2. - 4.12.2016 - Návrh na Mikulášský sraz na Jelenovské



Dědoušek ( jarda Bednář ) přichází s návrhem na Mikulášské setkání, které by se uskutečnilo na Jeleňovské a to v termínu od. 2.12. do 4.12. 2016.
Toto setkání by mohlo být zajímavé m.j. proto, že v sobotu 3.12. probíhá ve Valašských Kloboukách tradiční "Mikulášský jarmek". Je to akce, která daleko přesahuje regionální charakter a v jehož průběhu se na obou náměstích Valašských Klobouk vystřídá cca 25.000 návštěvníků jak z různých koutů ČR, tak i ze zahraničí. Pro ty, kdo tuto akci ještě nezažiil v reálu, by to mohlo být atraktivní podívání a zážitek, s možností zhlédnutí tradičních Valašských řemesel, shlédnutí doprovodných kulturních programů, ochutnání tradičních Valašských specialit a na "každém rohu" košt slivovice.

Moje představa je taková, že.
pátek 2.12.  -  příjezdy účastníků, ubytování na hotelu, volná zábava
sobota 3.12. -  snídaně, odjezd do Valašských Klobouk na jarmek,  po večeři posezení s cimbálovkou
neděle 4, 12 -  snídaně, individuálně odjezdy domů

Celý pobyt by byl zajišťován s polopenzí (podobně jako při našem letním srazu).
P O Z O R    -    zajištění a konání tohoto Mikulášského setkání je podmíněno závazným přihlášením min. 50-ti účastníků. Předběžně, pro zjištění zájmu a počtu, by se členové a sympatizanti hlásili na našich stránkách v termínu do 31. října 2016.

1 komentář:

  1. Jardo, moc děkujeme za pozvání, ale v tomto termínu jsme už přihlášeni na Mikulášský sraz pořádaný Petrem v Seči. Sám víš kolik to dá práce a starostí se zajištěním srazu a tak mu v tom nechceme dělat guláš. A jak se říká, na dvou svatbách se tančit nedá a tak na Valašské Klobouky se budeme těšit při nějaké jiné akci. Ještě jednou Ti děkujeme a všem účastníkům přejeme pěkné zážitky.
    Láďa a Anička

    OdpovědětVymazat