3. sraz - hotel SEN - 20. - 21.7.2013



           „ MOTORKÁŘI nad 60 „  Hotel S.E.N.  20.7. – 21.7 2013

Tak máme za sebou třetí sraz, shodou okolností i letošní třetí, v Hotelu S.E.N. Po trochu rozpačitém začátku z kraje letošního roku kdy nebylo moc jasno, jestli se mi podaří zajistit konání  srazu se vše v dobré obrátilo a i se“ Svatým Petrem“  klapla dohoda o počasí a pak již nic nebránilo zveřejnit datum setkání.
Vše začalo příjezdem od 10.oo na parkoviště hotelu, kde se opět odehrála ta krásná situace při zdravení a vítání se mezi jednotlivými účastníky, která opět potvrdila, jaká jsme skupina bezvadných a bezproblémových lidí, kteří si mají pořád o čem povídat.
Po této uvítací „komedii“ se všichni začali pomalu ubytovávat, občerstvovat u bufetových připravených stolů se sendviči, chlebíčky a dalšími pochutinami.  To vše vydrželo až do zahoukání hasičské sirény, kdy na parkoviště vjela 3 hasičská auta v plné výbavě, aby nám předvedli  jak  s námi zacházejí v případě, že jsme se stali  účastníky  dopravní nehody nebo jsme svědky. Tato ukázka byla osvětová, informativní a podle reakce těch, kteří ji sledovali, tak i poučná.
Po odeznění při odjezdu hasičské sirény následoval lehký letní oběd dle výběru a chuti jednotlivých hostů.  Opět jsem zaznamenal že, největší úspěch měla „držkovka“. Po skončení oběda se na 13.oo začala formovat kolona zúčastichtivých, kteří se již těšili na výlet do Přerova nad Labem do MOTO-KOLO-VELO Muzea.  Tam nás všechny s přehledem, cca po 40km a hodině jízdy dovedli naši mladí a  rychlý  SRŠNI  jak jsme si je sami pojmenovali hned na prvním srazu. Musím jim zde opravdu poděkovat za bezva vykonanou práci. Po prohlídce Muzea a malém občerstvení se opět úspěšně vytvořila „zipová formace“ a vydali jsme se zpět do hotelu, tentokráte jinou cestou, trochu delší a snad i ne tak rozmlácenou. Při návratu do hotelu nás čekala u hlavní brány  štamprdlička  višňovice nebo meruňkovice  a to proti eventuálně zamýšlenému odjezdu. Po zaparkování a zajištění moto následovala relaxační pauza, kterou každý využil tak jak si přál u bazénu nebo na pokoji nebo spánkem.
Od 18.oo jsme se pomalu začali scházet na terase zahradní restaurace, kde po krátkých organizačních připomínkách a hromadném focení byla zahájena Barbecue moto party včetně alko i nealko nápojů jak to k tomu vše patří.  Od 19.oo se začala připravovat hudební skupina COUNTRY LADY kvartet, který vznikl z bývalé dívčí hudební skupiny Schovanky, aby nám zpestřily a doladily pohodu společného večera.  Podle reakce všech se svého úkolu zhostily velmi kvalitně za což jim všem děkujeme. Takto zvolený volný program pokračoval v různém seskupení lidí a průběžném doplňování tekutin i jídla až do půlnoci kdy se v klidu začali všichni rozcházet do svých pokojů.
V neděli ráno někteří z nás, asi ti otužilejší  využili  bazén,  aby se srovnali a pak v klidu a pohodě jako ostatní snídali v hotelové restauraci, kde bylo z čeho vybírat a pro některé byla i „včerejší“ držkovka.
Po snídani a ještě jednom hromadném focení na nádvoří hotelu se celá skupina začala loučit a pomalu rozjíždět k domovům a ujišťovat se, že se sejdeme už za tři týdny ve Valašských Kloboukách v hotelu JELENKÁ.
Toť asi vše ke srazu v hotelu S.E.N.,  děkuji  iniciativním fotografům, kteří už dali nebo ještě dají své momentky na „RAJČE“ a zase někdy v hotelu S.E.N. 
Zdraví KAREŠ

Srazu se zůčastnili:
belinda, Bigbel, BobyShrekOLD, Bronko s Vendulkou, dědkulín, doktor12 s Alenkou, Domi.1, džeff, Endy58, Farmer20  + 1, Fik52 s Jiřkou, fík1943, hošák. s Boženkou, Henena, Hrabě-poky se Sašou, IronIra, izidorkulič, jahanka, Jaryci, jikrun s Martou, Jirnys, Kareš, Lamaya s Aničkou, leo1200 s petíčlenou skupinou, luhen1 s Míšou, Marťan-ka, Medy2 s Jarkou, miki6 s makinou + 2, Milamoto, motodědekGustik s Magdou, Nero, oldthomas, pája47, Pavel-VFR800, Poky-f, samotář47, sanyťák, saporo, skyair s Aničkou, SlonPetr, spacírek47, střelec, šéfíček, Taťka, vaky, Viragodědek se Zdeňkou, Votec s Miládkou, wassermann, 

Návštěva: 
Holý se synem,    

Zastavili se podívat:
brumlík51, cibar, Mann53, Michaelhd s AlenouHD, Milos1, Oldakom, pedro51, Šabik,    

Celkem jsem napočítal 81 účastníků a to jsem určitě na někoho zapomněl.

Odkazy na fotky účastníků:

Domi.1

IronIra

Taťka

Virágodědek

5 komentářů:

  1. Díky Bohoušovi za už třetí sraz v hotelu SEN. Opět jsme si to užili a bylo nám fajn.

    OdpovědětVymazat
  2. Nemůžu nenapsat díky Bohoušovi, díky všem. Hrabě-poky a Saša

    OdpovědětVymazat
  3. Díky .....parádní srazík ...nemělo to chybu.

    Irena

    OdpovědětVymazat
  4. Anooo.. to byla náádhera !! A musím teda říci, že ten nápad pozvat loni Policii a letos Hasiče se mi moc líbil !! (Tady by měl být palec nahoru )

    Všichni byli moc milí a příjemní a Kareš se o nás staral jak o VIP - takže se zase budeme těšit na další setkání !!

    OdpovědětVymazat
  5. Nějak se mi podařilo zaspat, tak ještě dodatečně pár mých fotek z báječného Snu a příjemného výletu cestou domů...

    http://tatkajosef.rajce.idnes.cz/2013_Sen/

    OdpovědětVymazat