5. sraz - autokemp Skalice na Slapech - 6. - 8.9.2013


Díky organizátorům Petrům za zprostředkování poznání dalšího koutu naší vlasti, a ještě jeden dík Petrovi Soukupovi, že napsal toto zhodnocení a tím mi ušetřil práci.

Milí přátelé, motorkáři.
Dovolte nám, z našeho pohledu,  stručně  vyhodnotit akci na Slapech v kempu Skalice. Myslíme si, že to bylo velmi milé setkání, při kterém jsme si hezky popovídali. Podělili jsme se mezi sebou o čerstvé motorkářské i osobní zážitky a také jsme zavzpomínali na minulé akce. Bylo nám všem moc dobře díky hezkému prostředí a hlavně díky nádhernému počasí, které se mimořádně vydařilo a vypadá to, že nám Svatý Petr přece jen přál.
Vyjížďka se, až na nečekanou uzávěru, docela vydařila podle našich představ, vše se odbylo bez nehod a kolizí, a podle mnoha reakcí věříme, že se  líbila i zvolená trasa. Cíl vyjížďky jsme vybírali s ohledem na to, že jako motorkáři máme blízko k technice, dopravním zařízením a samohybům všeho druhu. Muzeum Pragy patří opravdu ke světovým unikátům a  to třetí místo na světě, co se týče ucelenosti sbírky jedné značky, mu patří plným právem. Je škoda, že někteří z nás zaváhali a nevyužili  jedinečné příležitosti tuto sbírku shlédnout. Tak snad někdy příště. Chtěli bychom za zajištění hladkého průběhu vyjížďky poděkovat Milošovi a Jarce. Moc nám pomohli ve funkci regulovčíků.
Ubytování a celkový komfort v kempu, dle našeho názoru, odpovídalo českému standartu a asi by nebylo správné srovnávat ho s ubytováním v hotelu. Nějaké drobné nedostatky, jako např. hlučnost některých návštěvníků kempu, vzdálenost a počet záchodů apod. se sice vyskytly, ale snad se to dalo pro jednou vydržet. Vždyť i to patří k dovolenkové a letní atmosféře a je to běžné ve všech letoviscích.
Ze strany personálu kiosku bylo o nás velmi slušně postaráno a s úrovní jídla, velikostí porcí a ochotou jsme byli velmi spokojeni. Chlapci splnili vše, na čem jsme se předem domluvili, takže to klaplo.
Účast členů našeho spolku byla velmi pěkná, byli jsme příjemně překvapení , kolik vás přijelo a potěšili nás i členové, kteří se objevili alespoň v sobotu na vyjížďku a absolvovali jí s námi.
Takže závěrem, bylo to fajn a budeme se zase těšit na nějaké příští setkání, kdy nás zase pozve někdo jiný a někam jinam. Takže vám všem moc děkujeme za účast a přejeme vám pro zbytek sezony ještě mnoho pěkných dnů a šťastně ujetých kilometrů.
Pedro 51 a Cibar.


Seznam účastníků:

Bigbel, belinda, biker.all, BobyShrekOLD s kamarádem Oldou, Bronko s Vendulkou, cibar, divoch60, dědazdenda, doltonolda, džeff, esvéčko, Fajc, Farmer20, Fik52 s Jiřkou, franki, Goodmen60, IronIra, izidorkulič, jahanka, japepánek, Jaruš52, jarynek.os s Bety, JISOSO, Jurabrno, Kája51, Kareš, kovátko s kamarádem Václavem Lozsem, Lamaya s Aničkou, Makája01, Medy2, motobaba, motodědekMilan s Majkou, motodědekMíra, Milos1 s Jarkou, Neep, oldmar s kamarádem Karlem, Omar37, Opida s Lubou, padre45, pája47, pedro51, petasek s Ivou, saporo, skyair s Aničkou, spacítek47, starýučitel, Šabik, Taťka s kamarádek Karlem, vaky, vera1960, Viragodědek, Votec s Miládkou, wassermann, 44822 Tom se Zdeňkou, Jiří Vaniš 
  

Celkem se nás zůčastnilo 70 členů a příznivců.

Odkazy na fotky: 

kovátko

Virágodědek

dědazdenda

Makája01

Votec

Jaruš52

motodědekMilan

vera1960

6 komentářů:

  1. Stejně jako na místě, tak i tady bychom rádi poděkovali oběma Petrům za moc hezký sraz. Na co měli vliv, to se jim opravdu podařilo, co šlo mimo ně - např. počasí se jim vydařilo také. Kluci dík.

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj souhlasím s vámi také se mi sraz líbil ale prosím o radu. Jak přidám své fotky z rajčete sem ? Díky věra

    OdpovědětVymazat
  3. Byl sem jenom v sobotu. Líbilo se mi tam, muzeum bylo zajímavé, oběd chutný. Na Lochkově jsme se otáčeli a jeli jinou trasou, protože tam někdo vymyslel závod aut do vrchu. Tyhle malé akce prostě nejsou nikde veřejně uvedené a tak nikdo nemá šanci se o nich dozvědět a náplánovat trasu jinudy. Může se to stát i na nějakém příštím srazu. Jinou trasu jsme vymysleli okamžitě, takže celá vyjížďka proběhla v podstatě v souladu s časovým plánem. Jenom opět mám připomínku k jízdě v sestavě. Bylo nás dost a z důvodu bezpečnosti Pedro51 rozdělil kolonu pro jízdu po Štěchovické, dost frekventované silnici, na dvě části. Mně pověřil vedením druhé části. V tomto případě se nechává mezi částmi bezpečnostní mezera. Kolona jede pomalu, tak aby případný nervózní uzlíček nervů, který jí bude rozčíleně předjíždět se měl kam se zařadit a někoho z jezdců v koloně nesestřelil. Opět se v našich řadách objevili dva neználci. Nejdřív mně jeden předjel a ukazoval, že mám jet rychleji, pak předjel druhý a ukazoval, že ho mám dojet. Jejich přání jsem nevyslyšel, neboť jsem nehodlal ohrozit bezpezpečnost kolony. Ostatní za mnou byli v pohodě. Furt to vysvětluju, ale je to marný, je to marný, je to..... :-) Miloš1

    OdpovědětVymazat
  4. Bylo to moc vydařené :-)
    Motobaba

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj moc se nám to líbilo děkujeme Fík52

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, nemá někdo fotku mého taťky na lodi ze Slapů? Dostaly jsme ji jako hotovou fotku na jeho pohřbu a já bych ji chtěla v elektron.podobě. Nevím, kdo ji mamce předal... Pokud ji někdo má pošlete ji prosím na steklova2@seznam.cz
    Děkuji moc Zuzana Šteklová -dcera Wassermanna (Josef Vodička)
    P.S. ráda budu za jakékoli fotky taťky ze strazů motorkářů!

    OdpovědětVymazat