6. sraz - penzion Koliba, Hrádek - 6.12. - 8.12.2013


Sepsala Domi.1 a Viragodědek něco doplnil.

Pořadatelé : Makája01 s Goodmenem60

Celkem se zůčastnilo 55 spokojených členů a našich příznivců.

Jmenovitě:
 
belinda, Bigbel, brumlík51, dědkulín, defekttdm, Domi.1, Endy58, EvaBarice, Fí-ďas, Fíra, Goodmen60, Hana15, Hrabě-poky, IrenIris, Jaruš52, JiB, Jirnys, Kája51 s Janinou, Kareš, Kobra17, Lamaya s Aničkou, lachtan123, Luigi, Makája01, Marťan-ka, Méťa47, miko, milda63 s kamarádem, motodědekMilan s Majkou a Jolanou, motodědekMíra, Neep, Nero, Opida s Lubou, pája47, Pedro18, petasek s Ivou, Phil_Marlowe, Ráček s Jájou, samotář47, sanyťák, saporo, šéfíček, šobul1 s Helenkou, vaky se Zdeňkou, Viragodědek, Míra, 

Tento sraz je již tradičně jako poslední ve stávajícím roce a proto se spojuje i s nadílkou – tombolou všem přítomným, které nestačil odnést čert.
Jako první nedočkavci se v pátek ukázali býti Evička + Luigy, kteří málem předběhli i samotné pořadatele, co se účasti týče…. Pak už najížděli ostatní členové až do pozdního tmavého večera….Večeři si každý objednal dle svého gusta, přijela i paní Jitka z Jitule band, která sama samotinká hrála i zpívala celý dlouhý večer ( no trochu i za pomoci PC, že … )k tanci i poslechu, až byl parkýtek pro velký nával nedostačující.


Během večera se zčista jasna objevila v našem uzavřeném společenství i 3 prapodivná individua, jistě se chtěla vetřít do naší milé společnosti a to se jim i povedlo, protože opravdu sklidila veliké ovace na přivítanou a někteří členové byli dokonce tak okouzleni, že se s nimi nechávali fotografovat! Sice zaznívaly i hlasy : „ Vyhoďte ty šlapky ven ! „ – ale to jistě nebylo myšleno vážně !?! 


V sobotu po snídani se mohla připravovat Soutěž v ochutnávce o nejlepší naložené okurky, byly tam i mimo soutěž naložené zelí ( VYNIKAJÍCÍ ) a od Makáji HUBOPALIČ . Vzorků se sešlo 20, což překonalo odhad Makáji asi tak o 200 %... 


Po obědě se jelo na exkurzi do továrny FPOS a.s. Po cestě jsme se stačili ztratit, naštěstí jen o 1 světelnou křižovatku, ale Makája navedla naší roztrženou kolonu správně tam, kam bylo třeba.


Pan Felgr nám ukázal dílny kde se vyrábějí motorky FGR a my jsme mohli obdivovat jejich vlajkovou loď FGR Midalu V6 o objemu 2,5l


Po návratu se mohla uvést do provozu naše první mini- burza, která byla myslím poměrně úspěšná a je možné, že bude i nadále vedena jako tradiční zimní doprovodná akce při zimních srazech.
To už se i zaplnil celý dlouhý stůl dárečkama do tomboly tak, že se muselo nastavovat i na přilehlé akumulačky ! Podle počtu lidí se rozpočítali lístečky, takže každý účastník měl 2 lístečky na tombolu. 


Mezitím, co někteří z nás mastili karty Prší v naději, že VYHRAJÍ celý turnaj, 


Samotář47 nechával tahat lístečky z klobouku všechny přítomné a dohlížel na správný průběh tohoto důležitého úkolu..
Turnaj vyhrál šobul1 a odnesl si roční kalendář z firmy, kterou jsme navštívili téhož dne.


Pak už se všichni třásli na dárečky a tož nastala ta krásná chvíle, na kterou se těšili snad úplně všichni – Samotář vyvolával čísla a lidičkové si poslušně běhali vybrat si, co si „zasloužili „
Po večeři byl ještě venku ohňostroj – tož to byly šupy, naštěstí to nestačilo zmrznout jako loni, či čím to bylo, vysvětlení po mně nechtějte – já Vám ho stejně neřeknu…
V neděli po snídani už nezbývalo, než se postupně rozloučit a namířit si to každý svým směrem.
Myslím, že tento sraz se povedl velice pěkně, Makáje a Goodmenovi patří veliký dík, starali se o nás jako o miminka, až chudák Maruška z toho ochraptěla…Dokonce i snížek objednali na sobotu, to bylo krásné překvapení při pohledu z okna . 


Jen snad taková poznámka z mého pohledu – na pokoji bylo vážně dost chladno a na toaletu a do sprchy příště snad ve sněhulích, kulichu a palčákách … 

Odkaz na fotky účastníků.

Makája01
 
Viragodědek

Jaruš52

Irena.iris

lachtan123

5 komentářů:

  1. Pěkné a výstižné! Díky - šéfíček

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi podařený sraz,návštěva u pana Felgra zážitek,perfektní organizace! Díky Makájo a Goodmene!Endy58

    OdpovědětVymazat
  3. Co se týče toho tepla na pokoji,tak na zdi u vchodu do pokoje byla regulace tepla a každý si mohl naregulovat teplotu jakou chtěl.Já tam měla krásně teplíčko a ještě jsem i větrala.
    Jinak sraz a pořádající srazu chválím.Iris

    OdpovědětVymazat
  4. Sraz byl opravdu moc krásný. Lidičky, počasí, výlet i dárky. Doufáme, že už je Maruška v pořádku. Děkujeme jí i Mirkovi. Všem kamarádům přejeme klidné, krásné a spokojené Vánoce.

    OdpovědětVymazat
  5. Byl to velmi pěkný sraz.Hodně zdraví v novém roce přeje Milda63

    OdpovědětVymazat