21.5.2016 - návštěva Panské skály


Na fórum vložil vaky tuto nabídku:

Tak jsem dlouho přemýšlel kam se vydat na vyjížďku a protože má být v sobotu 21.5.2016 slunečné počasí tak kdo má zájem může přijet v 10 - 10.30 hod. do Mělníka k Shelce a můžeme se vydat do kamenického Šenova na prohlídku Panské skály. Točila se tam pohádka našeho mládí Pyšná princezna.

Počasí opravdu přálo a tak se této akce zůčastnili:

Alone se Zdeňkou, Bronko s Vendulkou, divoch60, Doltonolda, Jaryci, Kareš, LUSO, Máry48, Michaelhd, Milamoto, vaky, zajicjedna a ještě ten mladík s Kozel o kterém píše Jaryci.

 
Takto zhodnotila tuto akci Jaryci


Tak máme za sebou sraz organizovaný vakym a to na Panskou skálu v Kamenickém Šenově. Sešli jsme se na Mělníku, my konkrétně jsme čekali v liběchově u benzinky, odkud jsou první fotky. S námi jel jeden kozelský motorkář, do členství mu schází tak 50 let, trošku ho zlobila motorkaa tak ho u pumpy naši kluci ( 60+ ) rozstrkávali. Počasí jsme měli pěkné, tak po návštěvě skal, šli někteří na oběd do místní hospůdky a následně jsme se sešli u nás v Kozlech na terase. Přijel i Bronko s Vendulkou, popili jsme kávu a v 15.30 všichni odjeli. Kdo chce, ať se koukne na rajče.

Ještě schází poděkovat vakymu za organizaci a všem za dobrou náladu.

Odkaz na fotky


Jaryci
Tak jsem dlouho přemýšlel kam se vydat na vyjíždku a protože má být v sobotu 21.52016 slunečné počasí tak kdo má zájem může přijet v 10-10.30 hod.do Mělníka k Shelce a můžem se vydat do Kamenického Šenova na prohlídku Panské skály. Točila se tam pohádka našeho mládí Pyšná princezna.

Více na: http://www.motorkari.cz/tema/?t=49447&pgr=1069
Copyright © Motorkari.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat