11.4.2015 - v Kadani


Při příležitosti tohoto srazu v Kadani


došlo k druhému letošnímu setkání našich členů na motorkách. Počasí nám přálo a tak byla účast velice slušná. Jestli jsem dobře počítal, tak se nás sešlo 30. Na této fotce nejsme všichni, ale většina tam je.


Pokouším se napsat seznam účastníků.

Alone se Zdeňkou, bimbo 750, boruli, Bronko s Vendulkou, dědazdenda, divoch60, Doltonolda, Fanda, Fik52, G.Rast, IrinIra, Káňa140, KarelHD, Kareš, Kavec47, kovátko, Magir, kutil1, Opida s Lubou, Pavelmazel, Pavel-VFR800, Starýchlap, starýučitel, Viragodědek se Zdeňkou, Votec a ještě jeden náš příznivec Václav Lohse

Původně jsme měli naplanované setkání na náměstí za kašnou ale pořadatelé na to měli jiný náhled a tak nás řadili na jinou stranu náměstí. I když bylo na náměstí motorkářů velká spousta, nakonec jsme se všichni dali dohromady. Po společné domluvě jsme se nezůčastnili hromadné vyjížďky. Když většina účastníků srazu opustila náměstí směr společná vyjížďka tak mi jsme se sešli u kašny na společné focení. Po vyfocení se nás většina za vedení staréhoučitele přesunuli do obce Chýše do restaurace, která je součástí zámeckého pivovaru. Ještě v Kadani nás Tonda upozorňoval, že pokud přijede do restaurace autobus se zájezdem tak bude problém a jak říkal, tak to bylo. Restaurace plná, obsluha nestíhala a tak jsme se se Zdeňkou rozhodli, že nebudeme čekat a pojedeme směr Ústí. Ještě se k nám přidal Starýchlap a tak jsme ve třech ujížděli směr domov.

I přes to, že jsme přišli o oběd, se nám tento výlet líbil a byli jsme rádi, že jsme se potkali s kamarády. Počasí nám také přálo a tak co si více chtít.

sepsal Virágodědek

Odkazy na fotky a videa účastníků.

dědazdenda

Viragodědek

Votec

Kavec47

Bimbo750


Reportáž o tomto srazu byla i na ČT 24   v Chomutovském deníku  a také v Ústeckém deníku

Dík patří Vláďovi, který následující videa vyhledal a poslal mi na ně odkazy.

Zde je video od toho kameramana, který nás natáčel při společném focení. Několik z nás na videu zachytil a od 5.20 minuty je naše focení.

Zde je odkaz na fotky fotografa pana Kozeleka. Nafotil toho na srazu hodně a byl i u našeho společného focení. 

a ještě odkazy na cizí videa : ZDE , ZDE

2 komentáře:

  1. Moc pěkně jsi to dal dohromady.

    OdpovědětVymazat
  2. To je taky cirátů pro pár smradlavých a řvoucích motorek, a toho filmu, co se muselo vyplácat !! :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    PS : mluví ze mne bledá závosti - tak je to ...

    OdpovědětVymazat