16.5.2015 - Výlet na Křemešník a návštěva pivovaru v Želivě


izidorkulič pozval zájemce na návštěvu rozhledny Pípalka na Křemešníku u Pelhřimova a do zámeckého pivovaru v Želivě a přidal i pár řádků, které sem vkládám.

Sjeli jsme se v Ledči nad Sázavou a odtud jsme v počtu sedmnácti motorek vyjeli na trasu směr Humpolec a po vedlejších silnicích krásnou přírodou na poutní místo Křemešník. Zde nás již očekával Kavec 47, Alone a Mann53. Někdo navštívil rozhlednu Pípalku, někteří kostel a okolí. A po dobrém obědě asi ve 13:30 h. se s námi někteří rozloučili a rozjeli se domů. Při odjezdu z Křemešníku přijel ještě Votec, takže nakonec 21 motorek. My ostatní jsme vyjeli směr Pelhřimov na Želiv, kde byla prohlídka Klášterního pivovaru. No a potom jsme se rozloučili a rozjeli ke svým domovům. V Želivě nás bylo jedenác. Musím podotknout, že krásy přírody umocnilo vydařené počasí a čerstvá zeleň.  
Izidorkulič.


Tohoto výletu se zůčastnili :

Alone, Bronko s Vendulkou, dědazdenda, Fik52 s Jiřkou, Fíra, Hrabě-poky, izidorkulič, JanekAkvarista, Jirnis, Kareš, Kavec47, Lamaya s Aničkou, Mann53, Michaelhd, Míra44, Phil_Marlowe, vaky, Votec, WEN52, ZURBIS,    


Odkazy na fotky a videa účastníků

Mann53

kavec47

WEN52

dědazdenda


Žádné komentáře:

Okomentovat