Září 2014 - návrh Fajce - návštěva Berchtesgadenu


Září 2014 výlet do Hitlerova Orlího Hnízda a k jezeru Königsee.

Pokud bude v září pěkné počasí, tak bychom si dali některý všední den v týdnu ( to k vůli velké návštěvnosti ) v první polovině záři sraz u hraničního přechodu Studánky ve 12.00 hod.( je to za Vyšším Brodem) odkud je to do Berchtesgadenu cca 185 km. Předpokládaná délka vyjížďky tři až čtyři dny. Stany, malý batůžek a turistickou obuv sebou. Max. počet motorek deset.


Dotazy na tel. Fajc 702 433 933

Přihlášení:  Jahanka, Omar37, Kája51, Edrig, Růža53, Neep, Rajdak51, Fíra,

11 komentářů:

  1. Ahoj Břeťo, dobrá volba, hlásím se. Ikdyž jsem tam už byl, ale bylo špatné počasí, tak si to rad zopakuji. Jahanka

    OdpovědětVymazat
  2. Přihlašuji se Omar 37

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Břeťo,5.-7.září je u Salzburgu sraz Uralů a v týdnu poté jsem se chtěl podívat do Berchtesgadenu.Takže pokud tam v té době budete,rád vás potkám.Opl

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Břét'o,přihlašuji se Kája51.

    OdpovědětVymazat
  5. Buď zdráv Břeťo.
    Po dobrodružném výletě v Triglavu se rád zúčastním i tohoto zájezdu.Pokud mi zašleš svoji mail adresu,tak Ti pošlu zajímavou fotku s Tvého otáčení v Alpách.(edrig@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, hlásím se. Snad mi to tentokrát vyjde. Jsem ale limitován datem 16.9. kdy odjíždím na dovolenou na kole. Takže......
    Měj se hezky.
    Růža53

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Břeťo, chci se přihlásit na výlet na Orlí hnízdo. Pro podrobnosti se s tebou spojím telefonem. Neep

    OdpovědětVymazat
  8. Přihlašuji se na tento výlet. Rajdak 51

    OdpovědětVymazat
  9. Břeťo, mám nový gumy, tak jestli mne vezmeš do party, tak jedu. Ahoj.

    OdpovědětVymazat
  10. Zdravím všechny účastníky výletu do Orlího Hnízda. Dle předpovědi počasí má být od 3.- 5. září téměř bez mráčků. Dáme si sraz dne 3. září navečer v penzionu HERBERTOV http://www.penzionherbertov.cz/ubytovani/ ( stany a spacáky sebou brát nebudeme.) Zde přenocujeme a brzy ráno pojedeme do Obersalzbergu, cca 185 km kde se na parkovišti odstrojíme z motorkářského oblečení a autobusem vyjedeme k výtahu na Kehlsteinhaus. Po skončení prohlídky pojedeme k jezeru Königsee. Navečer se vrátíme zpět do ubytovny Herbetov. Další den bychom si jeli prohlédnout starobylý střed města Českého Krumlova a hradu. Podrobnosti probereme až na místě. Jídlo a pití na jeden den sebou. Cena ubytování 250 Kč noc.

    Ahoj Fajc 702 433 933

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, potvrzuji účast a těším se. Pojede někdo přes Prahu? Že bychom mohli jet společně. Chtěl bych vyjíždět v cca 15h.
      Růža53, t. 737 205 898

      Vymazat