17.8.2014 - výlet kolem Českého Brodu


Vážení motorkáři.
Dnes jsme měli s Vakym schůzi a vymysleli jsme, že místo v sobotu, vyjedeme vzhledem k počasí v neděli 17.8. Sraz na desátou u mě na zahrádce. Bude se do jedenácti podávat kávička a koláček. Pak bychom se vypravili na malou projíždku a navštívili rozhlednu Skalka, přejedeme k památníku bitvy u Lipan ( r.1434, kde skončili husité), a další cesta povede na oběd do Hájenky v Kersku. Odtud přes Kounice ( možná se povede navštívít jeden malý minipivovárek s miniprohlídkou) zpět na kávičku ke mě na na zahrádku.
Prostě decentní minisrázek s malou vyjiždkou (cca 40km) kolem Brodu. Jestli stvoří v Hájence i slušnou šípkovou omáčku, bude v pohodě i žaludek.
Tak to zvažte, Hrabě-poky


Z nenápadné domluvy mezi hrabětem Poky a Vaškem - Vaky se zrodila prima nedělní vyjiždka, které se zúčastnilo 16 kamarádů a jeden baťůžek.V rámci vyjiždky jsme se podívali na rozhlednu Skalka, navštívili památník bitvy u Lipan a sladovnu a malý pivovar v Kounicích. Také jsme navštívili restauraci v Kersku a někteří z nás ochutnali kančí na šípkové omáčce. Hrabě Poky díky, bylo to pěkný.
dědazdenda 

Přijeli:

dědazdenda, divoch60, Fanda, Fik52, Fíra, Hrabě-poky se Sašou, JanekAkvarista, Káňa140, Míra44, Pavelmazel, sanyťák, šéfíček, vaky, WEN52 a další dva neznám
 



Reportáž od dědyzdendy 

Fotky a video od WEN52



Žádné komentáře:

Okomentovat