II. Pájův krocan – Zábědov 25. - 26.7.2015


Děkuji za tento komentář Domi, která takto zhodnotila tuto podařenou akci.

Ranní pohled z okna byl pro mnohé přihlášené účastníky značně neuspokojivý, zataženo, déšť, občas i zahřmění. Nicméně na cestu směr Nový Bydžov se vydali ze svých koutů republiky na svých motorkách skoro všichni ( krom 2), a většina z nich ani nezmokla. Však odměna v cíli stála za to !! Opékající se hudrovadlo před akcí


a už je hotové


 na uvítanou buď polévka držková či s játrovými nočky, 


pivo přistávalo před každým snad jen na mrknutí oka, stoly se prohýbaly pod záplavou dobrotek slaných i sladkých  - za celý víkend patří velký DÍK nejenom Pájovi jako pořadateli, ale i celé jeho rodině, která pro nás připravila vynikající gurmánský zážitek ! Jsou to velmi příjemní lidičkové a Pájo – važ si jich !


Příjezd v sobotu dopoledne byl pozvolný, tak jak se každému podařilo, na loučce se táborníci hned dávali do vybudování stanového městečka, většina se přiznávala, že staví stan poprvé, podruhé, má ho vypůjčený, naposledy stavěl někdy před 30 lety -  podobné hlášky byly slyšet ze všech stran. Nicméně všichni byli velice šikovní, stany  postavili a jak velmi větrná noc ukázala – byly postaveny „ fortelně „ protože ráno bylo vše na svém místě. Vydržel i stan, kde bydleli  Lamaya a Anička, u kterého byla největší legrace při stavbě, 5 chytrých kolem ( Radím hodně – radím rád ! ) a návod na stavbu na zemi.:o)))))

Myslím, že stanů bylo nakonec cca 13 ks.
Celé odpoledne až do večera se jedlo, pilo, hodovalo, bavilo, mluvilo, vyprávělo, občas i mírně překřikovalo – bylo to prostě parádní pohodové setkání kamarádů a kamarádek, tak, jak to máme rádi a proto i jezdíme na setkání a srazy.



K večeru se s námi rozloučili kamarádi, co byli jen na jeden den, vydali se do svých domovů a cca za půl hodiny se spustil déšť, doufám, že tomu stačili ujet. Dešťová přeháňka byla jen jedna a bylo to spíš takové zalití trávníčku. V pozdním večeru se začali unavení lidé pomalu vytrácet, aby se mohli zachumlat do svých spacáků a usnout po létech opět jako za mlada na pionýrských táborech..

Ráno na nás čekala bohatá snídaně, opět v podání paní domácí a spol. – Děkujeme Vám ještě jednou !!

A pak – jak to tak bývá vždy – nezbývá než se rozloučit s kamarády a hlavně se všemi, kdož se o takovou tlupu starali naprosto úžasně, a též vyrazit směr domov, abychom někteří z nás mohli opět v pondělí naskočit do pracovního procesu vydělávání korunek.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Něco pro doplnění od tajemníka.

Domi už to napsala, ale musím to zopakovat. 
Velký dík Pájovi, manželce, dceři a i dalším pomocníkům, kteří pro nás tuto akci zorganizovali. Nemělo to chybu.


Než se první z nás vydal zpět k domovu, tak jsme si udělali společnou fotku.




Seznam účastníků:

Alone, Bigbel, biker.all, Bronko, dědeknavrátilec, Domi.1, Endy58, Fí-ďas, Hrabě-poky se Sašou, JanekAkvarista s Hankou, Jaryci, Jirnys, Jirka s Týniště, Jurabrno, Kája51 s Janinou, Kareš, lachtan123, Lamaya s Aničkou, Manysek, Michaelhd, miko, Milamoto, motobaba, Neep s Jaruš52, pája47, petasek s Ivou, samotář47, sanyťák, saporo, vaky, Viragodědek, zajicjedna s Alenkou,  


A ještě foto Pájových nástupců, kteří se našeho setkání také zúčastnili.



Odkazy na další fotky

Číčo57

motobaba

Virágodědek

Jaruš52

2 komentáře:

  1. K tomu se dá dodat jen, že vše bylo ,jak jsi popsal. Díky Pájovi i jeho ženám za příjemné prožití pěkného dne. Lachtan

    OdpovědětVymazat
  2. Smekám klobouk před Pájou a jeho realizačním týmem !!!! Pro účastníky úžasný, klidný a pohodový víkend, pro organizátory neskutečná spousta práce a nervů, aby vše vyšlo. A nutno říct, že se tak stalo!!!!! Ještě jednou, snad můžu za všechny zůčastněné, velké PODĚKOVÁNÍ.

    OdpovědětVymazat