4. sraz - hotel SEN - 26. - 27.7.2014




Vážené motobaby a motodědci

26. července – 27. července 2014 

Tak 4. Sraz motorkářů nad 60 let v hotelu S.E.N. je již minulostí a proto, že zapomnětlivost je poslední dobou moje hoby, tak ještě začerstva si dovolím shrnout podstatné prožitky strávené s touto báječnou a bezproblémovou společností.
Jako předloni a loni tak i letos jsme se začali sjíždět na parkoviště u hotelu mezi 10.oo – 12.oo a někteří z nás s obavy, aby se na ně nezapomnělo, raději přijeli už o hodinu dříve. Po společenských formalitách jsme se začali ubytovávat, ale v tento moment zklamala technika hotelu a tak registrace a platba za pobyt se trochu protáhla, za což se dodatečně lidem stojícím ve frontě omlouvám. Ale potom už následovala svačina u bufetových stolů opět se skvělou dršťkovkou, obloženými bagetkami a sladkými croisany, vše bylo doplněno chlazenými nápoji included. Během této doby se dostavilo celkem 97 osob, ze kterých zůstalo na celý pobyt 95. Ti ostatní nás přijeli pozdravit, trochu se občerstvit a pokračovali v dalším programu. Ti, kteří po trochu dramatickém ubytování a následném letním obědě se ve 13.oo hod vydali na motovýlet po krásách středočeského kraje, děkuji. Bohužel se mi trochu zvrtli km a s původních avizovaných 40 se stalo 70 km k zastávce s občerstvením, pak ještě cca 25 km a bylo z toho 95 km.
Někteří z nás / letos většina/, jako v předešlých letech, zvolili volnější program a zůstali hned u bazénu a věnovali se slunci a opalování. Musím podotknout, že na parkovišti jsem napočítal 84 motorek a na výletě nás bylo 38. Podle reakce zúčastněných se výlet vydařil a těch par km navíc nikomu prý nevadilo.
Při návratu kolem 16.oo na přijíždějící čekal „ PANÁK PROTI ODJEZDU“ ze slivovice a pak už jenom zaparkovat a pokračovat v relaxaci. Ještě musím poděkovat za opět bezvadně zajištěný doprovod „ sršni“, kteří uzavírali nekompromisně vjezdy a výjezdy na všech křižovatkách.
Před 18.oo jsme se sešli na terase kde se podával aperitiv a po poděkování zaměstnancům a představení nového ředitele pana Pavlíka, který mimochodem přislíbil konání akce v příštím roce, připravili zaměstnanci hotelu buffetovou večeři v restauraci SWISS složenou z grilád, guláše, klobás, kuřecích paliček, ale i tlačenky a utopenců, šunkových kornoutků, salátů a to vše završily čerstvě se pečící lívance se skořicovým cukrem, samozřejmě nápoje v jakémkoliv množství byly k tomu. /Jak se někteří i sami přesvědčili/. K tomu všemu nás od 19.oo doprovázela, ze začátku trochu s rozpaky, dvojice hrající na Vozembouch a Akordeon. Bezvadné počasí, které nás celý den provázalo dovolilo, že se vše odehrálo pod širým nebem na terase venkovního bazénu. Ve 21.55 někdo zapálil malý ohňostrojík, čímž dodal celé akci slavnostnější atmosféru. Poté již následovala volná zábava až do 23.3o, kdy se všichni spokojeně rozešli do svých již bezproblémově se otevírajících pokojů.
V neděli se pomalu scházející nasnídali v hotelové restauraci, někteří využili i
možnosti setrvat do odpoledních hodin u bazénu. Kolem 10.oo už podstatná část hostů byla na cestě domů.
Vážení děkuji všem, kteří jste se přihlásili a dorazili na místo a zároveň bych chtěl požádat i trochu s ohledem na konání v příštím roce, jestli by jste vyjádřili svůj názor na pobyt v hotelu vložením hodnocení  na tomto odkazu   Recenze hotelu SEN

Bohouš Šerák - Kareš


Pohled na tento sraz od Jaryci 
 
Hotel Sen – Senohraby 26. – 27. Července 2014
Sešlo se nás motorkářů 60+ téměř sto, motorek o málo méně. Hotel má velmi prostorné nádvoří  a tudíž  jsme  tu bez  problému všichni zaparkovali. Sluníčko nás okamžitě atakovalo svým žárem, tak jsme se sháněli nejprve po nápoji.  Z Kozlů nás opět jely tři motorky, cesta byla zkomplikovaná kolonami kombajnů, takže ta  studená  nealka  jsme ocenili v několikero provedení,  (jedno by tu strašnou žízeň neuhasilo-)))).  Následná touha osvobodit se z motorkářského oděvu a bot musela počkat, až se vyřeší technické problémy s pokojem, takže převléknout jsme se mohli až k polednímu a to ještě s tím, že nefunguje karta a bude nám otvírat pracovník recepce hotelu. Okamžitě jsem si řekla, že jestli je půlka hostů sklerotická, tak se chudák uběhá. Neuběhal se a dokonce těsně před vyjížďkou se mnou poklusem a s  úsměvem !!  běžel  otevřít pokoj protože jsem si tam zapomněla páteřák.  V jednu hodinu se odjíždělo na vyjíždku.  Míla se rozhodl natáčet a kamarádka Vendulka že bude fotit. Tak jel jinou trasou a cestou nás natáčeli i fotili. Trasa byla přerušena  odpočinkem v krásné hospůdce, kde jsme doplnili vypocené tekutiny a ve vratech hotelu nás pak očekávali číšníci s panákem slivovičky „proti odjetí“. Zjistila jsem, že do integrální přilby ani toho malého panáčka nenaliji a musela jsem si pro něj dojít pěšky.  Pak už hurá do vody, hurá k bufetu a vůbec  hurá. Venkovní občerstvení opět obsahovalo výbornou drštkovou (kloubouk dolů před kuchařem) a pak spoustu dalších dobrot,  salátů a moučníků. Do večeře jsme pak seděli u bazénu a bylo nám dobře. Večeře byla výborná a dlouho do noci  kuchaři  průběžně  přidávali maso, grilovanou drůbež, šunku s křenovou náplní, vyráběli  lívance atd.  Dostatek bylo i vína, takže ráno jsme někteří velmi rádi využili osvěžující účinky bazénu. Míla odjel snad první kolem osmé hodiny,( no jo  i důchodci mají své povinnosti), já s oběma Kozláky jsem vyrážela kolem půl desáté.  Cesta velkým okruhem Prahy přes Mladou Boleslav byla pohodlná a rychlá, před půl dvanáctou jsme byli doma na Kozlech. Co říci na závěr ? Perfektní organizace zejména vyjíždky, je to zážitek vidět žluté sršně na křižovatkách jak precizně a důsledně řídí dopravu. O hotelu a stravě už toho bylo řečeno dost tak zbývá jen poděkovat kamarádovi Bohoušovi  a celému personálu který neopouštěl úsměv ani pozdě v noci. My Kozláci se budeme  těšit na příští rok.



Účastníci srazu v hotelu SEN

Ti co zůstali přes noc.
Naši členové: 

belinda, boruli, Bronko s Vendulkou, ĎáblíkPadlýho, dědkulín, doktor12 s Alenkou, Domi.1, džeff, EMI111 s Kukačkou, Enfy58, EvaBarice, Fí-ďas, Fik52 s Jiřinkou, Fíra, Happy22, hošák. s Boženkou, Hrabě-poky se Sašou, jahanka, JanekAkvarista s Hankou, Jaryci, jikrun, Jirnys, Jurabrno s Miluškou, Kája51 s Janinou, Káňa140 s Bohunkou, Karel Hála, Kareš, Kozlák s Aninou, leo1200, Luigi, Medy2, Méťa47, miki6 s Makinou, Milamoto, Míra44, oldthomas, Opida, PadlýAnděl, petasek s Ivou, Phil_Marlowe se Skrolian, Poky-f, samotář47, sanyťák, saporo s Jitkou, skyair s Aničkou, Slon-Petr, spacírek47, šabik s Milenou, šéfíček, šobul1 s Helenkou, Táta Shadow s Vladimírou, vaky se Zdeňkou, Viragodědek se Zdeňkou, Votec s Miládkou,   

Hosté a naši příznivci:
Salavová, Šimek, Šimková, Kalaš, Kalašová, Přikryl, Antonín, Antonínová, Krejčiřík, Šeďová, Krečiřík, Unzeitigová, Krejčiřík, Krejčiříková, 2x Holý ,   

Ti co se na nás přijeli podívat.
Naši členové:
  
brumlík51, cibar, KarelHD, Lamaya, Michaelhd, Oldakom, oldmar, pedro51, střelec, Taťka, a náš nejstarší člen Veterán34,

Hosté a naši příznivci:
k-h600

Tento seznam jsem se pokusil sestavit já, tajemník a tak případné chyby padají na mou hlavu. Pokud se někdo v tomto seznamu nenajdete, tak dejte vědět.

Odkaz na fotky a videa účastníků tohoto setkání.

PadlýAnděl

Opida

Jaryci

Milamoto

Viragodědek



 

32 komentářů:

  1. Přidám první komentář zde - STRUČNĚ A JASNĚ - Bylo to prostě skvělé jako vždycky !! Díky za všechno a budeme se těšít na rok 2015 !

    OdpovědětVymazat
  2. Jako vždy perfektní a skvělé,jak píše Domi!Příští rok na shledanou!

    OdpovědětVymazat
  3. Klobouk dolů Bohouši. Vím co to obnáší. Příští rok přijedu zase (budu-li živej a zdravej) Bude-li pršet, přijedu autem, bude-li nutné, přijedu na vozejku, je to kousek, přijdu i o berlích. Tak DIKY, víc není co řešit.
    Hrabě-poky

    OdpovědětVymazat
  4. Byl jsem naprosto spokojen, ani nevím, co by se dalo zlepšit. Bohouši, dík za zorganizování, vedení hotelu děkuji za vstřícnost a personálu hotelu za ochotu a profesionální přístup.

    OdpovědětVymazat
  5. Zúčastnil jsem se všech ročníků srazu v Hotelu SEN a kvalita služeb odpovídá kategorii hotelu. Příjemné prostředí,obsluha a vše, co s tím souvisí. Dobrému jménu přispívá výborná organizace, program i doplňkové služby. Na prvním srazu se nás sjela zhruba polovina z počtu, který tam byl letos. Věřím, že vedení hotelu nám zachová přízeň a sjedeme se opět v Senohrabech v roce 2015. Děkuji. Mgr.Jaroslav Michálek-šéfíček

    OdpovědětVymazat
  6. Bohouši, sraz v hotelu SEN byl jako sen - neměl chybu; dík za mistrovskou organizaci, skvělou spanilou jízdu a výborné večerní posezení.

    OdpovědětVymazat
  7. Poděkoval bych,ale není zač!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážený anonyme bez podpisu, nemám sice s tímhle srazem vůbec nic společného a ani jsem na něm nebyl ALE: velmi dobře vím kolik práce dá zorganizovat takovou akci i s programem, vyjížďkou atd. Věřím, že nikdo nepochybuje o tom, že to vím, protože takové akce organizuji. To není sraz typu "pojedeme někam, tam něco sníme a pojedeme domů". Při organizaci takové akce se samozřejmě nejde zavděčit každému. Pokud má někdo pocit, že se mu něco nelíbilo, má samozřejmě právo to říct. Pokud má svojí čest, měl by se alespoň PODEPSAT. I já jsem byl na akcích, kde se mi něco nelíbilo. I v těchto případech je ale zač poděkovat, organizátorovi nebo organizátorům už jen za to, že udělali něco pro druhé, věnovali tomu svůj čas a energii. Miloš

      Vymazat
    2. Co se týká podpisu, z mé strany nekomentuji. Když nemáš za co děkovat, prosím, je to Tvůj názor. Určitě budeš schopen zorganizovat lepší akci, rád přijedu i s rodinou, hlavně když bude bohatý bufet a pivo zdarma už od odpoledne. Belinda

      Vymazat
    3. Tak na to musím reagovat já.Václave, protože jsi seděl již od odpoledne u našeho stolu,tak víš co se dělo.Určitě si můžeš spočítat co kdo snědl a vypil.Ta rodina byla moje a ne nějakého anonyma,jsou to také motorkáři a snad je jedno jestli je to rodina nebo přátelé a bylo jich tam taky dost.Všichni jsme si zaplatili stejným dílem.Vím na co narážíš,ale kdybys byl fér tak jsi to měl říct na rovinu.Ano seděli jsme u bazénu a nebili jsme tam sami.Věčina jste přišli odpoledne k bazénu bez peněz a určitě jste nepočítali,že vydržíte v takovém horku bez pití do 18 ti hod..Nebyli jsme sami co měli žízeň.Ty ses taky divil.že se pivo platí a šel sis pro peníze na pokoj.Sedět a poslouchat a pak pomluovat dokáže každý, ale říci narovinu svůj názor je asi těžké.A určitě si to bude číst i pan Šerák a tak ještě malá připomínka k němu to co říkal to byla ukázka! Že jsme se přihlásili to mu nevadilo,to ,že jsme zaplatili,taky v pořádku,ale až někdo řekne svůj názor,tak začne vyčítat a vadí mu ,že není motorkář nad 60 let tak ať je zticha.Myslí si ,že jsme si všichni rovni,ale ve finále je rovnější.Tak jak bylo řečeno ,že se nebudou dělat v tomto spolku rozdíly mezi movitými, vzdělanými a těmi druhými,tak tady jsem pocítila pravý opak.Ano členství je dobrovolné a tak nemám chuť se stýkat s takovými jedinci.Je toho ještě více co mám na srdci,ale myslím si ,že je to zbytečné.Určitě to bude číst více členů,tak Vám přeji hodně ujetých km bez nehod a hodně zdraví.Eva (omlouvám se za chyby,ale mám jen základní vzdělání)

      Vymazat
    4. Ještě na vysvětlenou.Před 4.tou hod.si moje rodina šla dát něco k pití,ale protože se nepodávalo pití žádné,tak jsme si ho koupili.Ostatní u bazenu ,když vitěli,že se nese pivo,tak šli taky,ale zjistili,že se platí a tak si museli jít pro peníze na pokoje.Nejezdím na srazy kvůli bohatému bufetu a pivu zdarma i když na tomto srazu to bylo v ceně A posuzovat kdo co snědl a vypil je podle mě ubohost.Eva

      Vymazat
    5. Paní Evo a Luigy nic smutnějšího jsem letos ještě nečetl.
      KAREŠ

      Vymazat
  8. Byl jsem na srazu v hotelu SEN již čtyřikrát, protože jsem maximálně spokojen, těším se na příští rok.
    Komu se tam nelíbí, nemusí tam jezdit.
    Leo1200

    OdpovědětVymazat
  9. S anonymem plně souhlasím a posuzovat nemůže ten,kdo tam vůbec nebyl!!!!! Luigy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luigy, zřejmě sis nevšiml, že ve svém příspěvku nehodnotím sraz na kterém jsem nebyl, ale kvality anonyma. Buď má nějaký názor za kterým stojí a může se podepsat, nebo je to srab, schovávající se za internetovou anonymitu. Jestli jsem se nepřehlédnul, tak jsem tě nenašel v seznamu účastníků. Nechápu jak můžeš souhlasit s anonymem, který haní akci na které si nebyl. Možná to chápat ani nechci.
      Miloš

      Vymazat
    2. Miloši, přehlédl jsi se, Luigi na srazu byl. Je v seznamu účastníků na čtvrtém řádku.

      Vymazat
  10. Omlouvám se za přehlédnutí, ale můj "vztah" k anonymovi zůstává stejný :-) Miloš

    OdpovědětVymazat
  11. Tuto žabomyší válku jsme tu už jednou měli.Přátelé a karádi jezdí tam,kam se jim chce.Nenechte se otrávit názorem člověka,který není schopen se podepsat! Jak píše Belinda,ať zorganizuje lepší sraz a jistě uslyší jen slova chvály!

    OdpovědětVymazat
  12. Tomu fakt nerozumím... Karešovi jsem poděkoval na našem vlákně na serveru Motorkáři hned po návratu domů, byl jsem MOOOC spokojen. Slova jako "Poděkoval bych, ale není zač..." jsou jako plivnutí jedovaté sliny z ananonymního davu. Myslím, že Belinda je blízko odhalení annonyma.
    Slon-Petr

    OdpovědětVymazat
  13. Nejsem přítelem diskuzí, které nikam nevedou - má-li někdo výhrady, je potřeba konkrétně říci co nebo kdo mu vadí, což zcela jasně řečeno nebylo. Jezdil jsem téměř 10 let na motocyklu pro motocyklovou cestovní kancelář BMW z Mnichova a mám s akcemi podobného typu, jako byly "Senohraby", docela dost zkušeností. Bohužel bývá téměř pravidlem, že "nespokojení" se rekrutují i v zahraničí v drtivé většině z nově příchozích. Myslím si, že naše setkání jsou primárně určena pro vrstevníky (proto se jmenujeme "Motorkáři nad 60 let") a nebyla koncipována jako rodinné vícegenerační výlety, existuje přece spousta srazů, kde se rodinné "výpravy" mohou realizovat společně. Věrohodnost Evina příspěvku snižuje bohužel i řada hrubých chyb, za které se omlouvá... V každé činnosti je potřeba trochu velkorysosti, člověk by si neměl své volno kazit tím, že se nechá otrávit názory někoho, kdo toho evidentně na motocyklu mnoho nezažil... Old Thomas.

    OdpovědětVymazat
  14. To nebylo adresováno tobě a ten kdo to psal ,tak ví oč se jedná.Nepotřebuji vysokou školu k tomu,abych nevěděla jak se chovat k lidem.Myslela jsem si,že jste parta správnych motorkářů,ale tady je vidět jací jste.Dobrý člověk se psuzuje podle chování a ne podle hrubých chyb (já se za ně nestydím).Zkušenosti s moto nemám a s touto partou jezdím od r.2010.Máš pravdu nebudu si kazit život takovými a podobnými jak si ty.Nebylo to určené tobě,tak se do toho nepleť.Eva

    OdpovědětVymazat
  15. Za sebe a svou rodinu musím napsat, že ten anonymní příspěvek není náš výtvor. Je pod naši úroveň. Luigy se podepsal a Eva také, tudíž se dle některých slabomyslných reakcí domnívám, že by podezření mohlo směřovat k nám. Tak jen pro upřesnění, není to tak. My jsme si Váš sraz užili i když nám bylo a je(viz.nahoře)dáváno na vědomí, že mezi vás nepatříme. Když jsme byli na Vašem srazu v roce 2011, tak jsem žádnou výtku ze strany Vašich členů nezaznamenal. To mě mrzí nejvíc. Vědět to, tak bychom Vás neobtěžovali svou přítomností. Snad Vám nebude vadit i tento komentář. Přeji spoustu pohodových kilometrů v jedné stopě. Petr Krejčiřík

    OdpovědětVymazat
  16. K Evině reakci na názor Oldthomase: Nevím, čím jsem si zasloužil, že "s takovými a podobnými jako já" si kazíš život, když jsme se nikdy spolu nesetkali a už vůbec nikdy nemluvili - dotklo-li se Tě, že jsem si dovolil poukázat na gramatické chyby v Tvém vyjádření, tak mne to mrzí - opravdu na to není potřeba vysoká škola, učí se to už na škole základní a budiž Ti ke cti, že se za to nestydíš. Vyjádřil jsem jen názor a nechápu, odkud bereš právo rozhodovat o tom, kdo se může a kdo ne do toho "plést", jak píšeš. Ponechám na těch, kdo Tvá vyjádření budou číst, aby obsah Tvých reakcí posoudili sami a udělali si vlastní názor na jejich úroveň i na to, zda jsem, cituji, "podle mého chování dobrý člověk" . Oldthomas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V dneštní době se každý titul ať je to doktorát nebo ing.se dá koupit.... Jen pro tvou chápavost,píše to přítel Evi. Jzd Luigy!

      Vymazat
    2. Milý příteli, je mi 71 let a můj titul (který ani nikde neuvádím) jsem získal už v r. 1968 po řádném studiu... Oldthomas.

      Vymazat
  17. Ještě jednou, a naposledy,k té nešťastné záležitosti. Za cenu, jakou každý z nás v hotelu zaplatil, se mu dostalo velmi nadstandardního servisu - ubytování, strava, péče personálu, možnosti rekreačních aktivit (plavání uvnitř i venku, kulečník ...) Nelze pominout ani organizační zajištění vyjížďky a v neposlední řadě klidnou noc pokud se týká zabezpečení motorek. Pokud by se někomu něco nelíbilo(třeba že má něčeho málo, nebo zase moc a pod..) a měl potřebu to ventilovat na veřejnosti, klidně to mohl napsat, a i když by s tím ostatní nesouhlasili, respektovali bychom to jako názor a tím to skončilo. Jestli ale dotyčný (á) napíše, že není za co děkovat, pak ho (ji) nemúže překvapit reakce jaká přišla od některých z nás. Vyjádření tohoto anonyma je hulvátské a bezohledné nejen na adresu Bohouše, ale i těch, kteří se s ním na průběhu akce jakkoli organizačně podíleli. No, a když nemá anonym potřebu vyjádřit uznání těm, kdo všechno zajišťovali, nechť poděkuje nebesům, že tu hrůzu, ze soboty na neděli, kousek od Prahy, přežil ve zdraví. To je na vysvětlenou k mému prvnímu vyjádření, záležitost považuji za vyřízenou a na cokoli o mně nebo pro mně nebudu dále reagovat (aspoň ne veřejně) Vašek-Belinda

    OdpovědětVymazat
  18. Vážení, velmi děkuji všem za komentáře, ale asi nejlepší odpověď na to jak kdo byl spokojen a nebo neměl za co poděkovat je cca 15ti min video, které pro nás vyrobil Míla.
    Mílo moc děkuji !!!!, ale i těm kteří již své foto ze srazu někde zveřejnili.
    KAREŠ

    OdpovědětVymazat
  19. Odpověď pro "Jzd Luigyho": Milý příteli, je mi 71 let a svůj titul (který mimochodem ve svých vyjádřeních nikde neuvádím) jsem získal řádným studiem už před 46-ti lety v době, kdy Tobě bylo cca 15 let, takže to není "dneštní" záležitost, jak píšeš, "příteli Evi"... Oldthomas.

    OdpovědětVymazat
  20. Velmi hezký a dobře zorganizovaný sraz.Nenechme si zkazit hezký zážitek anonymním HLUPÁKEM!Těším se na sraz 2015 a díky za letošní.Poky-f.

    OdpovědětVymazat
  21. A já myslel, že když přestanu psát příspěvky, budete mít klid... a ono ne. Také jsem nevěřil, že lidé nezaplatí na srazu útratu v plné výši a ono už je to asi po 3. (o kterém vím). Vím, že je mně do toho prd, když jsem tam nebyl, jen si dělám úsudek. Do diskuze bych na příště doporučoval doplnit k tématům jídlo, pití, vzdělání a hrubým chybám i délku přirození (u žen velikost něčeho jiného).... :-)
    Přeji všem krásný zbytek sezony. Stařec Petr, vzdělání základní, délka neměřitelná :D

    OdpovědětVymazat
  22. Také se připojujeme k poděkování za velmi pěkný a profesionálně provedený sraz v hotelu SEN. Neděli jsme ještě využili k návštěvě hvězdárny v Ondřejově a Hrusic - malíře Lady. Vše velmi pěkné. Tak si říkáme, my jihomoravani by jsme také měli něco uspořádat - ale vzhledem k datu to vidím až na příští rok. Ještě jednou dík Bohouši i celému personálu. Miluška a Jurabrno

    OdpovědětVymazat
  23. 100 lidí sto názorů,i když si myslím,že převážná většina z násříká Super Super. O cenách ani nemluvím,protože za to co jsme zaplatili,by mne zajímalo kde by ste se tak nadlábli ? Díky Kareši . A personál hotelu taky super. Brnáci Padlý Anděl a dáblík Padlýho.

    OdpovědětVymazat