě poseděli, ale většina z nás šla ale spát dříve než v pátek. V neděli dopoledne nás totiž čekala cesta domů.

Na závěr bych poděkoval Romanovi a Liborovi za kulturní vložku a dodané mňamky a Endymu za to, že pro naší partu zorganizoval vyjížďku.

Pokud bude zájem, můžeme se v kempu Dolce potkat i za rok.

sepsal Virágodědek

 

Odkaz na fotky  

tdm9

 

Pete45

 

Virágodědek

 

BUSHMANN 

3 komentáře:

  1. Zase jeden podařený víkend, dík organizátorům přidávám pár fotek

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím.Po shlédnutí prvních fotografijí od naší kamarádky Ireny a potom od dalších lidiček z Dolců je mi divný že není uvedena stejně jako s tím Barešově Rančem.Že by málo škemrala?Jaké bude asi zdůvodnění nyní?Co ty na to Petře. Čau pája47.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nehledej v tom žádný záměr. Je to věkem, že se mi občas něco nepovede. Stačí mi dát vědět a už je to napraveno.

      Vymazat