4. sraz - hotel Jelenovská - 9. - 11.8.2013




Účastníci srazu v hotelu Jelenovská

Alone, belinda, biker.all, ĎáblíkPadlýho, dědkulín, dědoušek, Dicky, ernst s Kristýnkou, EvaBarice, Fajc, Fí-ďas, Fik52, Fíra, Franciska s Petrem, franki, Goodmen60, Hanys50, hošák. s Boženkou, Hrabě-poky, IronIra s Karlem, jahanka, Jaruš52, Jaryci, Jindra47, Jobik, jikrun, JISOSO, Jurabrno, JVK, Kája51 s Janinou, Káňa140, Kareš, kokin01, Laďa s Helenkou, Lamaya s Aničkou, lelusek, luhen1, Luigi, LUSO, maláAny, Makája01, miko, Milamoto, motodedek, motodědekGustik s Magdou, Neep, oldmar, oldthomas, Omar37, PadlýAnděl, padre45, Pája47, Ráček s Jájou, sanyťák, saporo, skyair s Aničkou, spacírek47, StandaBáwo, šéfíček, vaky, Viragodědek, Votec s Miládkou, wassermann,

    
Návštěva: 
Honza, Pavel, Miroslav Tesař, Navrátilovi, František s Jarmilkou, Pavel s Mirkou, Trávníček, Mls, Jobelák + 1

Pokud jsem na někoho nezapomněl, tak nás bylo 87.

Tento sraz pro nás připravil kamarád dědoušek v krásné přírodě Bílých Karpat v hotelu Jelenovská.


Už přivítání při příjezdu bylo po Valašsku. dědoušek nás vítal v kroji a se slivovičkou. 



Účastníci se sjížděli během celého dne. Většina z nás jsme po cestě zmokli, ale při příjezdu do hotelu opět pálilo sluníčko. Ti kteří přijeli dříve již okupovali místa kolem bazénu a nebo se občerstvovali v hotelové restauraci. 

 



V podvečer přišla letní bouřka s kroupami a tak ti co dojížděli později to měli náročné. Ocenili jsme, že naši dvoukoloví miláčkové byli zaparkovaní v garáži. I to pro nás dědoušek zařídil. 


Večer jsme strávili povídáním se starými přáteli a seznamováním se s novými členy, kteří se srazu zúčastnili poprvé. Došlo i na zápisné.




Tajemník jako vždy úřadoval.



Na sobotu připravil dědoušek společnou vyjížďku směr Vizovice na exkurzi do likérky Jelínek. Když jsme se probouzeli počasí nevěstilo nic dobrého.

Ale dědoušek to měl zařízené. Vyčasilo se a na vyjížďku bylo počasí akorát.


Ještě před odjezdem s námi udělal reportáž Josef Kvasnička s regionálního vysílání ČT24 s tím, že to bude vysíláno ve večerních zprávách. I to byla práce dědouška. 


Když reportér Kvasnička skončil svou práci, tak jsme se seřadili a připravili k odjezdu.


 Přesun do Vizovic měl Jarda také „ošéfovaný“. Některé křižovatky nám ohlídali policisté z Klobouk a na ostatních vypomohl wassermann. Exkurze v likérce se nám líbila a někteří z nás si koupili v podnikové prodejně něco ze sortimentu na ochutnání.


 Před odjezdem jsme si u Jelínka udělali společnou fotku. 


Z Vizovic jsme přejeli do restaurace Valašský Šenk, kde jsme měli dojednaný oběd. 



V tom množství strávníků jsme si museli na jídlo chvíli počkat, ale vyplatilo se to. Jídlo bylo výborné, pochutnali jsme si. 


Po obědě jsme se na přesunu zpět do hotelu zastavili ještě na náměstí ve Valašských Kloboukách. 


Večerní program nám zpestřila cimbálovka, jejímž členem byl i sám organizátor dědoušek. Zahráli,  zazpívali a přispěli tak k dobré náladě všech zúčastněných. 


Po skončení programu se většina účastníků rozešla do pokojů aby si odpočinuli před nedělní cestou do svých domovů.
Ráno jsme si postupně odebírali své stroje z garáží a připravovali je na cestu.


 Po snídani se postupně rozjížděly skupinky od hotelu a mířily do všech koutů naší vlasti. Počasí nám opět přálo a cesta domů naší partě ubíhala v pohodě až před Hradec, kde měl poruchu stroje Pája. Naštěstí si zařídil odvoz a my ostatní pokračovali do svých domovů.

Tímto skončil náš letošní čtvrtý sraz a my všichni jeho účastníci jsme konstatovali, že Jarda posunul laťku úspěšnosti hodně vysoko. Také účast byla rekordní. Dík patří také zaměstnancům hotelu, kteří se o nás tak dobře postarali.

 

Ještě pohled na tento sraz od milamota

 

Odkazy na fotky účastníků.

Virágodědek

Jaruš52

Jaryci

LUSO

Makája01

IronIra

video od Irenky

baťůžek Jája

Reportáž ČT 24
 

11 komentářů:

  1. Díky všem účastníkům srazu na Jelenovské za vynikající propagaci našeho motorkářského spolku. Z úst vedení hotelu a celého personálu, zaznívají jen slova chvály na tuto úžasnou partu lidí, kteří se na Jelenovské sešli. Rovněž muzikanty Klobucké cimbálové muziky to moc bavilo hrát pro tak úžasné osazenstvo. Přeji všem co nejvíce hezkých dnů a ještě moc vyjížděk s bezpečnými návraty domů.
    Jarda - dědoušek. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tento sraz opravdu super,no vidíte jak se dovedou bavit dědci a jejich protějšky..Dědouškovy ohromnou gratulaci za přípravu tohoto srazu. a taky Petrovi viragodědkovi,že se o nás tak organizačně stará. Z Brna Padlý Anděl a dáblík Padlého.

      Vymazat
  2. Super zvládnutý sraz jak organizačně tak krásným prostředím.Nezbývá než Jardovi poděkovat a popřát stále tolik vitality a pohody kterou projevil i jako muzikant u cimbálovky.Lelusek.

    OdpovědětVymazat
  3. I já bych chtěla poděkovat Jardovi za krásný sraz.Moc se mi líbilo,že celý sraz pojal po " valašsku " - to přivítání v kroji,návštěva Vizovic i posezení u cimbálovky - byl to pro mne nezapomenutelný zážitek.

    Díky

    IronIra

    OdpovědětVymazat
  4. Také se připojujeme ke chvále Valašského srazu, Dědoušku prostě "klobouk dolů " a že my taky moc dobře víme, co to obnáší zorganizovat sraz pro tolik lidí. Je pravda, laťka je hodně vysoko, patří ti veliký dík Makáje a Goodman

    OdpovědětVymazat
  5. Je za námi opět jeden sraz. A opět úžasný ! Chtěli bychom moc poděkovat Jardovi-Dědouškovi, zaměstnancům hotelu Jelenovská, cimbálové muzice a také všem našim kamarádům. Vzorná organizace, výborné jídlo a celková péče, skvělá zábava.

    OdpovědětVymazat
  6. Zapoměl.. Bylo nás tam 83, byl jsem tam taky a bylo to fajn. Hrabě-poky

    OdpovědětVymazat
  7. a taky tito hosté na Jelenovské: Mls, Trávníček, jobelák + 1, t.j. celkem 87. :-)))

    OdpovědětVymazat
  8. Omlouvám se těm, na které jsem zapoměl. Je doplněno.

    OdpovědětVymazat
  9. Také se připojujeme ke kladným ohlasům na sraz. Byl to náš první sraz u motodědků,ale bylo perfektní !!! Dědoušek to připravil na 1*****. Letos nám to už nevýjde,ale už se těšíme na rok 2013.Zdravíme všechny nové přátelé a kamarády. Ernst+Kristinka z Opavska.

    OdpovědětVymazat
  10. Sakra vidím že ,co jsem v důchodu tak si pletu roky. Těšíme se na rok 2014.Tak je to správně. Ernst +Kristínka z Opavska.

    OdpovědětVymazat