Návrhy na srazy a výlety v roce 2015


ZÁKLADNÍ PRAVIDLA PRO ÚČASTNÍKY VYJÍŽDĚK NA NAŠICH SRAZECH



Vážení přátelé.
Už dnes můžeme říct, že máme na sezónu 2015 zamluveno několik termínů na srazy a tak je zde opět složka " Návrhy na  srazy a výlety v roce 2015 " kam budu vkládat vaše návrhy, které mi pošlete.
Snad se zase najdou členové, kteří vezmou na svá bedra přípravu dalších srazů pro sezónu 2015. Bylo by faj opět uspořádat každý měsíc jeden sraz a nejraději opět najít místa rozložená po naší vlasti.
Ti členové, kteří přijdou z návrhem na uspořádání srazu musejí počítat s tím, že pokud  jejich návrh vyhraje, tak se budou muset postarat o organizaci a to je při počtu členů, kteří se srazů zůčastňují, nelehký úkol. I hledání míst pro srazy už není jednoduché. Při aktuálním počtu členů se musí počítat s účastí více jak 60 účastníků.
Takové ideální místo pro sraz by mělo mít dostatek počtu míst k posezení a vhodné by bylo, aby tam byla možnost v typu ubytování. Někdo preferuje stan, někdo chatku a někteří mají rádi více pohodlí s vlastním sociálním zařízením.

Pro ty , kteří nejsou tak zdatní při práci na PC je zde návod jak přidat komentář při hlášení se na jednotlivé akce.
Pod oknem pro napsání komentáře je třeba vyplnit " komentovat jako ". Po rozbalení nabídky můžete použít nabídku " anonymní " ( potom je třeba se do příspěvku podepsat jménem nebo nickem ) nebo použít " Název/adresa URL ". Po kliknutí na " Název/adresa URL se otevře okno kde do horního řádku napíšete jméno nebo nick. Do spodního řádku se nemusí vyplňovat nic. Pak dát " pokračovat ".
Pokud bude někdo mít problém s napsáním komentáře , tak je možno se přihlásit na akce na můj email PetrRehberger@seznam.cz

Výlety a setkání: 

 

Prosím komentáře vkládejte k jednotlivým srazům, ne na tuto stránku. Až bude návrhů více, tak ať víme, ke kterému srazu komentář platí. 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat