3. - 5.6.2016 - kemp Borovinka


Organizátoři našeho letošního druhého srazu byli Leo1200 + idealista.

Pozvali nás do  AUTOCAMPU BOROVINKA v Koněšíně, což je 14 km od Třebíče. Ubytování bylo v chatkách a na ubytovně. Stravování a posezení se konalo v kempu. 
Předpovědi počasí na víkend nebyly nijak slavné, ale nakonec to nebylo tak strašné. Někteří účastníci, kteří přijížděli od západu se s vodou potkali, ti z východu na tom byli lépe. Já se Zdenou jsme měli v neděli nástup na týdenní pobyt v lázních Bechyně a tak jsme dorazili na tento sraz autem a proto jsme se vodě vyhnuli. Na cestě před kempem byla docela velká louže a tak jsem si říkal, jak to kamarádi na motorkách budou zvládat.
Většina z nás byla ubytována v chatkách a tak jsme si připoměli, jaké to bývalo na pionýrském táboře. 


I když to nebylo jak v hotelu SEN, tak když se sejde parta kamarádů a přeje počasí, tak si to umíme užít
V pátek po večeři jsme si před volnou zábavou promítli 30 minutový film o stavbě Dalešické přehrady. Volná zábava pak pokračovala tak dlouho jak kdo vydržel. 


 
V sobotu po snídani, ještě před odjezdem na vyjížďku, došlo na tradiční společné focení. 



Potom jsme pod vedením Leoše vyrazili na hráz Dalešické přehrady, která je nejvyšší sypanou hrází. 



Po prohlídce hráze jsme odjeli na prohlídku  Dalešického pivovaru (filmoval se tam film Postřižiny)  Chvíli jsme poseděli při občerstvení na dvoře pivovaru a čekali jsme, kdy se objeví uřvanej Jaryn. 




Jaryn se neukázal a tak jsme z Pivovaru odjeli na prohlídku Třebíčského náměstí kde jsme si udělali další společnou fotku



 a přejeli na prohlídku Baziliky svatého Prokopa



V nedalekém objektu bývalého zámeckého lihovaru je restaurace Centrum Lihovar kde jsme měli objednaný oběd. 



Po obědě se menší skupina vrátila zpět do kempu a druhá odjela na prohlídku přečerpávací elektrárny. Při příjezdu zpět do kempu dostali všichni od paní vedoucí kempu přípitek " proti odjezdu ". 


Zbytek odpoledne a po večeři byla opět volná zábava. 

V neděli po snídani došlo na tradiční loučení a postupně jsme se rozjeli do svých domovů.

Děkujeme organizátorům Leošovi a Jardovi za to, že pro nás tento sraz zorganizovali a, že většina z nás poznala další nový kout naší země.
 
Tohoto setkání se zůčastnili tito naši členové.

belinda, biker.all, dědkulín, Denyn s Bohuškou, Domi.1, Fajc, Goodmen60, Hrabě-poky, idealista, Jahanka s Hankou, JanekAkvarista s Hankou, Jurabrno, Kája51 s Janinou, Lamaya s Aničkou, leo1200, Makája01, Maroš57, Marťan-ka, Méťa47, Nero, Omar37, PadlýAnděl s ĎáblíkemPadlýho, petasek s Ivou, Ráček s Jájou, Růža53, samotář47, vaky, virágodědek se Zdeňkou,

Přijeli se na nás podívat.

Karlík51, Maccouch s Hankou, motodědekGustik s Magdou, miraXXL, tdm9 s Věrkou,  

Odkaz na fotky

Makája01

Hana Jelínková 

Virágodědek 

Žádné komentáře:

Okomentovat