18.10.2014 - výlet do Kokořínského údolí


vaky opět nezklamal na na sobotu vyhlásil výlet do Kokořínského údolí.
Sraz byl v Mělníku, mezi 10:00 - 10:30 a sjelo se nakonec 20 motorek. Já se Zdeňkou jsme měli celou cestu z Ústí mlhu a chladno a tak mi manžeka při příjezdu na pumpu v Mělníku říkala " Kdybych to byla věděla.......... "


Při odjezdu od pumpy se už ale klubalo sluníčko a tak už to bylo veselejší.
Vedení kolony se ujal boruli a vyrazili jsme směr Kokořínské údolí. První zastávka byla u hospody u Grobiána a s povděkem jí přijali hlavně naši kuřáci. Tuto zastávku jsme využili k pořízení tradiční společné fotky.


Seznam účastníků: 

boruli, Bronko, Fanda, Fí-ďas, Hrabě-poky, kalda10, Káňa140, KarelHD, Kavec47, LUSO, Máry48, Michaelhd, Míra44, Pavelmazel, saporo, Taťka, vaky, Viragodědek se Zdeňkou, 
Poprvé jsme se podkali s kaldou10 a také se s námi projel jeden abonent na člena. 

Další zastávka byla na hradě Houska, kde byla další kouřová a malé občerstvení a bylo to už za příjemného podzimního sluníčka. To už mi manželka tu ranní jízdu odpustila.



Z Housky jsme se přemístili do Starých splavů, aby jsme provedli kontrolu Máchova jezera, které se vypouští kvůli opravě hráze.


Po této zastávce jsme odjeli do Dřevěnky v Provodíně na oběd.


Po obědě jsme se rozjeli. Někteří z nás domů a jedna skupinka pokračoval ve vyjížďce do Pekelných dolů.

Tak máme za sebou jednu z poslední letošních vyjížděk a můžeme si jí fotkami účastníků připomínat. Děkujeme vakymu za nápad a borulimu za vedení kolony.

Tuto kratičkou reportáž sepsal Viragodědek

Fotky a videa od ůčastníků:

Kavec47

Viragodědek


Žádné komentáře:

Okomentovat