14.10.2017 - Rozloučení s Orlickými horami



V sobotu 14.10. se pojedeme před zimou rozloučit s Orlickými horami. Projedeme Dobrušku, Deštné, Orlické Záhoří, Rychnov n.Kn. Častolovice, Týniště n. Orl. a odtud rozjezd domů. Kdo by měl zájem se s námi projet, sraz bude na autobusovém nádraží v Jaroměři v 9,30 hod. Pokud pojedete, dejte mi vědět, ať nečekáme zbytečně. Těšíme se !!! Peťásek a Iva.

Na vyjížďku přijeli:

Maroš57, Máry48, Méťa47, petasek, sanyťák, šéfíček, zajicjedna 

...asi jedna z posledních vyjížděk letošní sezóny se vydařila. Na začátku nastala malá komplikace, když Petasek nenatočil Virago 535 a tak přijel na skutru. To však nevadilo, alespoň jsme měli jistotu, že nepřekročíme povolenou rychlost a budeme mu stačit. Spolujízdou nás poctil i náčelník pardubického gangu -HAD-
První zastávka byla u Nového Města nad Metují v obci Spy v motorkářské prodejně Chopper MOTOFANDA


 Následoval přejezd Orlických hor, částečně v mlze za krásných +10 st C, který jsme /nikdo s sebou neměl svačinu/ přerušili v Rokytnici na náměstí a navštívili místní restauraci.



Zpět jsme už pokračovali na Vamberk až na odpolední kávu u Peťásků s výborným štrůdlem.



Poslední zastavení patřilo pomníčku Josefa Hojného z nynější Výravy



Následně jsme se rozjeli domů. Najeto cca 170 km.
V sobotu 14.10. se pojedeme před zimou rozloučit s Orlickými horami. Projedeme Dobrušku,Deštné, Orlické Záhoří ,Rychnov n.Kn. Častolovice, Týniště n. Orl. a odtud rozjezd domů. Kdo by měl zájem se s námi projet, sraz bude na autobusovém nádraží v Jaroměři v 9,30 hod. Pokud pojedete, dejte mi vědět, ať nečekáme zbytečně. Těšíme se !!! Peťásek a Iva.

Více na: http://www.motorkari.cz/tema/?t=49447&pgr=1143
Copyright © Motorkari.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat